- Külföldi SIM-ek itthon
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Így lesz tégla a porszívódból - a Roidmi csődje
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Nem nyílnak a Foldok?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Huawei Mate 40 Pro - a csúcson kell abbahagyni?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
-
Mobilarena
Jiayu G3S
Új hozzászólás Aktív témák
-
benjoe1
aktív tag
Akinél ilyen fagyás van, az milyen beállításokat használ, mármint a Haladó Wi-Fi menüben?
Nálam nincs ilyen probléma, és a tartsa bekapcsolva a Wi-Fit alvás közben opciónál Csak ha csatlakoztatva van kiválasztva, illetve a Wi-Fi optimalizálása (akksi használat minimalizálása) engedélyezve van.
-
fuze
őstag
Szia én is ezzel küszködöm és még rajtam kívül két fórumtársnál is előfordul. Nekem másfél hónapra eltűnt a dolog egy teljes lemerítés plusz feltöltéssel. Most romcsere után egy hónappal megint előjött.
Feltettem ezt a programot és 8%-ra állítottem, így most jó. Viszont én nem szeretném, hogy bármiféle segédprogram kelljen ahhoz, hogy normálisan működjön a telefon.
Azért az valószínű, hogy minden telefon eltér a másiktól esetleg minimálisan. Különböző szériák stb. Pont ezért gondolom azt, hogy nálunk a deep sleep-hez beállított feszültségi érték túl kevés és ezért nem tud mindig visszajönni a telefon (Persze kérdés, hogy akkor nekem miért működött tökéletesen hosszú ideig). Még a Moto Defy-nél állítgattuk rendszeresen a feszültségi értékeket a processzor órajel lépcsőihez. Itt hogyan lehetne ezzel próbálkozni?
-
törölt tag
Azt írták a srácok az oldalon, hogy lehetnek hibák, de jelezzétek nekik és megoldják.
[G3S.XPERIA 4.2.2 Fórum] -
ÁrPi2
senior tag
Ez a script file a ludas, és a /system alatti dolgok még a rootjogod mellett is nemírható módban olvashatóak alapesetben, de ha rootexplorerrel írhatóra csatolod (mountolod) azt (vagy ugye tcmd-vel) akkor sikerülni fog ott az említett file editálása vagy átnevezése, és akkor a következő pályára léptél.
-
andyTM
őstag
- próbálj olyan programmal törölni/átnevezni, amelyik kér és kap is root jogot (pl.: [ES File Explorer File Manager], [Root Explorer], TC-vel ne próbálkozz, mert ott nincs minden rendben)
-
andrasxx
tag
Recovery-be csak akkor tudsz belépni, ha töltőre, vagy usb kábellel pc-re vagy csatlakozva.... ekkor menni fog a power+volume...
Gyári visszaállítás után szerintem nem kéne recovery-t keresni... előbb fel kellene újra tenni. GGyárilag sem volt rajta, így visszaállítás után sincs... -
zsocy
őstag
Lehet hülye kérdés, de tettél bele SD kártyát, vagy a belső beépített memóriát próbálod így elérni?
Mert a partícionálása miatt a belsőt nem látja a pc, csak akkor csatlakozik usbn ha van benne egy külső sd is.
Driver : Ezt
próbáltad? Ha jól emlékszem nekem nem kellett drivert töltenem csak a flash módhoz, simán rádugva felsimerte alapból. (ha volt benne sd kártya).
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Remekül felszerelt, fürge 5K2K monitorral jelentkezett az LG
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Külföldi SIM-ek itthon
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Milyen TV-t vegyek?
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- FOTÓS beárazás
- További aktív témák...
- Eladó Vagy Csere SAMSUNG GALAXY Z FOLD 4
- iPhone 15 Pro MAX 256 Gb vadonatúj állapotban 2027.02.07-ig hazai garanciával
- IPhone 16 Pro max Pitaka és gyári Apple tok
- Land Rover Explore R 4/64GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- IPhone 12 128GB gyári független új programozott akkuval
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Beszámítás! Sony PlayStation 5 825GB SSD lemezeskonzol extra játékokkal garanciával hibátlan működés
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 12/13/14 gen processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- PlayStation Network Card (PSN) ajándékkártyák, egyenesen a Sony-tól!
- Egyedi ékszerdobozka
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest