- 2 az 1-ben töltőkábel a OnePlustól
- Ford SYNC 3 infotainment rendszer teszt
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Mobil flották
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Macrodroid
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
-
Mobilarena
Jiayu G3S
Új hozzászólás Aktív témák
-
KurtCobain
őstag
válasz
SirRasor #4154 üzenetére
A leírásban az a 4.1.2 kicsit árulkodó azért, de ugye lehet elírás is. Mindenesetre kemény...
Azért adják annyiért, mert az új ára kb 40-41k körül lehet, hely és árfolyam függően (persze alin ebayen ki lehet fogni olcsóbban..), és ugye mostanság majdnem mindent megfognak tehát rárepül a 27% áfa + 1220Ft vámkezelési költség és mindjárt 52-53k körül járunk. Tehát itthonról, új telefon (ami vámolt..) olyan 55-57K körül reális (hiszen ugye azért egy pár ezres maradjon már az emberkének, ha már vállalta a kockázatot és benne állt a pénze).
Lehet hogy kapsz S3-at (bár azért kicsit drágábban.. főleg ha független), de az használt és ugye csak 1 SIM-es. -
djula
aktív tag
válasz
SirRasor #4020 üzenetére
Nálam a "gyári", minideal-es rom-on nem működött az email kliens exchange szerverrel, amikor megnyitottam egy levelet, összeomlott az alkalmazás.
Én ezért tettem rá új romot, elsőre stanner-t, az teljesen jó volt, de megpróbáltm a miui-t is, és most az van, mert jobban tetszik.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy S6 Lite (2022) , 4/64 GB ,Wi-fi
- Bomba ár! Dell Latitude E7240 - i7-4GEN I 16GB I 256SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- iPhone 13 Pro 256GB Dobozos 12 hónap Garanciával
- AKCIÓ! Dell Latitude 5550 üzleti notebook - Intel Ultra 7 165U 16GB DDR5 RAM 1TB SSD WIN11
- BESZÁMÍTÁS! 850W ASUS ROG STRIX 80 PLUS Gold White Edition (90YE00A4-B0NA00) 3 év garancia 27% áfa
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest