- Motorola G86 - majdnem Edge
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Samsung Galaxy A16 5G - a hetedik évben megpihen
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Milyen okostelefont vegyek?
-
Mobilarena
Jiayu G3S
Új hozzászólás Aktív témák
-
: iSiS :
tag
válasz
middleway #5423 üzenetére
Az első hiba; (összefoglalóban..)
"● képernyő hibák, kijelző színei átmentek inverzbe (sima G3S-nél, több embernél előfordult, egy hibás minideal-es széria volt itt): link, link, link "
A második hiba; (összefoglalóban..)
"● "Skynet-szindróma": érintőképernyő öntudatára ébredt
Videó a hibáról. "
utóbbiról még nagyon nagy a halgatás odaátról..
-
Henker2
addikt
-
tag
válasz
middleway #3905 üzenetére
akkor nem szellemkéz-szindróma baja volt; ime itt van
-
ruszi_tomi
aktív tag
válasz
middleway #3910 üzenetére
Akkor sry, valakinek ha jól emlékszem volt olyan Jiayu-val is, hogy egy csíkban nem érzékeli az érintést?
Minideal szerint csináljak Factory Resetet, aztán ha nincs változás, indul nagy utazásra, vissza a szülőhazájába a telefon.............. ! Am érintetlen a teló, szóval a factory reset sem lesz egyszerű, mivel kínai nyelvű minden...............
Ui.: Sorry hogy ide írok, de a w100-as topic az elég sovány.
-
tag
válasz
middleway #3900 üzenetére
az utóbbira,mese habbal..
-------------------
én biza nem sz@roztam,másodszor is vissza küldtem nekik,
(guugli fordító segítségével)
leírtam röviden émilben,h máár nagyon sokban van a teló,nincs még1/2éves,
2xoda/vissza út lessz /kb.2x2hónap=4hó+a költségek,ez így nem normális dolog,
& arra kértem ahogy megérkezik a csomagom küldjenek 1új telót.
-------------------
egész jól +értettük 1mást mert erre ma jött a válasz,
"Thank you for your email,we are waiting for it,
and we will repair  it well,don't worry."
"Köszönjük, hogy az e-mail, mi vár rá, és mi a javítási jól, ne aggódj."
(tudom, igéret szép szóó....csókol anyád Lujza!)
-
törölt tag
válasz
middleway #3845 üzenetére
Nálam még soha nem fordult elő szerencsére, semmilyen rendellenesség.
A GPS egyszerűen tökéletes.
Pedig aztán volt rajta ROM mér bővenEzt találtam, nem tudom, hogy lehetséges-e.
"Проблема "неправильного" использования. Постоянно ходите в синтетической одежде Или по синтетическому ковру? Проблема появляется на всех емкостных телефонах. Это пробой контроллера тачскрина статическим электричеством. У меня такое былдо после поездки в пластиковой трубе с телефоном в кармане. Мой после перезагрузки ожил"
GUGLI FORDÍTÓ:
"A probléma a "helytelen" használata. Folyamatosan megy a szintetikus ruhát vagy szintetikus szőnyegen? A probléma úgy tűnik, minden kapacitív telefon. Ez az érintőképernyős vezérlő bontásban a statikus elektromosság. Van egy byld után kirándulás a műanyag cső a telefon a zsebében. Az újjáéledt újraindítás után."Ez szerintetek lehetséges?
-
grizlisandor
veterán
válasz
middleway #3575 üzenetére
Most vagy a Stanner hibája vagy kezd egyre súlyosabb állapotba kerülni a kijelzőm.
Most már nem csak holtterek vannak az érzékelésben, hanem öntudat is?
Elvileg le van mentve az eredeti rom, visszateszem és megy vissza Mini-nek ha minden igaz.
Remélem nem javítják, hanem cserélek a telefont, vagy legalább a kijelzőt és a csúnya karcomat elfelejthetem. -
qad
senior tag
válasz
middleway #3395 üzenetére
A villodzó képernyő probléma nálam is előjött, de én biztosan tudom hogy user hiba volt. A villodzás azután jött elő és lett folyamatos miután a feladatkzelőben/task manager turkáltam és kikapcsoltam pár futó szálat/folyamatot. Advanced módban nem kellett volna beletúrnom és jó maradt volna a telóm is.
Erre a megoldás a rom csere lett és azóta szépen fut a szekér. Okulásként írtam le hátha más tanul a hibáimból.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Eladó Xiaomi 14 12GB RAM / 512GB tárhely Jádezöld újszerű, hivatalos garanciás, dobozos
- iPhone X Silver 64Gb Kártyafüggetlen - FaceID OFF, vadonat új akksi, Lcd kijelző
- Új Honor 400 pro + 66 wattos töltőfej
- Xiaomi 13T 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor Magic6 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 12, Xiaomi Redmi Note 12 Pro, Xiaomi Redmi Note 12 Pro+
- Így lesz a Logitech MX Keys magyar billentyűzetes
- Lenovo ThinkPad dokkolók: USB-C 40A9/ 40AY/ 40AS/ Thunderbolt 3 40AC/ Hybrid USB-C DisplayLink 40AF
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép PC Játékra! I3 10100F / RTX 2060 12GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest