- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Hivatalos a Pixel 10 startdátuma
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- iPhone topik
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat jelent
- Magisk
- HMD Skyline - jó szerelés
- Ez össze van rakva - Segway Ninebot F3 Pro
- Fotók, videók mobillal
-
Mobilarena
Jiayu G3S
Új hozzászólás Aktív témák
-
kispal87
aktív tag
válasz
agoka07 #7620 üzenetére
Nekem második napja van rajta a telón, a bluetooth tényleg nem működik, a videófelvételnél fc-zik viszont a kamerarész jó!
Eddig semmi más hibát nem találtam benne, nekem látja a sd-ét is, lejátsza a videókat is, zenéket. Wifi megintcsak jó. Nem tudom mi lehet a probléma nálad. -
Helytarto
újonc
válasz
agoka07 #7566 üzenetére
Nagyon érdekes; mert az enyémre is pont szombaton jött rá ez a hiba; ráadásul mindenféle előzmény nélkül; egyik pillanatban még csináltam vele felvételt és jó volt, rá öt percre meg hívtak és nem hallanak semmit az én részemről; csak én hallom őket.
Akkor egyszer kikapcsoltam; mert emlékeztem, hogy ez segít; aztán akkor az meg is oldotta; de nemsokára újra elment; és most már az sem oldja meg a hibát. Érdekes!
Most újraraktam a MIUI-t; hátha valami elállítódhatott míg a zsebemben volt; de ez sem oldotta meg. Holnap még megpróbálkozom egy másik ROM-mal; talán; bár nem bízok benne; akkor ki kell cserélnem valahogy a mikrofon szettjét a telefonnak; amihez viszont nem szívesen kezdenék bele..
Ja; és érdekes avagy sem; ma idegességemben jól elkezdtem csapkodni a telefont hangfelvételezés közben; azt - igaz távolról - veszi a "drága".. (Az uncletoolsban már megpróbáltam a mikrofon érzékenységét maximálisra állítani.)
Esetleg valaki(k)nek valami tipp?
-
Upo
addikt
válasz
agoka07 #5343 üzenetére
Ha nem te raktad fel a patchet akkor már benne van a romban, a zseblámpa funkció miatt nem ébreszt. Milyen rom? Az android.policy.jar-t kell lecserélni. Ha van cwm-ed vagy twrp-d akkor esetleg tudok egy zipet összerakni ami visszaállítja csak tudni kéne hogy melyik rom (melyik gyári romon alapul).
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- LG 55C4 - 48" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
- Bomba ár! HP EliteBook 830 G8 - i7-11GEN I 16GB I 512GB SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Serries X
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 14 M2 Pro - M2 Pro 16GB 512GB SSD garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest