- iPhone topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Apple Watch
- Milyen okostelefont vegyek?
- Egy kompakt készülék ma a legkelendőbb
- Google Pixel 8a - kis telefon kis késéssel
- Egyre kevésbé érdekli az okostelefon Európát
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Android szakmai topik
-
Mobilarena
Jiayu G3S
Új hozzászólás Aktív témák
-
djula
aktív tag
Mivel a téma összefoglaló nem a legfrissebb és az információk nincsenek egyben leírva, megpróbálom összegezni a rom frissítést, mielőtt nekiállnék az elsőnek
A telefon sima G3S, 1.2 GHz-es, eredeti minideal rom van rajta és egybe van particionálva, a külső sd kártya az sdcard, nincs másik. Pl nem lehet fotózni vele amíg nincs benne sd.
Feltettem a mobileuncletools-t a telefonra és letöltöttem upo-tól a TWRP_2.5.0.0_G3S_recovery_no_emmc.img -t és a Stanner_mod_20130813_V1.4_translate_hu.zip -et, ezeket felmásoltam az sd gyökerébe.
Ezek eddig jók és a legfrissebbek?
Ezután jönnek:
uncletools-ban imei backup (ez kell?) majd recovery update. Itt megadom neki a twrp img-t.
Ezután újraindítás recoverybe, nyomok egy backupot a mostani rendszerről, wipe-olás (ez kell?) majd jöhet a restore, itt kiválasztom a fenti zip-et az sd-ről, és elvileg örülök.Ennyi a történet, vagy kihagytam valamit?
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! 32GB (2x16) G.Skill Trident Z RGB 6600MHz DDR5 memória garanciával hibátlan működéssel
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 3000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Azonnali A320 B350 X370 B450 X470 A520 B550 X570 chipset alaplap felvásárlás személyes/csomagküldés
- 120 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- Geforce GTX 1050, 1050 Ti, 1060, 1650, 1660 - GT 1030 - Low profile is (LP)
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest