- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Telekom mobilszolgáltatások
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- One mobilszolgáltatások
- Huawei Mate 10 Pro - mestersége az intelligencia
- Magisk
- Kirakatba tette a Google a Pixel 10-eket
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Profi stratégiára vált a Galaxy S26
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dominó85
addikt
válasz
blueMerle #8642 üzenetére
Kíváncsi leszek majd a véleményedre a rommal kapcsolatban. Egyet nézzél meg nekem kérlek, hogy a "gyári" Weather widget neked is néha ébren tartja a telefont (Wake Lock Detectorban látható)? Nálam 3-4 naponta előjön ilyen anomália, de szerencsére a telefon nem merül tőle sokkal gyorsabban. 19 órája megy 94%-ról a teló és most van 68%-on. (csak megjegyzem én sokat nyúzom, nem az asztalon pihentetem
, abban az esetben 5-6 napig is el lenne...)
-
Dominó85
addikt
válasz
blueMerle #8629 üzenetére
Arrol nem is beszélve, hogy a TD-SCDMA verzio lesz 50 dolcsi és csak Kínában. A kínai webshopokba a TD-SCDMA változat már kb 80USD lesz, míg a szokásos WCDMA változatért a webshopok +15-20USD-t is elkérnek pofátlanul. Ergo lesz az vagy 100-110USD is a végén. Annyiért meg már van alternatíva bőven, sőt 4magos Qualcomm telcsi is (igaz a f0s Adreno 203-mal, a 2 magos MTK proci teljesítményével...). Szval kellene a fenének...
-
Dominó85
addikt
válasz
blueMerle #8607 üzenetére
Én ezt használom már egy ideje.
Bugok:
- kezdetben kamera és galéria FC, de magától (?) megjavult
- ha gépre dugom a telót és bekapcsolom a háttértárat, akkor néha (!) quick reboot-ol a telóElőnyök:
- qrva gyors és smooth a rendszer
- a kamerával minden eddigi romnál jobb képeket csinálok
- rengeteg beállítás (ha valami nem működik, az azt jelenti, hogy valamit még nem kapcsoltál be ahhoz a funkcióhoz. Néha igen idegesítő, de megszokás után OK)
- üzemidő teljesen OK (durva használat - 1-1,5 nap, normál használat - 2-2,5 nap, nem piszkálva - 5-6 nap) -
Dominó85
addikt
válasz
blueMerle #8283 üzenetére
MIUI_3.12.27.zip
Needrom-ról szedtem le. Január 1-i frissítéssel együtt raktam fel. Csak tudnám hová tűnt a régi CWM-em.
A rohadt életbe... Most itt xopok a telefonnal.
Amúgy vicces, hogy második indítás után érdekesen begyorsult.
OFF elegem van a MIUI-ból... Bármi ötlet van hogy SD kari nélkül hogyan tudom apeelme romját visszatenni, szívesen fogadom. Az SD kari benne van a telefonban, csak ez a retek rom nem engedi csatolni. A kínai CWM pedig nekem... kínai?
-
Dominó85
addikt
válasz
blueMerle #8280 üzenetére
Nekem már most sem tetszik a sebessége... és kétlem, hogy ez változni fog. De ne legyen igazam.
- 2 SIM kezelése megoldva
- Wifi, kék fog megyRepül a f*xomba ez a sh*t rom. Ennél még a ZTE Blade-m gyári 2.2 Froyo-ja is gyorsabb volt... Hatalmas csalódás. Kár hogy a sok csili-vili dolgot az SGX531 nem bírja el... Fenébe.
-
Dominó85
addikt
válasz
blueMerle #8278 üzenetére
Kérdés, hogy az a kb 10 progi, amit én célirányosan felrakok rá mennyire lassítaná be.
(NavDroyd, D.Gremoire, Barcode scanner Pro, GPS Test Pro, Rocket Player Pro, BS Player Full)
úgy kb ennyi.Egyébként nézegetem folyamatosan a kínai telókat... nos egy sem ragadta meg a tekintetemet. És idő közben rengeteg haverom családjában lett kínai telcsi. Lehetnek 4 magosak és stb, de minőségre egyik sem G3.
-
-
apeelme
addikt
válasz
blueMerle #8080 üzenetére
Nem sértődtem meg, csak megkértelek.
Arra próbáltam rávilágítani -többek között- hogy túl hamar teszel olyan kijelentéseket amik csak nagyon részben valósak. Az előbbihez hozzátéve: "teljesen smooth, semmi lag" - most meg: "Ennél a MIUI-nál ahol ilyesmit tapasztaltam az a képernyőzár feloldása"...látod hogy haladsz? Egy jótanács, tedd fel, használd...sokáig...mint egy átlag user...és majd csak ezután írd meg a tapasztalatod. (link)
-
apeelme
addikt
válasz
blueMerle #8077 üzenetére
Nekem ne bizonygasd, ahogy másnak se...többen is kipróbálták. Másak az igényeink. Ha neked megfelel használd.
Bár a nem olyan régi "eddig nem találtam bugot így hirtelen" kijelentésedet Te magad cáfoltad meg 8óra eltelte után:"Első hiba: videókamera funkció FC-zik ha expert módra állítom."...És ha kérhetném ezt a "mester" - és hasonló jelzőket hanyagoljuk már.
Én sem becézgetek senkit. Köszi!
-
amdk7
aktív tag
válasz
blueMerle #8069 üzenetére
Ezt én is próbáltam a hét elején. Kb. 3órát sz@rakodtam, mert nem szinkronizált a gogle címtárammal.
Nem tudom miért és van-e rá megoldás, de ha van is én nem találtam meg.Egyébként ez idő alatt nekem is szépen működött, kezelte mindkét kártyát stb.
Csak hát ugye telefon, üres telefonkönyvvel.Ha valaki tud rá megoldást, unalma perceimben kipróbálom. Addig is visszatettem az apeelme féle romot. Ami már vagy egy éve fut rajta...
-
kymco
veterán
válasz
blueMerle #8065 üzenetére
Ezt még nem próbáltam, de megnézem. Túl sokat nem várok tőle, mert nem hiszem, hogy van új a Nap alatt a 4.2.2-knél. Szerintem akadozni fog időnként, a közelségérzékelésével is időnként bosszantó gondok lesznek....
De ki fogom próbálni.
Nekem az etalon az apeelme 4.1.2-je nova launcher-rel (akciósan vettem) és roundr-rel (lekerekített sarkok, a play-ről). Ide térek mindig vissza... most is ez megy, egészen jól belakva. -
kymco
veterán
válasz
blueMerle #8054 üzenetére
Hasonlókon vacillálok, de én nem merem élesben feltenni... Bár szvsz ezek a 4.2-es portolt miui-ikről sem igen lehet tudni, hogy miket bűvészkednek a motorháztető buherálása alatt... ebből pedig már próbáltam élesben egy jó párat.
Mindenesetre nem merem feltenni a lewa-t, bár tetszik nekem is.
A needrom-on is fel lett téve ez a kérdés az általad linkelt romra, de válasz egy sem érkezett rá. -
Dominó85
addikt
válasz
blueMerle #8054 üzenetére
Én úgy vagyok a romolgatással, hogy ami itt elérhető nekem bőven elég. Ezek (Roky, Appelme, Sanyesz) már be vannak járatva és hegesztve. Persze ha a Lewa először egy majd több embernél is beválik és egy magyar főzőcskéző meghegeszti nekünk, akkor én is megsasolom. De addig nem bízok továbbra sem a Lewa-ban. Amúgy tiszta MIUI koppintás a menürendszerének a felülete. Így kérdés mennyire lehet smooth (csak mert a MIUI romok nem azok a G3-on, PowerVR531-re nincsenek optimalizálva... ergo gyenge hozzá a GPU).
-
hevizms
addikt
válasz
blueMerle #8036 üzenetére
Te még mindig nem érted,de nem baj!
Azzal az egy kijelentéseddel volt bajom.Nekem nincs bajom ha valaki felhivja a figyelmem arra hogy nem jó valami a cikkben,hisz az első hozzászólást én magam irtam és abban kértem is hogy ha valaki hibát talál az szóljon és javitom,hisz én magam is csak egy átlag felhasználó vagyok,nem értek az android rendszerhez.
Viszont nagyon kiváncsi természetű vagyok és szeretek kipróbálni dolgokat,utánajárni keresgetni a megoldásokat.
Azt a cikket pont azért irtam,mert úgy gondoltam talán jobban követhető ha olyan valaki ir egy ilyen telepitéses cikket,aki maga is kezdő és végigszenvedte különböző külföldi oldalak szakszerű leirásainak végig bogarászását.Neked abban van igazságod hogy ilyen szempontból tényleg jobb lenne ha csak az az 1 dolog lenne ott.
Javitom azonnal. -
hevizms
addikt
válasz
blueMerle #8033 üzenetére
Nem néztelek hülyének!
pl.: a flashtoolos verziót próbáltam elöször, a megadott linken nem találtam olyan fájlt ami a flashtoolnak kellett volna
Pedig még most is ott van.
A linkek 2 dolgot töltetnek le.
Az egyik az spflashtool a másik a cwm(igaz ez több dologgal van együtt,de azért ennyi rálátása legyen már mindenkinek hogy kitudja választani hogy melyik kell)
Mindkettő zip formátum és mindkettőt kikell csomagolni.Kicsomagolás után a cwm mappában lesz a kért fájl.
De ez le van irva a cikkben.Amúgy nincs baj ha valaki nem érti elsőre és én nem is ezen kaptam fel a fejem,hanem ahogy előadtad.
egy fillért nem ér a logoutos bejegyzésHa csak azt irtad volna hogy neked kissé kinai vagy valami hasonló,arra nem reagáltam volna.
Nincs harag,csak kicsit szarul esik ha igy fitymálják az ember segitőkész munkáját. -
gabika318
aktív tag
válasz
blueMerle #8015 üzenetére
Igen sokan használják.... Részben az én művem.
FACTORY RESET
FORMAT SYSTEM
ezután
CWM-ből android_v4.1.2_Rocky_RS_v2.3-HU_v7.zip telepit
CWM-ből G3N_Patch_For_V7.zip telepit
ennyiUI: bármi hiba van a rommal (újraindulás, fagyás, stb....), mielőtt kukába teszed a ROM-ot, formázd meg a belső memóriát, a beállításokon keresztül.
Páran jelezték, hogy egyáltalán nem akar nekik működni ez a ROM... nem jöttem rá mi a bibi.... hátha ez segít.... -
Lidl
senior tag
válasz
blueMerle #8015 üzenetére
Ha jól látom, akkor ezen alapszik Gabika magyarított ROM-ja.
Itt találod a magyarított, finomhangolt ROM-ot. Ezt bátran tudom ajánlani, próbáltam, és többen használják is.
Ugyanitt találod a G3N transzformátort.
Azt kell feltenni a ROM után CWM-ből és működni fog G3N-en is.(nekem sima van, tehát nem próbáltam, csak olvastam).Lidl
-
apeelme
addikt
válasz
blueMerle #8001 üzenetére
Téma összefoglaló:
2.5. Milyen custom recovery-k érhetők el a készülékre?
CWM 5.5.0.4 - apeelme - IMG
MD5: 61233707c85888504a9c6b709ed9e960
CWM 6.0.2.8 - apeelme - IMG
MD5: 7a02a375cca1709a532bd941e441ac92
CWM 6.0.2.8 - apeelme - ZIP
MD5: 6dce80dea55d0ccecbd8d51831a01db6
TWRP 2.4.2.0 - Angolra fordítva - ZIP
MD5: ad0c3db6671161aab0e9ec6b4a60b218
LEWA 2.0 - Angolra fordítva - ZIP
MD5: 65edded30c00abe40c967f597cd04efc -
SirRasor
addikt
válasz
blueMerle #7999 üzenetére
Mondok érdekesebbet: telón alapból volt fent CWM és cserélgettem tegnap a romokat.
A legutolsó, ami felkerült, az egy gyári majdnem érintetlen és azóta CWM indítása után egy hátára feküdt android figura fogad nyitott hassal meg belőle kiálló rendszerikon-izévelÚgyhogy most én is kolbászolhatom fel úgy, hogy azt se tudom mi-micsoda, de rájövök. Priviben leírom, ahogy sikerül meg lesz időm.
-
Dominó85
addikt
válasz
blueMerle #7994 üzenetére
Szia,
én amennyire emlékszem, az a gond, hogy hardveresen kevés a G3 a MIUI romhoz. Illetve azt nem optimalizálják megfelelően a G3-hoz. MT6589-es G3S és T modelleken gyönyörűen megy a MIUI rom, de a G3 kevés hozzá Fáj a szívem nekem is, mert nagyon csecse kis rom. Bár most találtam egy még szebb kinézetet magamnak a G3-ra (Ubuntu OS Theme Pro). Igen látványos kis ikonpakk és téma. -
fuze
őstag
válasz
blueMerle #6044 üzenetére
Mindenesetre ha egy hét múlva is csinálni fogja akkor visszaküldöm
Új fejlemény: Csak akkor csinálja a csíkot, ha lezárom a képernyőt hagyom egy kis ideig, majd feloldom és lapozgatok. Ha elkezdem gyorsan ide oda fűrészelni akkor eltűnik és nem jön vissza addig amíg újra le nem zárom... érdekes jó lenne ha kinőné. Bár ez nem szívritmus zavarnak tűnik, hogy ki lehessen...
-
fuze
őstag
válasz
blueMerle #6040 üzenetére
Ez megnyugtató.
Viszont ami kevésbé nyugtató, hogy felül néha elcsúszik ahogy görgetem a home screent. Hogy is fogalmazzak...
Lényegében olyasmi dolgot kell elképzeni mint amikor a PC játékoknál a Vsync ki van kapcsolva és ahogy forgatod a kamerát csíkozódik a kép. Itt ugyanez, de nem mindig csinálja, csak felül és csak egyetlen egy csík jelenik meg. Remélem nincs baj a panellel
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy A52S 5G Dual 8/256
- Samsung Galaxy A33 5G / 128GB / 6GB RAM / Üzleti széria / Független / 49.990 Ft / Sopron
- Új, Apple iPhone 16 Pro, 128GB, sivatagi titán, 3 év garancia
- Samsung S23 Ultra 15 hónap garanciával, enyhén sérült kijelzővel
- iPhone 13 Pro MAX 128 GB Graphite - 4 hónap Apple Szervízgarancia - APCOM
- LG 27UL550-W - 27" IPS / 3840x2160 4K / 60Hz 5ms / HDR10 / AMD FreeSync
- ÁRCSÖKKENTÉS Dell Latitude E6320 notebook eladó
- Apple iPhone 14 Plus 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! ASRock Z370 i5 8500 16GB DDR4 512GB SSD 2060 Super 8GB Zalman Z9 Plus Enermax 750W
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest