- Samsung Galaxy A53 5G - kevesebbet többért
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- iPhone topik
- Yettel topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Mobil flották
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
benjoe1
aktív tag
Nos, én is rendeltem az imént egyet, de csak a 32 Gb-os verziót, 5%-os kupon kóddal.
Szerintem hamarabb ideér majd mint a 07.01-én rendelt G3S.#6339 grizlisandor
Tokból én ilyet rendeltem szintén ma: egyik, másik.
Kíváncsi leszek mikorra küldik, küldik-e egyáltalán. Majd az elsőbe gravírozok valamit, de még nem döntöttem el mit. -
zsocy
őstag
Annyira amatőr hibát vétettem hogy szégyellem is elmondani... A Cappa72 féle recovery-t jobbklikk - mentés másként módon próbáltam a gépre juttatni. De mivel ez a file a data.hu-n van, így ez csak egy 65 kb-os filet tölt le azzal a tartalommal hogy így nem tölthetsz le onnan
Ha rákattintasz és a feljövő oldalon nyomsz a downloadra lejön a 6 megás recovery, amit Mobileuncle fel is tesz és működik is szépen, batman módban.Köszönöm mindenkinek aki segített!
-
apeelme
addikt
Semmi baja a zip-nek. Kérj valakitől a zip-ről egy MD5 hash-t és ellenőrízd vissza letöltés, majd sd-re másolás után annak sértetlenségét. Használd a mások által is használt jól működő CWM-et és abból telepítsd, de előtte format data, cache, és system.
Ha továbbra is eldobja az említett hibával akkor le kell módosítani a script-et jó pár helyen hogy debug-olni lehesen pontosan melyik sornál akad el. Onnan tovább lehetne lépni... bár kétlem hogy nagy baki lenne hisz másnak meg gond nélkül felmegy.
-
beers
addikt
Megnéztem:
some symlinks failed
E:Error in /sdcard/romnév.zip
(status 7)
installantion aborted.Ezzel áll meg!
Már többször letöltöttem és felraktam az sd-re!CoolBoy323:
[2013.06.19. 14:07:19] Justin Sun: sp is not good now
[2013.06.19. 14:07:35] Justin Sun: is HK good ?
[2013.06.19. 14:07:43] Beers: ok
[2013.06.19. 14:07:51] Justin Sun: hk post for you
[2013.06.19. 14:08:02] Justin Sun: bcs recent sp lost some packages
[2013.06.19. 14:08:12] Beers: hmmm
[2013.06.19. 14:08:18] Bodor János: ok hk post
[2013.06.19. 14:08:21] Justin Sun: thanks
[2013.06.19. 14:08:30] Beers: thanks -
-
ÁrPi2
senior tag
Szia én még ezenfelül BetterBatteryStats-os tapasztalatokat szeretnék látni, hogy t.i. jobb-e vagy legalább annyit bír az mt6589-el is mint a jó "öreg" :-)
-
Mi van akkor, ha autoroot-tal vagy a legújabb bin4ry-val megrútolod, utána pedig mobileuncletools-szal felteszed?
-
Dominó85
addikt
Beszámoló mikor lesz a G3S-ről? Addig a factory mód érdekli a fenét...
Update:
Tegnap voltam Paramore koncerten és vettem fel videókat. Sokan szidták a videó hangminőségét, amit alá is támasztott a gépem való visszahallgatáskor. Viszont (!) amint átkonvertáltam avi-ra (H264-es kodekkel) pik-pakk a hang is megjavult és az eddig nulla mély hangok is előkerültek az éterből... Mi a f.sz?De ugyanez a jelenség volt a rádióból felvett (már kitudja milyen kiterjesztésű) hanganyagnál is. Amint mp3-at kreáltam belőle, máris a bőven jó kategóriába soroltam. Hm...
-
Simi-San
tag
Az enyémben nem volt magyar nyelv. Mondjuk amikor rendeltem, még nem volt lehetőség választani, ha valahogy letudnád menteni és megtudnánk osztani (akár az összefoglalóban) szerintem elég sokan örülnének!
Röviden a telóról pár nap használat után:
-GPS még mindig piszok gyors, mindenféle babrálás nélkül (A-GPS, EPO kell csak )
-Érezhetően gördülékenyebb pásztázás a főoldalon, és a menükben is
-Készenlétiidő közel ugyanaz, ha nem jobb
-Mobilnetet végre simán tudom használni egészében!Eddig 13 Mbit/s volt a legjobb sebességem(Vodán)
Ha kérdésetek van írjatok nyugodtan!
Üdv.
R. -
-
-
CoolBoy323
nagyúr
Van a G3S-re rom?
Milyen, mit tud? Nem 4.2 alapból?
Szerintem a HD kijelző nem előny... Gyengül tőle a telefon, hisz több "pixelt kell mozgatni", és jobban is merül épp ezért (de nagyobb az akksi is)
Mellesleg W100 kijelző gyönyörű!!! Én egy kumma pixelt nem látok, pedig direkt keresgélem!!
Ha gondolod meg tudom mutatni BPn, amíg nem kel el...
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy A53 5G - kevesebbet többért
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Formula-1
- HÁZIMOZI / HIFI / TV beárazás
- Milyen videókártyát?
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Autós topik
- További aktív témák...
- Eladó egy Samsung a36 5g 8/256 GB samsung alle 2025/05/24 vásárlás
- iPhone 12 128 GB Éjfekete - 85.000 FT
- ÚJ - iPhone 16 Pro 512 GB Black Titán - - Apple Garancia - 0 perces, 0 ciklus
- Samsung Galaxy S23 Ultra 8/256GB, Újszerű, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garancia!
- IPHONE 15 PRO 128GB NATUR TITAN 100% AKKU
- Huawei P30 Lite 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HP EliteBook 840 G8 i5-1135G7 16GB 512GB 1 év garancia
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C/A Universal Dock G2 docking station (5TW13AA) (DisplayLink)
- Apple iPhone 14 Plus 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- MacBook Pro 16" M3 Pro 36GB 512GB Gar. SPACE BLACK
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest