- One mobilszolgáltatások
- Huawei Mate 10 Pro - mestersége az intelligencia
- Magisk
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Kirakatba tette a Google a Pixel 10-eket
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Profi stratégiára vált a Galaxy S26
- Huawei Mate 9 - Mate evangéliuma
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Kikristályosodik a Razr 60
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
mcsontos
tag
legfrisebb colorOS-sel fordult már elő valakinek a következő hibajelenség?
nem tudom egyszerűen feltölteni, este 8tól reggel 9ig töltőn volt, valamikor magától lekapcsolt, reggelre szinte kevsebben volt, mint ahogy felraktam, merülni viszont villámgyorsan merül, és a proci forrósodik, habár a telefon szerint alig van ébren. v7-es rocky romokkal ugyanezek az apk-futottam, majd 2 nap üzemidővel, most pedig 4x% fölé nem tudom feltölteni sem. köszi. -
mcsontos
tag
nekem meg magától akar szétesni régóta, egy csavart el is hagytam belőle, pótoltam, de így is újra kell húzni max. havonta
és emiatt nyikorog is rendesen
-
mcsontos
tag
válasz
Zsoleszhun #9154 üzenetére
V6 by Gabor van fent
-
mcsontos
tag
lassan egy éves lesz a g3n-em, ma reggel esett ki a 2. kis csavar a hátuljából, ezt szerencsére nem hagytam el, mert a hangszóró mágnese 'megtartotta', és ráadásul ez a garanciabélyeges kis csavar volt, a kis papírplecsnit sikeresen el is hagytam róla (
), de legalább a csavar megmaradt, az elsőt pótolnom kellett (bal felső). Kicsit vicc, hogy magától esik szét a telefon
.
Egy kérdésem is lenne: a dialer szar, vagy máshol hiba, mikor telefonálni akarok, a dialert megnyitom, kiválasztom/beírom a számot, rányomok, de nem hív, többszöri nyomásra sem, majd mikor elteszem zsebre, perc(ek) múlva magától mégiscsak felhívja, van, hogy többször is.
Csak a 2G slotot használom, 3G hiába lenne gyorsabb, anomáliákat produkál a telefon, nem fogad hívást, csak hívás után rögtön kapom a "nem fogadott" sms-t, vagy azt sem, hívni sem tudok néha, szóval vannak érdekességek.Nem vagyok meggyőződve, hogy best buy volt a telefon, habár a kijelzője tényleg nagyon fasza, külsőleg is szép, és papíron a teljesítménye is megfelelő lenne...
-
mcsontos
tag
Sziasztok!
Segítségeteket kérném
Jiayu G3N-m van, v4 by Gabor rom-mal. néhány napja- egyik napról a másikra- egyszerűen nem hajlandó DS-be váltani, max. órajelen pörög végig a telefon, és nagyon nagyon eszi az akksit, mikor kijött ez a rom, akkor tettem felm és ezidáig nem is volt ilyen problémám vele, nem értem mi lehet a baj.eljátszottam a szokásos repülő mód be, akksi ki, bekapcs, repülő mód ki-t, de az sem segített.
azt már lehet csak bebeszéle mmagamnak, de mintha lassabban is töltene
Mitől lehet ez, és mit tudnék tenni?
Köszi!
-
mcsontos
tag
letöröltem a facebookot 2 hete, majd csak visszaraktam. akkor drasztikusan esett az akkuszint, egy napig alig bírta, újrarakás után most 2 napot jó használat mellett is kibír, már vagy másfél hete "tartja a szintet". ki érti...
-
mcsontos
tag
felraktam a 4.1.2. roky-t, gyakorlatilag teljesen letakarítottam minden potenciális akkuevőt, widget nem fut, megpróbáltam már lassan az összes alternatív facse kliens-t (most épp a flipsternél járok, de nem jó), reggel vettem le 8kor töltőről, wifi be volt kapcsolva, de csak akkor van bekapcsolva, ha csatlakoztatva van hálózathoz, fél órát sem telefonáltam, max 15 perc mobilnet, azonkívül semmi, rá kellett 2x 20-30 percet tölteni és így van most 21%-on.
ti hogy produkáljátok a 2-3 napot, nekem egyet nem bír :/
igen, tudom, a normál facse-kliens szar, próbáltam a seesmic-et, friendcastert, flipstert. látványosan kevesebebt nem evett egyik sem, de legalább nem jók, kevesebb funckó, körülményesebb, stb.
@sasa311: betterbatterystats, cpu spy
-
mcsontos
tag
válasz
apeelme #5785 üzenetére
igen, azt látom, én konkrétan arra kérdeztem volna, hogy az ICSnél pl. ha feltöltöttem 100ra, resetelni kellett utána a telót, hogy ne merüljön le pár óra alatt, mindig csodálkozva olvastam a nagy akkuidőket, nekem teljesen lepucolva (szinte semmi nem futott, csak a friendcaster, még az ébresztgető voip-alkalmazások sem) bírt 3 napot úgy, hogy majdnem végig itthon voltam és így alig "piszkáltam".
-
mcsontos
tag
válasz
Dominó85 #5755 üzenetére
anno leveleztem is veled erről, végül egy srác megoldotta
más: a kártyát a régi telómba rakva leszedtem mindent róla, formáztam,visszarakva a dzsájübe megint azt írja ki, hogy sérült, ott hiába is formázom, továbbra sem tudok vele mit kezdeni, azt írja sérült. de a vodafone smart2-ben nem...
-
mcsontos
tag
sziasztok!
a következő anomália állt elő.
rootoltam a telefont a root with restore by bin4ry-vel, a telefonban benne volt az sd-kártya (16gb sandisk).
root után nem érzékeli a telefon egyáltalán, hogy kártya van benne, az azon tárolt hátteret gyárira cserélte, stb.
átraktam a régi telóm sd-kártyáját, azt érzékelte, és a régi telóm is ezt a 16gb-ost, csak a "régi felállásban" nem megy. mi lehet?szerk: míg írtam, kiírta, hogy sérült az SD-kártya, formázni kell. nem szeretném törölni az adatokat róla :/
-
mcsontos
tag
továbbra is várom cívisvárosi jiayu-bűvölők "sörért zseléscukrot" felhívásomra a jelentkezést
(látom az elírás miatt törölve lett a komment, azért írom) -
mcsontos
tag
Ti melyik képernyővédő fóliát ajánljátok? Láttam 0,5-1,5 dodó közt, vagy ugyanaz mind?
-
mcsontos
tag
Üdv
Szubjektív véleményeket kérnékEgy telefonokhoz nem értő (értsd eddig csak gombos telefont használó) hölgyismerősömnek megtetszett a G3-mom, új telefont akar venni.
Ti ajánlanátok nyugodt szívvel? Nem kell mindet "mókolni"? Nekem mondjuk 2 napba telt megfejteni, miért nem kerül deep sleep állapotba a telefon, és mi ébresztgeti rapszodikusan annyira, hogy egy napot bírt az akkuja.
-
mcsontos
tag
Camera FV5-t és Awesome miniature pro-t használva nekem (is) egész elfogadható minőségűek a képek, utóbbival "utómunkázgatni" lehet, vmi 800 ft/db a playen
-
mcsontos
tag
akkor valami más hibádzik nálam még mindig... :/
lecseréltem, de valami ébresztgeti mindig. 2 voip program nemhiszem, hogy ennyire szívná, mert a rendszeralkalmazásokon kívül beállítások-alkalmazások-futó alk. szerint ennyi fut.folyamatos hálózatkeresésre gondolok még, mobilnetet valamiért szereti "dobálni"
-
mcsontos
tag
válasz
apeelme #4321 üzenetére
nem azért mondtam, elfogadom-köszönöm a tanácsot
csak a facset nagyon gyakran használom. Te milyen alternatívát javasolsz?az Index-appot kibírom, olvasom böngészőből
Beállítások-alkalmazások szerint futó alkalmazások: viber, google térkép, kakaotalk, device management, beállítéások, atci_service, network diagnose tool, címtár, google szolgáltatások és android billentyűzet.
-
mcsontos
tag
válasz
pazirezz #4316 üzenetére
egyelőre valami nem stimmelhet, az vodafone smart2 eddig jobban teljesített mobilnet-vételben és akkuban is, pedig az nem egy acélos HW.
wifinél pedig van olyan, hogy kiírja: LETILTVA. mármint rajta vagyok, netezek, pl udvaron veszi, bemegyek az épületbe, 2. emelet, ott pedig ledob ezzel a felirattal
próbálgatnék én több romot, de egyáltalán nem értek hozzá, ezért nem nagyon nyúlkálnék értetlenül bele..
-
mcsontos
tag
igazából nem tudom melyik, 4.0.4., magyar, így vettem.
Egyetemen mikor vagyok, ott van wifi, be van kapcsolva, index app, facse, viber, de ma összeadva sem ad ki egy óra "aktív" használatot.
(g3N).
én is valami hasonlót várnék, de negyed óra telefonálással meg kis facséval már lement 91re kb.
-
mcsontos
tag
válasz
pazirezz #4309 üzenetére
De. Este fél1 körül raktam fel a töltőre, reggel 8 körül vettem le. CPU SPY szerint kilencvenX %ban 1001 MHzen ment a cpu. 100 volt, hogy levettem a töltőről, megcsináltam a "DS beakadás" elleni trükköt (flight mode, kikapcs, akksi ki, bekapcs), telefonáltam nagyon max fél órát, wifi, mobilnet, átlag használat...
-
mcsontos
tag
Sziasztok!
Újdonsült G3N tulajként írok, illetve kérdezek
Azt vettem észre (egy kártyával használom, előfizus vodafone), hogy W-slotban nagyon gyengén vette a mobilnet-jelet, volt, hogy telefonálni sem tudtam vele, sőt, a wifi is szarakodott, le-le dobált (azt írta ki egy idő után, hogy "letiltva", majd máshol ugyanoda visszacsatlakztam -konkrétan egyetemi wifi-hálózat, pl 2. emeleten nem vette egyszerűen a jelet, míg máshol a mélyföldszinten igen, míg a régi vodafon smart2 aka alcatel v860 simán), majd próba szerencse átraktam a G-slotba a simet (APN címet természetesen átírtam, pontosabban a vitamaxot kiszedtem).
ÉS a slusszpoén, hogy a kis H(SDPA) logo a G-slotnál is ott van, és ott veszi rendesen a jelet...
Fordult már elő ilyen valakinél? (Magyarított 4.0.4. - root nélkül)
A másik pedig az akksi kritikán alul teljesítése, bár affelől hallottam,hogy nagy teljesítményűnél párszor csontig lemeríteni - teljesen feltölteni akciózást el kell játszani párszor.
Köszi előre is
Új hozzászólás Aktív témák
- Call of Duty: Modern Warfare III (2023)
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- One mobilszolgáltatások
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- Milyen légkondit a lakásba?
- Huawei Mate 10 Pro - mestersége az intelligencia
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Jelszókezelők 2025-ben: biztonság vagy illúzió?
- Formula-1 humoros
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A52S 5G Dual 8/256
- Samsung Galaxy A33 5G / 128GB / 6GB RAM / Üzleti széria / Független / 49.990 Ft / Sopron
- Új, Apple iPhone 16 Pro, 128GB, sivatagi titán, 3 év garancia
- Samsung S23 Ultra 15 hónap garanciával, enyhén sérült kijelzővel
- iPhone 13 Pro MAX 128 GB Graphite - 4 hónap Apple Szervízgarancia - APCOM
- HP Omen 80G8E9 - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDR 400 - USB Type-C
- Eladó karcmentes Apple iPhone 12 128GB / 12 hó jótállással
- 11 GB-os RTX 2080 TI - HP OEM - garanciával
- Bomba ár! HP ProBook 440 G6 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W10 I Gari!
- SzoftverPremium.hu
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest