- Mobil flották
- iPhone topik
- Három Redmi 15 érkezett a lengyel piacra
- Google Pixel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Ennyibe kerülhet a Xiaomi Watch S4 európai változata
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Yettel topik
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
pazirezz
tag
válasz
descence #741 üzenetére
Melyik része kell nagyon szájbarágósan?!
.. mármint absz. nem vásároltál még online? .. paypal-od van? .. vagy annak a létrehozásának menete is kellene?
..írj egy PÜ-t, hogy melyik rész a kényes .. meg mivel nem annyira a topic-hoz kapcsolódó, inkább ott célszerűbb megkommunikálni
..ha tudok, segítek
-
gabika318
aktív tag
válasz
descence #741 üzenetére
1. Regisztráció (pl: DHgate.com)
https://secure.dhgate.com/usr/register.do#nhp1208-joinfree3. Használt a keresőt...
Ami fontos: Lehetőleg olyantól vásárolj, akinek már több eladása van és a feldolgozási idő nem 20-30 nap. Ezt a Processing time-nél látod. Érdemes figyelni azt is, hogy mennyi és milyen értékelést kapott a bolt. Ezt POSITIVE FEEDBACK-nál fogod látni.4. ha kiválasztottad azt amire szükséged van, és a boltnak megnyugtató mennyiségű pozitív értékelése van + van a termékből már legalább 10-20 eladása, akkor nyugodtan megveheted.
5. Katt a termék linkjére és jelölt be a kívánt opciókat.
Itt tudod eldönteni a postázás módját: DHL/EMS gyorsan hozzák (3-14nap), de lehet hogy levámolják aztán fizetheted a 25%ÁFÁT pluszban. Ha Singapore Post-ot választod, hosszabb idő alatt érkezik.
Itt választhatod ki a színt és esetleg a fizetős tartozékokat.6. Katt a Buy it NOW gombra
Itt kiválasztod a fizetés módját.
Ha bankkártyával fizetsz mindenképpen dombornyomott kártyára van szükséget.
Ajánlatos PayPal segítségével kiegyenlíteni a számlát, mivel ha gond van az eladóval biztosan visszakapod a pénzt.
Amúgy a DHgate-nek saját biztonsági rendszere van, az eladó csak akkor kapja meg a pénzt, ha te visszaigazoltad, hogy a termék megérkezett. Addig a DHgate forgatja a pénzed...7. A vsásárlás befejeztével itt tudod nyomon követni a tranzakciót:
http://www.dhgate.com/myaccount/index.do[ Módosította: radi8tor ]
-
Rawulf
őstag
válasz
descence #490 üzenetére
Milyen linket szeretnél? A kínai tesómtól kaptam e-mail-ben, amit bemásoltam neked.
De ha már ennyire szeretnél linket:
http://www.ejiayu.com/en/News2-188.html
Itt volt fenn a gyári hírek között, de már leszedték.
"G1,G3 Stop manufacture,G4 release date in March
G1, G3 stop manufacture and will not produce again. G2 512MB, G2 1GB and G2S all are excellent models. G2S is later on the market than G3, selling point is 1.2 GB CPU, OGS process screen, metal frame. New model G4 will be on the market in March." -
pazirezz
tag
válasz
descence #275 üzenetére
Hát az SE adatait figyelembe véve, tényleg egy jó készülék lehet .. mobilaréna teszt ugyancsak ezt támasztja alá .. DE .. ha csak bele merek gondolni, hogy mennyibe kerülhet újonnan, vagy akár még használtan is ( kínai garancia, "support" ide vagy oda) .. akkor már szerintem annyira nem olyan egyértelmű, hogy melyik a jobb választás .. van több paraméter is ami persze "szép és jó" .. több belső memória .. valszeg valamivel gyorsabb rendszerműködés, talán jobb kamera .. de mind szerintem apróság, ahhoz képest, mint mikor a vásárlás után "rácsekkolsz" a pénztárcádra, hogy mennyi is maradt benne
szerintem a véleményem mindent elárult
... bár hozzá kell tenni, ha "miller" lennék, lenne főlős lóvém eltapsolni telefonra, biztos nem Kínából rendelnék.. . -
Lidl
senior tag
válasz
descence #283 üzenetére
Hali,
igen, silver, ami a videón van. Nekem is ilyen van
Amúgy főleg pozitív dolgokat tudok mondani róla:- Jó a minősége (szerintem)
- Megfelelő a sebessége (internetezés és rendszeren belül semmi akadás)
- sok memória
- Van magyar ROM (Sanyesz féle 4.1-es van fent, full magyar)
- A Gorilla Glass jó érzéssel tölt el, nem kell néznem mikor jelenik meg rajta valami karc
- nagy akku kapacitás. 2 nap rendes használat alatt.
- 2 SIMAmi kicsit problémás volt:
- A GPS-t nehéz volt belőni az elején, de mostmár pöccre indul mindig.
- Az Angry Birds nem 100%. Szerintem mindenképpen kell hozzá internet, hogy menjen, nem tudom miért. Biztosan csak a legújabb verziók miatt. (gyereknek kellene)
- picit nagyA haverom azzal húz, hogy "kell hozzá egy harmadik zseb"
Megjegyzem, az ő Galaxy S3-ja ugyanilyen magas, de szélesebb, viszon nem ilyen vastag. Szóval bagoly mondja ....
Más nem jut eszembe. Nekem nincs gondom a kamerával sem, működik arra, amire kell.
Lidl
Új hozzászólás Aktív témák
- Eladó egy Samsung a36 5g 8/256 GB samsung alle 2025/05/24 vásárlás
- iPhone 12 128 GB Éjfekete - 85.000 FT
- ÚJ - iPhone 16 Pro 512 GB Black Titán - - Apple Garancia - 0 perces, 0 ciklus
- Samsung Galaxy S23 Ultra 8/256GB, Újszerű, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garancia!
- IPHONE 15 PRO 128GB NATUR TITAN 100% AKKU
- HP ZBook 15 G6 i7-9850H 16GB RAM 512GB SSD NVIDIA Quadro T2000 15.6 FHD 1 év garancia
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- AKCIÓ! MSI Z390 i5 9400F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Corsair Carbide Series 200R 600W
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3049, 94% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest