- Mindenki Z Fold7-et akar
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Három Redmi 15 érkezett a lengyel piacra
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- iPhone topik
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Profi stratégiára vált a Galaxy S26
- One mobilszolgáltatások
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
Lidl
senior tag
válasz
janesart #6583 üzenetére
Ha van egy PC-d wifi adapterrel (pl notebook), akkor tedd fel az inSSIDer programot.
Ezzel meg tudod nézni, hogy milyen wifi hálózatok vannak a közelben, és azok milyen csatornán (channel) sugároznak. Keress egy kevésbé forgalmas csatornát és a router-edben állítsd arra a Te hálózatod csatornáját. (WLAN beállításoknál keresd)
Ez kiküszöböli, hogy a wifi hálózatok zavarják egymást. Stabilabb és gyorsabb kapcsolat lehet az eredménye.Lidl
-
Drizzt D
tag
válasz
janesart #5496 üzenetére
Én telenor-os vagyok és ugyanezt a hiba tipust produkálta a blade 1-em.
Egyenlőre a G3 még nem, de már igényeltem új sim kártyát. Nekem még a pannon-os korszakból való a sim kártyám és könnyen elképzelhető, hogy emiatt szarakodik a telefon tipustól és márkától függetlenül.
Ha nem akarsz szolgáltatót váltani / második sim-et szerválni akkor menj be a szolgáltatódhoz (tök mindegy melyik az) és igényelj új sim-et.
Tmobilnál tudtommal ingyen van és talán a vodánál is, telenornál kb 3-4 ezer.Nem biztos, hogy megoldás lesz de hátha.
egyébként a gariztatástól sem kell félni.
Én a héten küldtem vissza a GPS miatt garanciális cserére. Még nyilván nem éerkezett vissza, de egyenlőre bizakodom.Szóval nem mind sz@r ami kinai, max kifogtál egyet ami rossz.
De amig nem bizonyosodtál meg róla, hogy nem más a hibás, ne a telefont hibáztassuk. -
KTU
addikt
válasz
janesart #5478 üzenetére
Még valami.
Ha nem válaszolsz a kérdésekre, és csak ua. a kérdést ismételgeted, nem tudunk segíteni.Ezt már írtam:
"Másik szolgáltató kártyájával próbáltad már?
Más helyen (földrajzi)?"Hozzászólásaid [link]
(#5482) bagkri01:
Már nagyon érik hogy otthagyom őket, csak épp 15 éves a számom, (OFF)és jó számokból is áll(/OFF)
szóval szerettem volna hordozni T-hez, de nem ment valami adminisztrációs hiba miatt nem ment,
2013-ban!!!!!!4444!!!
Hiába kaptam idegbajt mind2 üzletbe és hiába ment át egyik T-s ügyintéző a másik kék T-s hez,
nem ment.
mivel 1 üzletsoron voltakEzért van dualsimes telefonom!
És még a poén az, hogy a Telenornál nem ingyenes az átirányítás hálózaton belül
Ekkora Off-ot. bocs mindenkitől
-
KTU
addikt
válasz
janesart #5478 üzenetére
Néha azért ki szoktad kapcsolni vagy 0-24-be megy?
Én ilyennel soha nem találkoztam, 2-3-4 naponta mikor lemerül kikapcsolva töltöm, évek óta így használom mobiljaim.
Ha nagyon fontos hogy elérhető légy, irányítsd át a hívást 1 másik telefonra,
én a nejemére irányítom és Ő megtalálja a módját hogy elérjen valahogyLehet hogy éppen hely és szolgáltató függő hogy hol nem vagy elérhető,
Volt olyan reggel hogy a Telenor nem szolgáltatott, és éppen idegbajt akartam kapni, aztán amit találtam telenoros telefonokat a közelembe egyik se kapcsolódott a hálózathoz.
De ezt már leírtam valamikor.Mielőtt leírnád a telefont,
érdemes lenne teljesen kiszürni hogy hol a hiba.
Mellérakni 1 ugyanolyan szolgáltatós valamilyen telefont (áruházakba akár 2000Ft kártyával),
de ilyenkor figyelni kell hogy a tiéd is csak a 2G-t használja mert ezek nem tudnak 3G-t és teljesen más a lefedettség. Vagy másik 3G-s. -
Lidl
senior tag
válasz
janesart #5187 üzenetére
Hello,
A témaösszefoglalóban van Sanyesz féle 4.1.2, és apeelme 4.1.2-es ROM-ja.
gabika318 ROMját egy korábbi hozzászólásában lehet megtalálni: [ITT]
Amúgy apeelme-nek van saját blogja a G3-ról. Ezen a linken találod: [link]A topik házigazdáit kérdezem, hogy fel lehetne tenni esetleg gabika318 ROM-ját is az összefoglalóba?
Teljesen jól működik, magyar ROM, és könnyebben meg lehetne találni.Köszönöm
Lidl -
Lidl
senior tag
válasz
janesart #5161 üzenetére
Hali,
nekem is volt egy olyan problémám, ami csak újraindításkor javult meg. Bluetooth fülessel volt a gond.
Pontosabban egy programmal. Ha csatlakoztam a fülessel és hangtárcsázást indítottam, akkor az egész teló hangja "belassult". Olyan volt, mintha nagyon lelassítva szólna minden hang, csengő hang, zene, játékok hangja, figyelmeztető hangok, stb.
És ha újraindítottam, nem javult meg.
De észrevettem, hogy 2 fajta újraindítás van:
Ha kikapcsolod és gyorsan, kb. 30 mp-en belül újraindítod, akkor az "meleg" indítás. Gyorsan el is indul a rendszer és szinte minden azonnal be is van töltve (widgetek). Ekkor nem is javult meg a hangprobléma.
Ha sokat vársz, kb. 1-2 perc, akkor már nem így indul. Lassabban, és mindennek be kell töltődnie. Ilyenkor megjavult a hangprobléma.
A második fajta indulást ki tudtam kényszeríteni, ha beléptem a Recovery-be, majd onnan indultam újra.
Mindez a Sanyesz féle 4.1.2-es ROM-on történt. De miután leszedtem a Voice Dial nevű programot ez a hiba megszünt.
Ezzel igazából csak azt szeretném mondani, hogy nem biztos, hogy ki kell venni az akkut, hogy megoldódjon a probléma. Próbálj meg recovery-t indítani, majd rögtön újra. Ha megoldja a problémát, akkor teljesen biztos, hogy szoftveres.
Ekkor azt tanácsolom, hogy tegyél fel egy mások ROM-ot (apeelme, vagy Gabika ROM-ját, én ez utóbbit használom). Ott is nézd meg, hogy ez a probléma elő jön-e.
Remélem nem hardver hiba, nem lenne jó, ha garizni kellene.Köszi
Lidl -
KTU
addikt
válasz
janesart #5144 üzenetére
Gariztatásnál, csak akkor küld el, ha le tudod írni hogy tudják a hibát biztosan reprodukálni, gyári romon.
Ha 1 hét múlva jön csak elő (1 hét használat??), akkor szerintem felejtsd el a garit.
Másik szolgáltató kártyájával próbáltad már?
Más helyen (földrajzi)?
Mikori a SIM kártyád? Én a 6 hónapja cserélt kártyát, megint cseréltettem."Érdemes lenne driver frissítést csinálni?"
Hol, micsodán??? -
-
apeelme
addikt
válasz
janesart #4918 üzenetére
Kedves janesart, látom elkerülte a figyelmedet ezért leírom hogy minden kritikusabb/komolyabb letöltésem mellé kiteszem - NEM VÉLETLENÜL! - a hozzá tartozó MD5 hash string-et. Ami egy 32 karakterből álló számok és betűk sora. Ezen karaktersor segítségével a letöltés után a saját gépeden egy arra alkalmas alkalmazással (pl. MD5 checksum) visszaellenőrízheted annak sértetlenségét, és felesleges kínlódásoktól mentesíted magadat, és segítőkész barátaidat.
(#4921) janesart : Próbáld ki magad, és döntsd el Te hogy melyik számodra a megfelelő...
-
apeelme
addikt
válasz
janesart #4913 üzenetére
Saját magadat kergeted bele a legbonyolultabb megoldásokba, és sajnos az is látszik hogy magad sem tudod mit teszel mivel rengeteg alapismeret (nem android) alapból hiányzik. A segítség így kárbavész.
A "nagyon kicsiben látszó" CWM recovery-ből SD-re másolt ZIP formátumú CWM-em 2másodperc alatt telepíthető lett volna (install zip from sdcard - choose zip from sdcard), majd telepítés után a CWM főmenüben található advanced - reboot recovery menüpontot kellett volna választanod hogy használatba vehesd.
(#4915) janesart : Már miért jönne vissza az a probléma? Semi baja a romnak. A CWM backup/restore mint már elmondtuk számtalanszor TELJES ÉRTÉKŰ, mindent lement, mindent visszaállít!
-
szumoo@gmail
tag
válasz
janesart #4852 üzenetére
Majd a nálam okosabbak kijavítanak ha kell, de úgy rémlik valahol olvastam hogy:
a hangerő le és power gomb a factory menüt hozza be ami kínai,
a hangerő fel és power gomb a recovery menü ami angol.
Nem lehet hogy rossz kombinációt nyomsz?
Csak nem akkora májer a szervizes csávó hogy kínai recoveryből is tud romot installálni.
Persze lehet hogy más fórum, más készülék, összefolynak már az infók. -
bagkri01
őstag
válasz
janesart #4854 üzenetére
Apeelme recoveryjének img fájlját felteszed az sd kártyára. Marketről letöltöd a mobilaunche tools nevű programot. Megnyitod a programot-a recovery uptade menüpontra nyomsz, mutatni fogja apeelme img-jét, rányomsz, a felugró ablakot leokézod és vársz. Ettől szájbarágósan már senki sem tudja neked leírni. Gondolom az nem kell, hogy old fel a képernyő zárat
-
-
sasa311
veterán
válasz
janesart #4852 üzenetére
1., A rootolásnak semmi köze a recoveryhez, maximum ha működő telefonon akarsz recovery-t telepíten ROM managerrel, de azt én sose csipáztam
2., Recovery-t SP flash toolsal felflasheled oszt' jóvan.De amúgy minek neked recovery? Ahogy kiveszem az írásodból nagyon nem vagy képbe. Ilyen esetben jobb lenne nem piszkálni a készüléket, hidd el, magadnak teszel vele jót.
-
hevizms
addikt
válasz
janesart #4838 üzenetére
Szerintem ennél szájbarágósabb már nem is lehetne
Teljesen mindegy hogy ki vagy bekapcsolt állapotban veszed ki az akksit.Mindenképp kikapcsolódik a telefon ezáltal
Olvastad hogy az akksi ki és visszarakása után bekell kapcsolni a telót és párositani???
Mert én sehol nem látom hogy ez lenne irva.Ergo NEM kell bekapcsolni a telót.
Akksi visszatétele után abban az állapotában a telefonnak kell rádugni a kábelt.
Ha nem sikerül az egész,akkor vagy az oldalon leirt másik módszerrel csináld,vagy ha mindenképp a flashtool-al akarod akkor csináld végig apeelme driver telepitési útmutatását. -
-
GazVezír
tag
válasz
janesart #4809 üzenetére
Először is egy linkkel, illetve a hozzászólás sorszámával szoktak visszautalni egy korábbi kérdésre, illetve megjegyzésre, amennyiben a fórumlakók véletlenül átsuhantak felette.
Milyen szervizbe, gondolom valami sufniba, ahol nem néztek helyetted utána annak, hogy pontosan milyen romok érhetőek el jelenleg a telefonra. A legújabb hivatalos Android a 4.0.4 ICS, a szervizes kolléga nyilván a Lewa romba vagy a MIUI-ba futott bele, de ha tévednék, akkor majd valaki korrigál.
Ha magyarul szeretnéd használni, akkor érdemes egy itt elérhető szoftverrel frissíteni a telefont. Ha nem értesz hozzá és a későbbiekben sem szeretnél, akkor természetesen nem érdemes kísérletezgetni. A másik nagyon fontos dolog, hogy olyan alapvető információkra kérdeztél, amiket megtalálhatsz a Témaösszefoglalóban, továbbá némi kereséssel is.
Azt, hogy téged nem értek el, illetve te sem tudtál hívni tudtommal kártyaprobléma is okozhatta, de itt majd szintén javítanak azok, akik belefutottak már korábban hasonlóba. Annyi biztos, hogy ilyenkor előbb kártyát cserélek, illetve másik telefonban is megpróbálom ugyanazt a kártyát, mielőtt a komplett telefont sufniszervizbe adom. Csak egy jó tanács.
-
-
GazVezír
tag
válasz
janesart #4109 üzenetére
ROM telepítés előtt azonban érdemes lenne egy gyári visszaállítást nyomni, emellett áttenni a SIM kártyát másik slotba és egy szűz rendszerrel mindenféle extra applikációk nélkül hagyni egy átlagos napot menni. Én valamilyen szoftveres hibára tippelek látatlanban. Aztán ha mindezek ellenére is produkálja a hibát, akkor érdemes újra feltenni a gyári szoftvert.
Új hozzászólás Aktív témák
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X260 - i5-6G I 8GB I 256GB SSD I 12,5" HD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
- Bomba ár! HP Pro X360 11 G1 - Intel N4200 I 4GB I 128GB SSD I 11,6" HD Touch I Cam I W10 I Gari
- AZONNALI SZÁLLÍTÁS Eredeti Microsoft Office 2019 Professional Plus
- Xiaomi Redmi 9 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 2000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest