- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- iPhone topik
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy A71 - elég ennyi?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Mobil flották
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Apple AirPods 4 - ismerős is, új is
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
szumoo@gmail
tag
válasz
FlickAir #9498 üzenetére
Swiftkey billentyűzet lett a befutó végül.
Akku ikonnal nem foglalkozom, letiltottam, maradt a százalékos kijelzés, ez most jó.
Amúgy jó kis ROM, stabil, szépen fut, mobilnet stabilabbnak tűnik mint a Rocky v7-ben, GPS is működik, de azt még nem teszteltem ki alaposabban.
Hangerő gombra ébresztést ki lehet kapcsolni valahogy?
Rettentően idegesítő hogy nem csak power gombra ébred fel.. -
szumoo@gmail
tag
válasz
FlickAir #9496 üzenetére
Alakul.
Contact Photo Sync jónak tűnik, szerintem ez ugyanaz az alkalmazás, mint ami névjegyképek szinkronizálása néven fut a Gabika féle Roky v7 -ben.
MultiLing Keyboard se rossz, de swype nincs benne, legalábbis nem találom.
Gravitybox -szal megnéztem, elvileg ki van kapcsolva a százalékos akku kijelzés, és mégis ott van, viszont kikapcsoltam az akku ikont, így csak a százalékos maradt, szóval ez a probléma megoldva. -
szumoo@gmail
tag
válasz
FlickAir #9486 üzenetére
Feltettem ezt az új romot, eddig tetszik de néhány dolgot hiányolok:
Névjegyképek szinkronizálását bele lehetne tenni ebbe a romba?
Gabika féle rocky v7-ben nagyon megszerettem.
Tettem fel egy anysoft keyboardot, de nincs swype és nincs felül számsor.
A korábban linkelt Xperia keyboard már nem elérhető.
Akkumulátor ikont lehet valahol állítani?
Kétszer is kiírja hogy hány %-on áll, egyszer az ikon belsejében, egyszer mellette. -
gabika318
aktív tag
válasz
FlickAir #9479 üzenetére
megnéztem az alap rom és az updete-ék telepítő scriptjét. nem sok különbséget látok. Kicsit javítottam a scripten.
Ird felül ezzel:
\META-INF\com\google\android\updater-scriptNem akarom feltölteni újra az egész romot.
https://www.dropbox.com/s/oy9kvch6mve8a7y/updater-script.rar
-
gabika318
aktív tag
válasz
FlickAir #9471 üzenetére
Elkészültem:
SENSE5-4.2.2-FOR-JIAYU-G3-MOD.zip
A ROM-ban megtaláltam kétszer ugyanazt a kamera alkalmazást. A \System partíción lévőt átneveztem:
\system\app\Gallery2.bakA \Data partición lévőt meghagytam érintetlenül. Majd nézd meg, melyik működőképes, ennek megfelelőan nevezd át őket vagy távolítsd el.
-
kymco
veterán
válasz
FlickAir #9284 üzenetére
Ha elszállt a rezgőmotorod, akkor nem segít a romcsere.
Nekem az jön le a mondataidból, hogy a korábban rezgő romjaid alatt sem rezeg...
Sanszos, hogy hardverhiba.
Baromi bosszantó a hardver hiba önmagában is, de ha ez rom csere alatt következik be, akkor vakaródzhat az ember, hogy akkor most ez mi.... -
gabika318
aktív tag
válasz
FlickAir #9272 üzenetére
#9228. hsz:
"10. G3_ColorOS_V1.0.0i.zip telepítése (Ez után már tilos mindennemű WIPE!!!)" -
gabika318
aktív tag
válasz
FlickAir #9262 üzenetére
Igen, de közben egy apróságot javítottam a Settings.apk-n, így már nem elérhető a MEGA szerverén a fenti link. (a MEGA szinkronizáció miatt...bocs...)
Az új link:
ColorOS_Port_JY-G3_V2.zip
MD5: abbbbbcbd838b7e40be95285d72ae388 -
-
Zsoleszhun
addikt
válasz
FlickAir #9183 üzenetére
Az S4 rommal nekem fc-zik a nova launcher, ha widget-et akarok kirakni. GPS jó, sebesség elfogadható, wifi bt szerintem nagyon jó, deep sleep működik a patch után, alapból van gravitybox, régebbi hangerő problémáimnak nyoma sincs, hallanak rendesen(eddig csak apeelme4.0.4 volt ilyen jó) még a skype sem "cirippel" , az akkuidő sem rossz.
-
FlickAir
aktív tag
válasz
FlickAir #9182 üzenetére
Eddig egy kicsi hibát találtam az S4-ben, ezt sem a ROM-ban, hanem inkább a fordításban: a tárcsázó hívás közbeni képernyőjén megjelennek a magyar, és az angol feliratok is, egymás felett. Engem annyira nem zavar, de ha esetleg ezt valaki tudná korrigálni, sokkal szebb lenne a kép...
A másik, ami alapból engem kifejezetten irritál, az a borzasztó csúnya samsungos lock screen. Most Smart Launchert használok, ehhez van saját lock sreen, de ez is csak fél megoldás.
-
gabika318
aktív tag
válasz
FlickAir #9169 üzenetére
User illetve modder error volt.... sorry...
Elcsesztem az április 6-án készült roky v8 romot. Olyan APK fájlokat is szignóztam az Android Kitchen-el, amiket nem kellett volna. Feltöltöttem a needrom-ra a javított V8 romot. Update sajna nincs, mert a kontárkodásom az egész romot érintette. Elnézést még1x...
Töltsétek le újra a needromról, a frissebb V8 romot annál nem lesz gond a Google Play Service alkalmazással.
Egyébként nem egészséges a komplett /data particiót ráhúzni egy frissebb rom-ra, inkább ajánlom a Titanium Backup alkalmazást.
Dobhatnál egy pár képet meg bővebb leírást a S4 portról.
fa4hu
Nem tudok erre a deep-sleep gondra mit mondani... Most HIKe Os-ra vagyok rákattanva a (végre) működő GPS miatt, de még ez sem közelíti meg nálam a Roky féle romok üzemidejét.
Apeelme és én is már párszor kitárgyaltuk, hogy ha nem drasztikusan merül az akku akkor felőlem akár 5000-szer is ébredhet a teló nem érdekel, ha jól emlékszem ez a 3.4.0 kernel vs. JIAYU sajátossága... ez van... -
feca83
tag
-
gabika318
aktív tag
válasz
FlickAir #9148 üzenetére
Azért nem látod, mert a vold.fstab nem engedi:
GYÁRI
\system\etc\vold.fstab
dev_mount sdcard /mnt/sdcard auto /devices/platform/goldfish_mmc.1 /devices/platform/mtk-sd.1/mmc_hostROKY V7
\system\etc\vold.fstab
dev_mount sdcard /storage/sdcard0 auto /devices/platform/goldfish_mmc.1 /devices/platform/mtk-sd.1/mmc_host
dev_mount sdcard2 /storage/sdcard1 emmc@fat /devices/platform/goldfish_mmc.0 /devices/platform/mtk-sd.0/mmc_hostÉn (most már) elég felesleges dolognak tartom a belső tárhely engedélyezését, mert csak a gond van vele.. A legtöbb gyártó nem véletlenül nem engedélyezi a belső tárhelyet. A rendszerben az csak "maradék" és közel sincs 1 GB, mint ahogy a tárhely kezelő mutatja. A következző modjaimban ezeket le fogom tiltani.
-
gabika318
aktív tag
válasz
FlickAir #9117 üzenetére
A visszalépés a menüpontok között, hogyan lehetséges ebben a recovery-ben???? Hardvergombbal nem megy "Back" tacsigomb meg nincs a menüben.
Erről jut eszembe!
Apeelme!
Ha nem nagy meló, meg tudnád csinálni G3-ra, a 6.0.4.4-es CWM Recovery-t???Nem tudom, hogy ez alap vagy moddolt, de Lenovo A820 ezen verziójú CWM Recovery-jében láttam, olyat, hogy a műveletek megerősítésénél nincs 8 darab NO meg 1 YES, hanem csak igen vagy nem, ha érted mire gondolok.
Azt hiszem az Cappa72 műve volt.Előre is köszönöm!!!!
-
fa4hu
őstag
válasz
FlickAir #9093 üzenetére
Ez hívás közben jelentkezik, hogy nem alszik ki a képernyő?
Egyébként tényleg gyors, jó a GPS-e, a red led problémát még tesztelem, viszont Nova Launcher-t használva nem tudok kitenni widgetet ("unfortunately, setting has stopped"-del elszáll a kirakás). Te a TouchWizz-t használod, vagy más launcher-rel nem jön elő a probléma?
-
Dominó85
addikt
válasz
FlickAir #9029 üzenetére
Most őszintén
mobilnet + 5-6 óra duma és miegymás és kevesled az egy napos üzemidőt?
Egy Lenovo P780 se bírná nálad 2 napnál tovább ennyi aktív hálózati jelkereséssel, fogadással.
Pedig annak aztán bika 4000mAh aksija van.
Komolyra fordítva a szót. Legjobb üzemidőt szerintem Sanyesz 4.0-jával tudsz elérni. Stabil és gyors romok még Gabika és Apeelme 4.1.2 JB romjai (illetve a félve használt Lewa OS is, szintén 4.1.2-es alapokon)
-
-
FlickAir
aktív tag
válasz
FlickAir #8803 üzenetére
A félreértéseke elkerülése végett a ROM soknyelvű, magyar is benne van (most már 95%-os a fordítás), csak a leírás orosz nyelvű.
G3N patch
FM rádió javítás
Proximity sensor javítás (működik minden rommal) -
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung galaxy S22
- Apple iPhone 13 Mini / 128GB / Gyárifüggetlen / 12Hó Garancia / 84% akku
- Samsung Galaxy A16 128GB Kártyafüggetlen 12 Hónap Garancia 0 perces készülék
- Samsung Galaxy S23 Ultra / 8RAM 256GB / Gyárifüggetlen / 12 Hó Garancia
- Samsung Galaxy A55 5G / 8RAM 256GB / Gyárifüggetlen / 12 Hó Garanciával
- AKCIÓ! EZÜST! RITKASÁG! Surface Pro 11 Qualcomm Snapdragon X Elite 16GB 512GB OLED 120Hz Gar!
- Samsung S23 Ultra 8/256GB Jótállás: 2027.02.16.-ig
- Huawei P20 Lite 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Felújított laptopok számlával, garanciával! Ingyen Foxpost!
- Dell 14 Latitude 7420 FHD IPS i7-1185G7 4.8Ghz 16GB 512GB SSD Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest