- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- iPhone topik
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy A71 - elég ennyi?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Mobil flották
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Apple AirPods 4 - ismerős is, új is
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
dahneey
tag
Sziasztok!
Beállítottam a telefonon egy feloldási mintát, amit sikeresen elfelejtettem, google account-ba lépéssel nem tudom feloldani mert se a wifi se az adatkapcsolat nincs bekapcsolva, és nem is tudom őket bekapcsolni. A telefonon gyári rom van gyári recovery-vel. Van valakinek valami ötlete, hogy mit lehet ilyenkor csinálni?
-
dahneey
tag
válasz
kovisoft #8388 üzenetére
Kipróbáltam a Mobileuncle Tools-t, de nem oldotta meg a problémát. Nem hiszem hogy bármelyik alkalmazás amit felraktam használná vagy babrálná a PS-t.
Közben pontosítanék a problémán, felhívok valakit, fülemhez rakom a telefont, a képernyő elsötétül, és amint meghallom hogy a másik oldalon kicseng, visszajön a kép. -
dahneey
tag
Sziasztok! Azt vettem észre, hogy amikor a hívott fél felveszi a telefont a kijelző visszakapcsol, és el kell vennem a fülemtől a telefont majd visszarakni hogy elsötétedjen. Eddig nem rémlik hogy ilyen lett volna, esetleg elállíthattam valamit?
-
dahneey
tag
Hali! Felraktam apeelme 4.1.2 ROM-ját, és a kamera autofocus közben mindig klikkel. Ennek ilyennek kellene lennie? 4.0.4 alatt nem emlékszem hogy klikkelt volna.
-
dahneey
tag
Hali! Valaki meg tudna dobni egy gyári recovery.img fájllal? Keresgettem itt a fórumon meg más helyeken de nem sikerült megtalálnom.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung galaxy S22
- Apple iPhone 13 Mini / 128GB / Gyárifüggetlen / 12Hó Garancia / 84% akku
- Samsung Galaxy A16 128GB Kártyafüggetlen 12 Hónap Garancia 0 perces készülék
- Samsung Galaxy S23 Ultra / 8RAM 256GB / Gyárifüggetlen / 12 Hó Garancia
- Samsung Galaxy A55 5G / 8RAM 256GB / Gyárifüggetlen / 12 Hó Garanciával
- Akció! Sérült! Corsair Icue 5000X RGB Számítógépház! Olvass leírást!
- Bomba ár! HP ProBook 440 G7 - i5-10GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I Gar
- MacBook Pro 16" M3 Pro 36GB 512GB Gar. SPACE BLACK
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C/A Universal Dock G2 docking station (5TW13AA) (DisplayLink)
- BLUESUMMERS NVMe SSD adapter
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest