- Mobil flották
- iPhone topik
- Három Redmi 15 érkezett a lengyel piacra
- Google Pixel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Ennyibe kerülhet a Xiaomi Watch S4 európai változata
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Yettel topik
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
bb71
őstag
A bejegyzésem ellenére sajnálom ami veled illetve a telefonoddal történt... szoktam én is ilyen helyzetbe kerülni, szeretem én is a kihívásokat
(pl. WIFI-s IP camera, autós kamera - mindbe rossz firmware-t égettem - de mindet sikerült is megcsinálni, és nem azért mert spíler vagyok, hanem mert megtaláltam a neten a megfelelő javító leírást)!
-
Ha van terminal emulator és root jog, akkor
su
reboot recovery
Ha ezek után nem lép be recovery-be, akkor valahogy nincs rajta recovery.Vagy sázmítógépről adb-n keresztül, ehhez nem kell root:
adb reboot recovery
Ha ezek után nem lép be recovery-be, akkor valahogy nincs rajta recovery.Ha van root jog, akkor megoldható a felrakás az alábbi módon is:
bemásolod a megfelelő recovery-t az sd kártya gyökerébe, pl cwm-recovery.img névvel
aztán vagy terminál, vagy pedig ugye adb.terminálban:
su
dd if=/sdcard/cwm-recovery.img of=/dev/recovery
reboot recoveryadb-n keresztül:
adb shell
su
dd if=/sdcard/cwm-recovery.img of=/dev/recovery
reboot recoveryElméletileg kutya kötelessége lenne belépni ezek után recovery-be.
Hacsak nem írta át valaki az uboot-ot úgy, hogy ne lehessen belépni ide. -
Már nem volt időm szerkeszteni az előző hsz.-t.
Szóval a dd-s mentéshez még számítógép sem kell, megoldható telefonon is, ha használod a terminal emulator-t.
A recovery-ket megtalálod a témaösszefoglalóban.
A recovery felrakásának egyik módja root-olt telefonon: [link] -
Hűha...
Ha szerencséd van, akkor csak a secro partíciót vágta haza a telepített rom, remélhetőleg nem az nvram-ot.Ilyen hibák esetén én biztosan nekilátnék menteni a teljes, nem működő rendszert. Mint említetted, más romot visszarakva sem megy a telefon funkció.
Tehát az usb hibakeresést kapcsold be, és MTKDroidTools-zal csinálj egy komplett mentést.
A késztett mentett rendszerfájlok tudnak ekkor beszédesek lenni.
Ha nincs nagy baj, és csak a secro szakasz sérült, akkor 3 perc alatt megoldható a rendbetétel.
Ha az nvram sérült... akkor is lehet vele valamit kezdeni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Eladó egy Samsung a36 5g 8/256 GB samsung alle 2025/05/24 vásárlás
- iPhone 12 128 GB Éjfekete - 85.000 FT
- ÚJ - iPhone 16 Pro 512 GB Black Titán - - Apple Garancia - 0 perces, 0 ciklus
- Samsung Galaxy S23 Ultra 8/256GB, Újszerű, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garancia!
- IPHONE 15 PRO 128GB NATUR TITAN 100% AKKU
- Samsung Galaxy Book2 Pro 360 i7-1260P 16GB 512GB OLED touchscreen, GARANCIA: 1ÉV
- MacBook Pro 16 2021 M1 Pro 32GB 512GB 1 év garancia
- Felújított laptopok számlával, garanciával! Ingyen Foxpost!
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA, Kártyafüggetlen, CW90
- 14" Dell Latitude laptopok: 5400, 5480, 5490, 7480, E7440, E7450 / SZÁMLA + GARANCIA
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest