- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- iPhone topik
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy A71 - elég ennyi?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Mobil flották
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Apple AirPods 4 - ismerős is, új is
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
fa4hu
őstag
válasz
dj.tigi #9767 üzenetére
Nem emlékszem rá, hogy apeelme ROM-jával ilyen gond lett volna. Én utoljára Gabika ROM-jával használtam (anno), és gond nélkül ment.
A youtube-nál megpróbálnám egy régebbi verzióval vagy alternatív youtube lejátszó programmal.
Az SD-kártya esetén kicsi a valószínűsége, hogy mindegyik rossz lenne. Mekkora egyébként az SD-d, mire van formázva, a telefonban végigmegy a formázás, ha igen, más kártyaolvasóban olvasható az SD?
-
fa4hu
őstag
Szerintetek most mennyiért lehet eladni a G3-at? (Átlagos állapot, elfogadható aksi, de a készülék 4 éves.)
-
fa4hu
őstag
Valaki meg tudná nézni, hogy a 4.2-es ROM-okban van wifi display? Előre is köszi!
-
fa4hu
őstag
válasz
Balazska15 #9702 üzenetére
Nem a legújabb processzor, de nem lassú, a Jiayu G4S-ben is ilyen van (abban viszont a GPS elég gyengécske). Szerintem teljesen használható telefon lehet.
-
fa4hu
őstag
válasz
Balazska15 #9700 üzenetére
Ilyenről még nem hallottam, tudnád linkelni, hol láttad?
-
fa4hu
őstag
válasz
Zsoleszhun #9611 üzenetére
Na, ez már meghaladja a képességeimet, egyelőre a gyerkőc anélkül használja.
-
fa4hu
őstag
Tapasztalt már valaki olyat, hogy a fülhallgatót bedugva a fülhallgatóban pulzáló hang hallatszik, zenelejátszást elindítva pedig "nyúlik" a zene? Hangszórón lejátszva semmi gond nincs vele. A telefonon Gabika-féle v7 (8?) ROM van.
-
fa4hu
őstag
válasz
atleticofan #9247 üzenetére
Akkor ha visszateszed a mentést, újra fel fog állni.
-
fa4hu
őstag
válasz
atleticofan #9245 üzenetére
Van fenn működő CWM-ed és van hozzá mentésed?
-
fa4hu
őstag
válasz
gabika318 #9196 üzenetére
A telefon csak rövid ideig volt csak nálam, mivel volt egy sérülés rajta, így ment vissza, nem akartam babrálni. Hogyan menthető le a recovery róla? A CWM-es mentés megosztásával annyi a baj, hogy klónozza az imei-t, ami nem túl szerencsés. Van már G3C topik? Nézem is már!
Nem próbáltad más ROM-on a built.prop-os javítást red led-re?
-
fa4hu
őstag
válasz
Zsoleszhun #9185 üzenetére
Kár, hogy a widget-kirakás fc-jét nem javították. A Light Manager-ben állítsd át a vörös ledről más színre a jelzéseket (nem fogadott hívás, merülés stb.), mert utána nem fog lemenni deep sleep-be (hacsak nem javították ezt a hibát benne).
-
fa4hu
őstag
-
fa4hu
őstag
Gabika! Az új Rocky V8-as sem akar lemenni deep sleep-be nem fogadott hívás esetén. Sajnos a Light Manager-rel sem sikerült átállítanom a led színét erre az esetre. Találtál rá esetleg megoldást?
-
fa4hu
őstag
Nálam is ugyanez a helyzet, a Light Manager ezek szerint a töltéskori színt nem tudja hatásosan állítani, de a töltéskori piros led után nekem lemegy deep sleep-be. Úgy néz ki, a villogó piros led okoz problémát. A töltéskori visszajelzést a Gravity box-szal sem sikerült letiltanom, szerintem bb71 ötletét kellene kipróbálni rá, bár engem így nem zavar, ha engedi mélyalvásba menni a telefont a töltés után.
-
fa4hu
őstag
válasz
buszospeter #9101 üzenetére
Az S4-ről portolt ROM-ban az a jó, hogy tudod állítani a ledvisszajelzés színét, tehát meg tudod mondani, hogy a piros alatt pontosan milyen színt kell érteni. Én a pirosat FFFFFF-ként (azaz fehér színként) definiáltam (valójában olyan halványkéket ad a telefonon), és láss csodát, pihenőben maradt a telefon elmulasztott hívás esetén (elég sok telefonálás, folyamatos szinkronizáció és kis 3G netezés mellett 89 %-ban deep sleep-ben volt). Sőt, a Led Manager-ben a szokásos rendszereseményekhez külön tudod állítani, hogy a pirosként, kékként vagy zöldként definiált színt használja. A probléma azokkal az alkalmazásokkal van, ahol nem lehet állítani a Led Manager-ben a színt, és alapértelmezettként pirossal jeleznek (Viber, HVG stb.). Talán ma lesz egy kis időm beleásni magam a kérdésbe.
(Egyébként tényleg jó lenne ez az S4-es ROM (még a Gravity Box is előre van telepítve benne), ha megoldható lenne a widget-kihelyezés a TouchWizz-en kívüli másik launcher-ben is.)
-
-
fa4hu
őstag
válasz
FlickAir #9093 üzenetére
Ez hívás közben jelentkezik, hogy nem alszik ki a képernyő?
Egyébként tényleg gyors, jó a GPS-e, a red led problémát még tesztelem, viszont Nova Launcher-t használva nem tudok kitenni widgetet ("unfortunately, setting has stopped"-del elszáll a kirakás). Te a TouchWizz-t használod, vagy más launcher-rel nem jön elő a probléma?
-
fa4hu
őstag
Megpróbálok utána ásni a dolognak. Érdekes ez a deep sleep dolog. A feleségem Lenovo A660-asán pl. akkor nem volt hajlandó lemenni mélyalvásba, ha ki volt kapcsolva a zárképernyő. Tényleg, meg kellene néznem, hogy piros led aktivizálása után lehet-e az ok itt is.
(#9086) FlickAir: Nem tudnád feltenni valahová (gdrive stb.), ahonnét könnyebb leszedni?
-
fa4hu
őstag
Eddig nem nagyon használtam olyan alkalmazást, ami piros ledes visszajelzéssel működne, de most a Viber-t tesztelve, belefutottam egy ilyenbe. Ahogy bekapcsol a piros led, azonnal beindul az Alarm Manager, és nem engedi deep sleep-be a telefont. Eddig azért nem tapasztaltam ilyen Gabika Rocky V7-jén, mert csak a töltéskor/merüléskor volt piros ledes visszajelzés, és olyankor érdekes módon nem mindig ragadt be így. Valakinek van ötlete arra, hogyan lehet újraindítás nélkül az Alarm Manager folyamatot kilőni?
-
fa4hu
őstag
Szerintetek lehet cserélni az előlapi kamerát, a ledes állapotjelzőt és a proximity szenzort takaró, szálcsiszolt előlaprészt?
-
fa4hu
őstag
-
fa4hu
őstag
válasz
szumoo@gmail #8779 üzenetére
"- Az aláíró SMS nem tartalmazza az utalás adatait ergo nyugodt szívvel bepötyögöd ezzel megadva a kódot hogy aláírják helyetted a hamis utalást."
Ezt bankja válogatja, az enyémnél pl. benne van az összeg is.
-
fa4hu
őstag
Valaki rendelt már ilyen aksit, mi a tapasztalat vele? (A gyári még jól bírja, de ideje gondolni a jövőre.)
-
fa4hu
őstag
Gabika-féle Rocky V7 alatt nem akar működni a bluetooth, eddig pedig működött. Hogyan lehet esetleg resetelni az egész bluetooth-részt?
-
fa4hu
őstag
válasz
Old Gyfland #7946 üzenetére
Tud kéket, a Handcent SMS-ben pl. állítható az SMS-jelzés erre a színre. De vannak külön led-beállító programok is, amivel a színek előcsalhatók.
-
fa4hu
őstag
Ezt nézte valaki: [link]? Hányas verziójú Androidok? Még mindig gyanúsak a Lewa ROM-ok?
-
fa4hu
őstag
Valaki nem tud egy (általános) patch-et arra, hogy a hangerő gombokkal screen off állapotban a képernyőt lehessen ébreszteni, screen on állapotban viszont ne lehessen a csengőhang-erősséget állítani vele?
-
fa4hu
őstag
Tapasztalt valaki olyat, hogy a ZOPO-ról portolt ROM-ban a gyári tárcsázóban a tárcsázó első oldalán (fülén) nem jelennek meg a hívások, teljesen üres?
-
fa4hu
őstag
válasz
buszospeter #6867 üzenetére
Igen, valószínű, mert az a ROM-ból jön.
-
fa4hu
őstag
válasz
buszospeter #6865 üzenetére
Nem lehet, hogy G3N-es ROM-ot tettél fel?
-
fa4hu
őstag
Most tervezek rendelni ilyen tokot. Ha esetleg valakit még érdekelne, még plusz kettőt tudnék rendelni mellé. Átvétel Zalaegerszegen vagy postai úton (postaköltséggel).
-
fa4hu
őstag
válasz
GazVezír #3747 üzenetére
Ahogy utána néztem a fórumokban, több típusnál is előjön ez a hiba. Azt hittem, más már talált megoldást rá, nekem most nincs időm belemélyedni, újraindítás után lemegy deep sleep-be. Ha jól vettem ki egy-két fórumon annak tulajdonítják, hogy bekapcsol az akkumerülést jelző piros led, és feltöltés után sem hagyja annak a folyamata nyugodni a telefont.
-
fa4hu
őstag
Néhány napja töltés után nem hajlandó lemenni deep spleep-be s telefon, hanem 1000 MHz-en ragad. A BetterBatteryStats szerint a Kernel Wakelock-nál egy "leds wakelock" folyamat ébresztgette a telefont. Ez mi lehet? Hogyan orvosolható a probléma? Sanyesz-féle magyarított 4.0.4 van rajta, már kezdetektől fogva.
-
fa4hu
őstag
A német fórum szerint március közepére ígérik a végleges 4.1.2-es ROM-ot.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung galaxy S22
- Apple iPhone 13 Mini / 128GB / Gyárifüggetlen / 12Hó Garancia / 84% akku
- Samsung Galaxy A16 128GB Kártyafüggetlen 12 Hónap Garancia 0 perces készülék
- Samsung Galaxy S23 Ultra / 8RAM 256GB / Gyárifüggetlen / 12 Hó Garancia
- Samsung Galaxy A55 5G / 8RAM 256GB / Gyárifüggetlen / 12 Hó Garanciával
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 2000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Windows 10 / 11 Pro Retail aktiváló kulcs Azonnal szállítással, számlával, garanciával!
- Egyedi ékszerdobozka
- Samsung Galaxy S23 Ultra / 8RAM 256GB / Gyárifüggetlen / 12 Hó Garancia
- Tablet felvásárlás! Samsung Galaxy Tab S10+, Samsung Galaxy Tab S10 Ultra, Samsung Galaxy Tab S10 FE
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest