- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Több újítással támad a Xiaomi Redmi 3s
- iPhone topik
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Telekom mobilszolgáltatások
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
Vamp
senior tag
Na, aki mazsolázott, annak mondanám, hogy a G3-ra való Sense rom úgy kinyírta a G3S-t, hogy még flashtoollal sem bírom működésre bírni a gyári rommal a SIM-kártya felismerést
.
-
Vamp
senior tag
válasz
#18193920 #9570 üzenetére
De igen. Elmondom, mi van. Chromeban mentett könyvjelzőként volt anno ez a topic. Mivel FF-ot használtam, nem használtam a könyvjelzőket, egészen múlt hétig. Feltettem a chromeot, és betöltöttem a topicot, hogy mi újság, mondom van sense rom, király, csakhogy ez a G3 topic volt, amit 3 éve mentettem el.
Tehát, G3 rom akart felmenni G3S-re, jó hogy nincs radio a telón. Most, hogy rájöttem, mekkora barom vagyok, felment TWRP is, viszont innen nem tudom hogyan tovább, hogy állíthatom vissza a radio-t?
-
Vamp
senior tag
Na állj az egész. Mit keresek én a G3 fórumban?
-
Vamp
senior tag
válasz
cappa72 #9564 üzenetére
Na ezaz. Mindenféleképp megpróbáltam, elvileg a recovery települ, mégsem bootol oda. Terminalból és mobiluncleből is felraktam, ugyanaz, reboot, nagy büdös Google felirat, majd újraindul megint, és bootol rendesen a teló.
Mégis hogy az úristenbe lehetséges, hogy egy itt megosztott rom totál hazavágja a telót?
-
Vamp
senior tag
válasz
cappa72 #9557 üzenetére
A 2.4-es TWRP feltétele után, recovery moodba bootolva semmi nem történik, kapok egy, a Sense-s romból hátramaradt Google feliratot, aztán sötétség, végül újraindul a teló. Semmilyen kombinációra, és kérésre nem hajlandó recoverybe bootloni. A 2.6-ossal szintén ugyanez van, semmiféle recoverybe nem bootol. Ez mitől lehet?
-
-
Vamp
senior tag
Segitseg! Ez a Sense rom gyakorlatilag kinyirta a telomat. CWM alol probaltam feltenni, atvaltott Aroma Installerre, majd reboot, es csak egy Google felirat jelent meg, ami folyamatosan bootloopolt.
Visszatettem CWM-el az elozo romot, most egyik simet sem latja telo, alapsav verzio: ismeretlen. Ez megis mitol lehet, mit kell csinalnom, hogy helyrejojjon? Imei restore megvolt, kb 8 fele egyeb romot feltettem szűzen, egyiknel sem latja a simeket.
Erdemi tanacsot kernek, mert Nemetorszagban vagyok
Új hozzászólás Aktív témák
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- sziku69: Szólánc.
- Milyen routert?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Linux Mint
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- BestBuy topik
- DUNE médialejátszók topicja
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A52S 5G Dual 8/256
- Samsung Galaxy A33 5G / 128GB / 6GB RAM / Üzleti széria / Független / 49.990 Ft / Sopron
- Új, Apple iPhone 16 Pro, 128GB, sivatagi titán, 3 év garancia
- Samsung S23 Ultra 15 hónap garanciával, enyhén sérült kijelzővel
- iPhone 13 Pro MAX 128 GB Graphite - 4 hónap Apple Szervízgarancia - APCOM
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X260 - i5-6G I 8GB I 256GB SSD I 12,5" HD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
- Akció! Windows 10 pro OEM licenc kulcs 64/32 bit activation key licensz, liszensz,kulcs
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B360M-HDV i5 8500 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1660 Super 6GB ZALMAN S3 TG NJOY 500W
- LG 55B4 - 55" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T14 G1 - i7-10GEN I 16GB I 512SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest