- Mobil flották
- iPhone topik
- Három Redmi 15 érkezett a lengyel piacra
- Google Pixel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Ennyibe kerülhet a Xiaomi Watch S4 európai változata
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Yettel topik
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
FlickAir
aktív tag
válasz
thammas #9240 üzenetére
Általában a 4.2.2 ROM-oknak a legnagyobb problémája a proximity snesor-nál van. Hívás után, amikor elveszed a füledtől a telefont, "beragad" a fekete képernyő. A 4.1.2 ROM-okban az emgineer módban volt lehetőség kalibrálni a szenzort. a 4.2.2-ben ez valamiért nem érhető el.
-
Drizzt D
tag
válasz
thammas #4755 üzenetére
Én most rendeltem, a minideal-ről, a tracking number alapján már elpostázták és izgatottan várom, hogy megjöjjön. Amint sikerült, írok tapasztalatot.
off:
Én a térerő miatt aggódom, hogy a G3 stabilan tartsa a térerőt, mert a mostani telefonom (Blade 1) rendszeresen eldobja a térerőt és a a mobilnetet engem az ideg összeroppanás szélére kergetve amikor éppen ingress-ezés közepén portált szeretnék rombolni. -
Sanyika1
tag
válasz
thammas #4745 üzenetére
A nem-agybadugós, felvevőgombos füles alatt headsetre gondolsz?
Sony MH410C-vel használom telefonálni és zenét hallgatni, átlagos a minősége. A korábbi SE headsetem pattogó hangot adott ki a régi szabvány miatt, ezért cserélni kellett. A lényeg a Sonyknál a C jelölésen van, az jó a G3-hoz.
Új hozzászólás Aktív témák
- Eladó egy Samsung a36 5g 8/256 GB samsung alle 2025/05/24 vásárlás
- iPhone 12 128 GB Éjfekete - 85.000 FT
- ÚJ - iPhone 16 Pro 512 GB Black Titán - - Apple Garancia - 0 perces, 0 ciklus
- Samsung Galaxy S23 Ultra 8/256GB, Újszerű, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garancia!
- IPHONE 15 PRO 128GB NATUR TITAN 100% AKKU
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Natura Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3007, 91% Akksi
- Bezámítás! Asus ROG STRIX G15 G513IH Gamer notebook - R7 4800H 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1650 4GB W11
- Eladó karcmentes Apple iPhone 13 Pro Max 512GB / 12 hó jótállással
- Utolsó darab - Sennheiser MOMENTUM 4 fejhallgatók
- Apple iPhone 15 /Gyárifüggetlen / 128GB / 12Hó Garancia / 90% akku
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest