- Az Exynos 2600 az első 2 nm-es mobilchip
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- iPhone topik
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy A71 - elég ennyi?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Mobil flották
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
csdm
senior tag
válasz
#18193920 #9628 üzenetére
Köszi!
Ezt elegendő lenne megrendelem, és kicserélnem? -
Vamp
senior tag
válasz
#18193920 #9570 üzenetére
De igen. Elmondom, mi van. Chromeban mentett könyvjelzőként volt anno ez a topic. Mivel FF-ot használtam, nem használtam a könyvjelzőket, egészen múlt hétig. Feltettem a chromeot, és betöltöttem a topicot, hogy mi újság, mondom van sense rom, király, csakhogy ez a G3 topic volt, amit 3 éve mentettem el.
Tehát, G3 rom akart felmenni G3S-re, jó hogy nincs radio a telón. Most, hogy rájöttem, mekkora barom vagyok, felment TWRP is, viszont innen nem tudom hogyan tovább, hogy állíthatom vissza a radio-t?
-
FlickAir
aktív tag
válasz
#18193920 #9529 üzenetére
Köszönöm, megcsináltam ezzel a forrással a fordítást, vállalkozó kedvűek letölthetik innen: [link]. G3N patch: [link]
De sajnos ez sem fordította le a beállításokat, ott még mindig angol, orosz, kínai minden szöveg. A többi része a ROM-nak magyar. Figyelem, ez csak egy ALFA verzió, telepítés előtt biztonsági mentés KÖTELEZŐ!!! -
gabika318
aktív tag
válasz
#18193920 #9142 üzenetére
Köszi szépen az infót!
Igazság szerint az akku töltöttségi szintjét jelző LED színt nem tudom változtatni, ami a framework-res-ben van.
Plusz a Gmail piros értesítő ledje is gond volt, de az infód talán megoldja.Amire még nem jöttem rá: Roky V7-ben 90 és 100 töltöttség között narancs színű a led, na ezt még az oroszok produkálták és nem tudom, hogyan, mert jó lenne ha ez a narancs szín kiváltaná a 0-90 akku szint közötti piros színt.
-
gabika318
aktív tag
válasz
#18193920 #9054 üzenetére
Utánanézek itt: http://592zn.com
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung galaxy S22
- Apple iPhone 13 Mini / 128GB / Gyárifüggetlen / 12Hó Garancia / 84% akku
- Samsung Galaxy A16 128GB Kártyafüggetlen 12 Hónap Garancia 0 perces készülék
- Samsung Galaxy S23 Ultra / 8RAM 256GB / Gyárifüggetlen / 12 Hó Garancia
- Samsung Galaxy A55 5G / 8RAM 256GB / Gyárifüggetlen / 12 Hó Garanciával
- LG OLED & OLED evo Televíziók -30%
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Akció! Gigabyte Vision Z590 D Wi-Fi Alaplap! LGA 1200!
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B360M-HDV i5 8500 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1660 Super 6GB ZALMAN S3 TG NJOY 500W
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest