- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- iPhone topik
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy A71 - elég ennyi?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Mobil flották
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Apple AirPods 4 - ismerős is, új is
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
FlickAir
aktív tag
válasz
szobipeti199 #9592 üzenetére
1. felteszed a romot
2. újraindítasz recovery-be
3. felteszed a G3N patch-et.A porximity sensor-t 4.2.1-től felfelé nem tudod a mérnöki módban kalibrálni. Ezért javasolt már erre optimalizált rom-ot feltenni. (Az enyémekkel, MIUI, Sense, nincs proxi probléma)
-
FlickAir
aktív tag
válasz
szobipeti199 #9590 üzenetére
A rom után tedd fel a megfelelő g3n transformatort. Egyből működni fog.
-
FlickAir
aktív tag
Új 4.2.2 ROM (Sense style), vállalkozó kedvűeknek:[link]
Telepítés
1. ZIP-ek másolása SD-re
2. recovery (TWRP-ve tesztelve) Ne felejts el rendszer mentést csinálni!!!
3. wipe minden, kivéve SD (system, data, dalvik stb.)
4. ROM telepítése. A végén újra indul, várd meg amíg befejezi. Ebben még nincs magyar nyelv.
5. restart to recovery
6. patch3.zip telepítése. Megint újra indul, és kész is.
7. G3N patch telepítése, ha szükséges.SuviBoosterScript4.0.zip: a processzor vezérlést optimalizálja. Nekem hybrid/powersave van beállítva, tökéletesen fut, jól alszik, többet bír az aksi.
FMRadio.zip: RDS funkciós rádió, ha valakinek a gyári nem felelne meg.
"Belakás" után most futtattam le az antutu-t: 10630
-
FlickAir
aktív tag
Sikerült magyarítani a legújabb MIUI V5 ROM-ot. Íme:
MIUI _V5_HUN_v4.2.2_JiayuG3_4.8.29.
G3N PatchElég tetszetős darab, csak most kezdtem el tesztelgetni, eddig tetszik. Egyedül a galéria alkalmazás laggol egy kicsit. Várom a véleményeket, észrevételeket, ötleteket.
-
FlickAir
aktív tag
válasz
#18193920 #9529 üzenetére
Köszönöm, megcsináltam ezzel a forrással a fordítást, vállalkozó kedvűek letölthetik innen: [link]. G3N patch: [link]
De sajnos ez sem fordította le a beállításokat, ott még mindig angol, orosz, kínai minden szöveg. A többi része a ROM-nak magyar. Figyelem, ez csak egy ALFA verzió, telepítés előtt biztonsági mentés KÖTELEZŐ!!! -
FlickAir
aktív tag
Elakadtam egy JiaYu g4-hez kijött friss MIUI 4.8.22 ROM magyarításával, ehez kérnék segítséget.
-Melyik jBART-ot használjam (1.8.5, vagy 1.9.0, Vagy 2.0)?
-Mit, és hová kell letölteni, vagy hozzáírni, hogy fordítson i?
-A jBART beállításokban mit kell kipipálni, és mit nem?
Nagyon hálás lennék, ha ezeket valaki megválaszolná! -
FlickAir
aktív tag
válasz
szumoo@gmail #9497 üzenetére
Elvileg a Multiling-nek van egy újabb verziója, abban van svype, keress rá a Play-en. Soha nem használtam, így nincs véleményem... A Gravity Box-szal be tudod állítani tetszés szerint az akku icon-t (mondjuk ezt sem használom). Minden felesleges tuning vackot hanyagolok, mert tapasztalatom szerint többet ártanak, mint javítanak. Ami nálan fent van: Multiling, Total Commander, Rebooter, CPU Spy, Link2SD (csak azért, mert ezzel a legegyszerűbb jegelni, törölni a rendszeralkalmazásokat). Jelenleg 1 óra 50 perce megy aksiról, ebből 1 óra 38 percet aludt, 99%-ra merült (WiFi-vel, 2 SIM-mel).
-
FlickAir
aktív tag
válasz
szumoo@gmail #9495 üzenetére
A fotók szinkronizálásával nem tudom mit lehet kezdeni, én ha nagyon kell akkor a Contact Photo Sync alkalmazást használom.
Próbáld ki a MultiLing Keyboard billentyűzetet, nekem tökéletesen működik.
Az aksi ikont a Gravity Box-szal tudod változtatni.Vállalkozó kedvűek nyugodtan belenyúlhatnak a ROM-ba, az én csekély képességeim idáig érnek....
-
FlickAir
aktív tag
Kicsit mókoltam az új 4.2.2 ROM-on. Feltettem a NEEDROM.COM-ra, ha valakinek van kedve tesztelgetni...
-
FlickAir
aktív tag
válasz
gabika318 #9477 üzenetére
Gáborunk! Köszönjük a segítséget!!!
.... De sajnos van valami anomália, mert rendesen települ ugyan, de a bootanimation-nál megáll a tudomány, és az istennek sem indul el a rendszer. Fájlok másolásával már én is próbálkoztam, sajnos ugyanezzel az eredménnyel.
Szóval, ha az alap ROM-ot telepítem, és utána a patch-eket, akkor tökéletes, de ha "összefésülöm" őket totalcommanderrel, akkor nem tölt be. Próbáltam AndroidKitchen-nel is "főzni"egyet CWM mentésből, de azzal is ugyanez volt az eredmény... -
FlickAir
aktív tag
válasz
dahneey #9470 üzenetére
Mindent el lehet távolítani a Link2SD-vel, sőt a legtöbb telepített alkalmazást be tudod integrálni a rendszerbe. Az átlátszóságra nincs ötletem, de sötét háttérrel (nekem tök fekete van) egyáltalán nem zavaró.
Viszont soha eddig nem tapasztalt akku-takarékosságot értem el egy patch-el:
1. Full wipe a recovery-ből
2. ROM telepítése
3 UPDATE2.ZIP telepítése
4. Dialer.zip a tárcsázóhoz, download.zip az SMS-hez.Lesz 1-2 dupla alkalmazás (kamera, galéria stb). Ezeket a fentebb linket Link2SD-vel lehet rendbe tenni (én először jegeltem, ami nem tetszett, aztán amikor mindent végigpróbáltam és korrekt volt, csak akkor töröltem, de jegelve is maradhatnak, nem befolyásol semmit).
-
FlickAir
aktív tag
Lengyel fórumon találtam ezt a ROM-ot: ROM PORT HKP HDBK SENSE5 4.2.2 FOR JIAYU-G3 CN.zip. Felraktam, és ámulatba estem. Szerintem az eddigi legsimábban futó 4.2.2. Van hozzá teljes képernyős hívóképes tárcsázó + névjegyzék: Dialer.zip, illetve másik SMS alkalmazás: download.zip. G3N-hez ezt a patch-et telepítsd: g3_to_g3n_4.2.2.zip. Aroma installerrel települ, ami kínaiul beszél. Nyomj kétszer rá a jobb alsó sarokban lévő jelre, majd az indítás varázslónál válaszd ki a magyar nyelvet. Az első indításnál a system Ui leállását jelzi, de ez a hiba többet nem jelentkezett. WiFi jó, GPS korrekten talál holdat, bluetooth működik. Várom a véleményeket, javaslatokat, javításokat (ha még lehet ezen javítani).
-
FlickAir
aktív tag
Rezgő motor problémára van valakinek ötlete? Nem rezeg a telefonom, sem csörgéskor, sem érintéskor, de még bekapcsoláskor sem.
-
FlickAir
aktív tag
válasz
Sanyika1 #9270 üzenetére
Ha a CWM-ből csináltad a wipe-okat, akkor meg van az...
Vedd ki az aksit, majd tedd vissza. Bekapcsoló gombot tartsd lenyomva, várj 3 másodpercet, nyomd le a hangerő fel gombot és tartsd lenyomva mindkettőt, amíg be nem jön a CWM recovery. Innen már vissza tudod tenni a ROM-ot.
-
FlickAir
aktív tag
RE:
Lenne 2 kérdésem a modder guruktól:
1. Hogyan lehet a beállítások menü hátterét átlátszóvá tenni?
2. Hogyan lehet egy ROM telepítés utáni induló háttérképét beállítani? -
FlickAir
aktív tag
Lenne 2 kérdésem a modder guruktól:
1. Hogyan lehet a beállítások menü hátterét átlátszóvá tenni?
2. Hogyan lehet egy ROM telepítés utáni induló háttérképét beállítani? -
FlickAir
aktív tag
válasz
thammas #9240 üzenetére
Általában a 4.2.2 ROM-oknak a legnagyobb problémája a proximity snesor-nál van. Hívás után, amikor elveszed a füledtől a telefont, "beragad" a fekete képernyő. A 4.1.2 ROM-okban az emgineer módban volt lehetőség kalibrálni a szenzort. a 4.2.2-ben ez valamiért nem érhető el.
-
FlickAir
aktív tag
Tegnap kipróbáltam én is. Le is fordítottam jBart-tal, magyar lett, viszont a listából hiányzott a magyar nyelv. Van azért benne nem kevés hiba, úgyhogy ment vissza a bevált V8. Szerintem ez a vas nem alkalmas a 4.1.2 feletti verziók hibátlan futtatására...
-
-
FlickAir
aktív tag
válasz
gabika318 #9196 üzenetére
G3C magyar ROM mentése. Hátha tudsz varázsolni belőle valamit. Próbálkoztam én is, de az Andrid Kitchen nem birkózott meg a system.img-vel... Ennyire nem vagyok "vérprofi"
-
FlickAir
aktív tag
válasz
Zsoleszhun #9185 üzenetére
A Smart Launcher-nél is FC-zik a widget. ROM saját launcher-ével minden működik. Valószínűleg nemsokára javítva lesz. De Porom barátunk írta is, hogy ez még csak inkább "alfa" verzió.
-
FlickAir
aktív tag
válasz
FlickAir #9182 üzenetére
Eddig egy kicsi hibát találtam az S4-ben, ezt sem a ROM-ban, hanem inkább a fordításban: a tárcsázó hívás közbeni képernyőjén megjelennek a magyar, és az angol feliratok is, egymás felett. Engem annyira nem zavar, de ha esetleg ezt valaki tudná korrigálni, sokkal szebb lenne a kép...
A másik, ami alapból engem kifejezetten irritál, az a borzasztó csúnya samsungos lock screen. Most Smart Launchert használok, ehhez van saját lock sreen, de ez is csak fél megoldás.
-
FlickAir
aktív tag
válasz
gabika318 #9181 üzenetére
Amit így egy fél nap után el tudok mondani az S4 port ROM-ról, nem túl sok. Eddig minden alkalmazás elindult, és szépen futott rajta. Nem lagg-ol, nem FC-zik, a magya fordítás is 95%-os.
TWRP 2.6.3.0-val telepítettem, előszőr a teljes ROM-ot, aztán a patch-eket, és végül csináltam egy full wipe-ot (Advanced: Dalvik cache, Cache, Data, Android secure). Így maradt a tiszta rendszer, törölve minden előre telepített felhasználói alkalmazás, az adataival együtt. Ezután kezdtem el "belakni" a telefont a nulláról indulva.
-
FlickAir
aktív tag
Porom barátunk a valahol a messzi Oroszországban kicsit csiszolgatta legutóbbi munkáját. Én meg a jBart segítségével magyarítottam, és íme megszületett: bz_S4_ JIAYU-G3_beta2.zip
A proximity problémák megszüntetésére érdemes telepíteni: bz_Phone_frame_fix.zip
G3N-hez a patch: bz_g3_to_g3n_SGS4.zipHasználom, tesztelem, eddig szinte kifogástalanul működik, gyönyörűen elmegy deep sleep-be, minden működik rajta.
Jó szórakozást a hétvégére!
-
FlickAir
aktív tag
A helyzet a következő: ha Gábor V8-as romjára visszaállítom a V7-ből készült TWRP.s mentésből csak a data részt, tökéletesen működnek google alkalmazások (+, gmail, fotók, asszisztens, stb...). A frissen felhúzott V8-ra Play áruházból fel tudom telepíteni ugyanezeket, de a +, a fotók, és az asszisztens hibaüzenettel FC-zik.
-
FlickAir
aktív tag
Gábor Rocky VS 4.1.2. V8-as, legújabb ROM-jában, ami a napokban került a NeedRom-ra, nálam a google+, és a google keresés (asszisztens) valami ilyesmi hibaüzenettel áll meg: "a futtatni kívánt alkalmazás olyan Play szolgáltatást akar használni, amit az ön eszköze nem támogat..." Ez mi a bánat lehet???
-
FlickAir
aktív tag
Érdekes anomália jelentkezik folyamatosan a G3N telefonomon: a 4.2-es portolt ROM-ok, és a Gábor féle Rocky VS mod 7-es tökéletesen kezeli mind a belső, mind a külső SD-t. Viszont az összes többi 4.1.2-es, 4.0.4-es ROM (beleértve a gyárit is) nem "látja" a belső tárhelyet, csak a Külső SD-t. Próbáltam formázni 4.2-essel a belső tárhelyet, ekkor viszont 92Mb lett csak látható, lehetett újra-formázni az egész telefont FlashTool-al...
Valakinek valami jó ötlete?
-
FlickAir
aktív tag
Új, TWRP-hez hasonló "taperolós" recovery (CWM 6.0.4.4 alapú): recovery_CTR_2.2
Mobileuncle tools-ból telepíthető.
-
FlickAir
aktív tag
Az írta az S4 port fejlesztője (Porom) az orosz fórumon, hogy ez még inkább "alfa" verzió, közel sem a végleges. Én ma vissza is tettem Gárbounk 4.1.2-ét, és várom a következő S4 verziót.
A Light Manager letölthető a Play-ről. Átállítottam, hogy egyáltalán ne használjon piros színt, most kíváncsian várom az eredményt...
-
FlickAir
aktív tag
Nálam inkább fordított a probléma, ha elveszem a fülemtől a telefont, pl. hívás befejezése után, nehezen ébred fel a képernyő. A mérnöki menüben a proximity kalibrációs menüpont meg egyszerűen eltűnt a 4.2.2 ROM-oknál.
Én Smart Launchert használok, de most megnéztem, ez is FC-zik a widget-eknél (eddig nem tűnt fel, mert nem használok semmilyen widget-et)
-
FlickAir
aktív tag
-
FlickAir
aktív tag
válasz
Zsoleszhun #9014 üzenetére
Az xperia billentyűzet nekem is vacakolt, le is cseréltem MultiLing-re.Magyar plugin is van hozzá.
-
FlickAir
aktív tag
válasz
Zsoleszhun #9009 üzenetére
SlimHouse V3-as ROM-ja. (Orosz csóka). használom már egy ideje, hibátlan, leszámítva, hogy nálam a panoráma képnél fekete a képernyő (de engem nem zavar, mert nem használom).
-
FlickAir
aktív tag
A legfrissebb "alkotásom" vállalkozókedvűeknek: JYG3N_FlickAir_4.2.2_V1
G3N patch: g3_to_g3n_4.2.2.zip
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung galaxy S22
- Apple iPhone 13 Mini / 128GB / Gyárifüggetlen / 12Hó Garancia / 84% akku
- Samsung Galaxy A16 128GB Kártyafüggetlen 12 Hónap Garancia 0 perces készülék
- Samsung Galaxy S23 Ultra / 8RAM 256GB / Gyárifüggetlen / 12 Hó Garancia
- Samsung Galaxy A55 5G / 8RAM 256GB / Gyárifüggetlen / 12 Hó Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 10, Xiaomi Redmi Note 10s, Xiaomi Redmi Note 10 Pro
- AKCIÓ! FEHÉR ipad pro 13" M4 billentyűzet, VADIÚJ! EU-MAGYAR átvilágítós (lézeresen)
- Akciós Windows 10 pro + Office 2019 professional plus csomag AZONNALI SZÁLLÍTÁS
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X240 - i5-4GEN I 8GB I 256SSD I 12,5" HD I Cam I W10 I Garancia!
- ÁRCSÖKKENTÉS Dell Latitude E6320 notebook eladó
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest