- Mobil flották
- iPhone topik
- Három Redmi 15 érkezett a lengyel piacra
- Google Pixel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Ennyibe kerülhet a Xiaomi Watch S4 európai változata
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Yettel topik
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dominó85
addikt
Nekem nem volt fent soha roky rom, így érdemben nem tudok nyilatkozni. Nekem jobban tetszik a belső menürendszere az apeelme félénél. Igaz többnyire a dizájn miatt, bár sokkal több benne a ki-be kapcsolható funkció is (mármint részletesebben lehet beállítani dolgokat). Amúgy a külső MIUI-féle felülete nekem nem jön be, mert rohadtul nem lehet variálni az ikonsorokat és nincsen appdrawer része sem. Így a külső felületen nekem Apex Pro + Ubuntu OS Theme Pack üzemel. Ja és Apex mellett jobb a ramkezelés is, mint az alap kinézettel... Nem tudom nézte-e valaki akinek Lewa van fent, hogy átlag 300-350MB csupán a szabad memória... No comment. Apex + Ubuntuval pedig a szokásos 470-550MB. Mindjárt más. Amúgy mind a gyári, mind az Apex felület smooth, ici-pici döccenések persze vannak.
-
szumoo@gmail
tag
Nyogodtan tedd fel bármely g3 romot, és ha nem működik a wifi a bluetooth a gps és a rádió akkor g3n.
Ez esetben fel kell tenned a g3 to g3n patchet is.
De ha g3s vagy g3t akkor el sem fog indulni a telefon a g3 rommal.
Mindez leírva az össszefoglalóban. -
Dominó85
addikt
Szia, ha nagyon frissíteni akarod, akkor mielőtt belakod a romot, tedd fel apeelme 4.1.2 Jelly Bean romját. Az az egyik legfrissebb és legstabilabb rom. Vagy felrakhatod a roky v6-v7 JB romokat vagy Sanyesz. 4.1.2-jét. Mindegyik nagyon faxa rom a visszajelzések alapján. Ja és mindenképpen figyelmesen olvasd végig a topik témaösszefoglalóját.
Szerk.:
holnap késő délután megpróbálom nektek videón bemutatni az ígért Lewa ROM-ot. Futtatok Antutu-t, készítek képeket, rendszerbeállításokban böngészek, netre megyek wifi-vel és mobilnettel, játszok és videót mutatok stb.
Új hozzászólás Aktív témák
- iPhone 12 128 GB Éjfekete - 85.000 FT
- ÚJ - iPhone 16 Pro 512 GB Black Titán - - Apple Garancia - 0 perces, 0 ciklus
- Samsung Galaxy S23 Ultra 8/256GB, Újszerű, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garancia!
- IPHONE 15 PRO 128GB NATUR TITAN 100% AKKU
- Pixel 7 Snow 128Gb-sok tartozék-1 hónapos-garanciás
- iPhone 13 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3057, 95% Akkumulátor
- Dell Optiplex MT/SFF 3040, 3050, 3060, 3070, 5070, 7060/ Hp ProDesk /SZÁMLA- GARANCIA
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550M R7 5800X 32GB DDR4 512GB SSD RX Nitro+ 6700XT 12GB Corsair 4000D ASUS ROG 650W
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 3000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3044
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest