Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
Szekaa
tag
válasz
Sir Riccio #4649 üzenetére
Ésss ön nyert.
Hát erről ennyit. Azért én megörültem neki piszkosul, de ebből is látszik, hogy az apróbetűs részt is el kell olvasni... ráadásul nem is volt apró...
-
Szekaa
tag
válasz
Dominó85 #4645 üzenetére
Hát a kamera modul még elmegy, de hogy folyamatosan olyan pacák voltak a képen az eltúlzott képjavítástól, hogy ha valaki 6 méterre állt a kamerától, akkor egy tónusa volt a bőrszínének mindenhol, azért picit zavaró, mert a modul többet tud, csak a szoftvert szúrták el picit. De kinek a pap... Nem a Sonyt istenítem, ne érts félre, de szerintem láthatóan javított ez a képek minőségén. De tényleg nézzétek meg, max kikapcsolod, ha nem tetszik.
Amúgy a cikked is jó lett, ha nem vettem volna korábban G3-at, akkor tuti ezt vettem volna az olvasás után.
NNaaa, mostmár megnézem Pc-n, lehet csak oltogatok mindenkit feleslegesen... LOL
Megnéztem, nekem jobbnak tűnik, de nincs igazán komoly összehasonlítási alapom.
Sebaj.
-
Szekaa
tag
válasz
apeelme #4643 üzenetére
Én teljesen korrektnek tartom, hogy nem tartottam magamban az információt és megosztottam.
Igen, szubjektív, de ha neked is az első szériás G3-ad van, akkor bizony bármennyire is elégedett vagyok a telefonommal és áldom a csodás kínai elmét és kezet, amely megalkotta számomra ezt az olcsó remeket, be kell látnunk, a kamerája egy fos(volt). Ezt csak azért nem kifogásoltam sosem, mert szoftveres a hiba(volt) és elég hosszasan veséztük a témát, még az Android dual sim topikban, Hevizms talán emlékszik.Minden esetre én örülök és elégedett vagyok a jelenleg elkészült képekkel. És ha valakit érdekel, egy próbát megér. (ez is szubjektív vélemény)
Béke
-
Szekaa
tag
válasz
apeelme #4635 üzenetére
Sajnos before képeim nincsenek publikusak, ezért az after sem ér egy kalapot sem. Ha nem hiszed járj utána, amennyiben telepíted, egy újraindítás árán ki és be is tudod kapcsolni a már linkelt alkalmazással. Én nem azért osztottam meg az infót, hogy bárkinek is bizonygassam, nem házilag kókányolt rom update, egy hivatalos alkalmazás által, egy regisztrált szoftvert telepíthetsz a telefon kamerájához.
-
Szekaa
tag
Ha esetleg valaki kifogásolná a telefon fényképezőjének képminőségét, ajánlom a Pimp My Rom alkalmazással telepíthető Sony Bravia Engine-t. Ugyan mikor telepíted ki kell szedni az aláírás ellenőrzést a CWMből, de utána 101 % os képeket készít a telefon, még a digitális zoom használatával is jelentős minőségjavulás tapasztalható az eredeti kamera szoftverhez képest. (Én az Official G3 20121129 Rommal használom jelenleg.)
Új hozzászólás Aktív témák
- Nvidia Quadro P400/ P600/ P620/ P1000/ T400/ T600/ T1000 - Low profile (LP) + RTX A2000 6/12Gb
- LG 27UL550-W - 27" IPS / 3840x2160 4K / 60Hz 5ms / HDR10 / AMD FreeSync
- Samsung Galaxy A55 5G / 8RAM 256GB / Gyárifüggetlen / 12 Hó Garanciával
- Gamer Notebook! Csere-Beszámítás! Asus Rog Strix G731GU! 17,3Col! I7 9750H / GTX 1660Ti / 16GB DDR4
- IKEA Format lámpák eladóak (Egyben kedvezménnyel vihető!)
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest