- Mobil flották
- iPhone topik
- Három Redmi 15 érkezett a lengyel piacra
- Google Pixel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Ennyibe kerülhet a Xiaomi Watch S4 európai változata
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Yettel topik
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
gabika318
aktív tag
A kollégám kb. 4 napig tudta használni a készüléket (G3N), aztán jött egy gyári GPU hiba.
Pár üzenetváltás után megkapta a címet ahova visszaküldheti.
1920 Ft-ért a Magyar Királyi Posta 1 hét alatt kiküldte (akku + minden cucc nélkül)
eltelt még egy hét, közölték, hogy csere
Majd irták, hogy G3S-t küldenek, de a végére "sajnos" találtak egy ezüst G3N-t
Újabb egy hét és visszaérkezett a zsír új G3N...Összességében Mo - Kína - Mo 1 hónap és pár nap volt. (+ kb. 50 üzenetváltás)
Összehasonlítva a magyarországi garival még mindig fényévekkel gyorsabb:
Asszony MyAudio tabletjének gariztatása:
0 kommunikáció a vevővel
Veszprém - Miskolc - Veszprém = 28 nap
és a 28. napon sem egy új tablet érkezett hanem beballaghattunk a helyi tecsóba választani egy másikat -
moli.hu
őstag
de akkor MOST dontsuk el, hogy mi legyen, mielott meg tul nagy lenne a kulonbseg a ket topik kozott. Ugyanis szerintem a prohardver nem vallalja a topikok osszefesuleset (a hivatkozasok egyszeru kezelese miatt), es most meg eleg keves az informacio a kis topikban, amit "elvesztenenk" a zarolassal. Dontsunk most, viszont akkor ha szetvalasztjuk a ket topikot, akkor ehhez az kell, hogyha valaki a regi G3 topikban kerdez valamit a G3S-rol, akkor direkt, paraszt modon csakazertse valaszoljon neki senki, hanem kegyetlenul iranyitsa at a sajat topikjaba - kulonben megintcsak toredezik az informacio. De ilyen ugyse lesz, ehhez onfegyelem kene.
-
tolvaj!
őstag
az lenne az igazán döfi????? és el tudod képzelni, hogy mennyivel dobná meg az árát szerencsétlen telefonnak ha itthon elkezdenék árulni? szomorú lennék, már csak azért is, mert ha idejönnek, attól még lehet kintről rendelni, de azt nem fogják itthon legariztatni, mert lehet a kis kínai megtenné, de magyar lesz az eladó a boltban és ha megdöglött a tehenem dögöljön meg a szomszédé is.....,.
-
tolvaj!
őstag
ha egy usb hubot csatlakoztatsz akkor lehet egyszerre több mindent is csatlakoztatni, de a TV usbje alapból host aljzat és a telefonod alapból joiner. az otg lényege az hogy a telefonodból lesz a host. amúgy jelenleg vowney V5 és jiayu G4 amikről biztosan tudom, hogy otgsek.
-
fuze
őstag
Lejárt a szerkesztési limit és észrevettem, hogy mennyire nincs értelme amit írtam.
Szóval a bőrt a másik fajta bőrtokra értettem, amit az előbb mutattam. A normál szilikontok körbevágásával az a gond, hogy a kialakításából adódóan könnyen leesne róla.
A taobao-ra meg nem lehet regisztrálni jelenleg. Fail
Azon gondolkodtam még egyik nap, hogy amelyik telefonban van OTG azt lehetne használni médialejátszónak? Alapból ugye többfelé lehet osztani az otg kapcsolatot ha olyan a kábel. Pl pendrive-ot rádugom meg a TV-ét? Ilyet lehet?
-
CoolBoy323
nagyúr
-
CoolBoy323
nagyúr
Meg kellett volna kérdezned, h mit küldj, általában csak a telefont kérik!!!
A dobozBA is kellett volna valamit tenned, ez egy jó tanács, mert ha úgy jár a pakkod, mint mostanság a tmallbox-osok, akkor felbontják, h hátha belül van-e címzés... ha van, akkor királyság, ha nem, akkor irány vissza a feladónak (ha az olvasható
)
de már teljesen mindegy neked
-
sasa311
veterán
Ha nem töltesz le EPO-t akkor az életben nem fog jelet találni. Ez nem hiba, feature
Ezen a videón látszik miként jutsz el az EPO-hoz.
-
CsaBully
tag
Nos samsung galaxy s2-es(vagy S3-as agyba dugós) fülessel elég jól kijönnek a mélyek-magasak-dinamika..persze nem egy audiophil minőségre kell gondolni..ezen kívül azt vettem észre hogy videó lejátszás közen(VLC) kicsit halk a hang,de ez adódhat a lejátszandó fáljból vagy a füles nagyobb ellenállásából..nem tudom..én meg vagyok elégedve a hangzással..
-
-
-
-
kovisoft
őstag
Igen, rákeresve én is azt találom, hogy a Samsung és az iPhone is a CTIA kiosztást használnak.
Ennek ellenére az én G3-am az egyikkel ment, a másikkal nem.
Ezért szerintem mielőtt beruház az ember egy felvevőgombos fülesbe, előtte érdemes kipróbálni, hogy az adott típussal tényleg együtt tud-e működni. -
kovisoft
őstag
Kipróbáltam a G3-at a feleségem iPhone headsetjével, és meg sem jelenik a fejhallgató ikon. Az FM rádió is nyafog, hogy csatlakoztassak headsetet. A zenelejátszó hangja meg egyaránt szól a headsetben ill. a készülék hangszóróján is.
Ha egy kicsit kijjebb húzom a headset csatlakozóját, akkor jól szól, de akkor sem működik a felvevőgomb.
Persze, lehet, hogy a fülessel van gond.
Viszont tökéletesen működik (a felvevőgomb is) a kollégám Galaxy SII headsetjével a G3-ban.
Azt mondjuk nem tudom, hogyan viszonyul egymáshoz az SII és az iPhone kiosztása. -
tolvaj!
őstag
dh gateről én inkább hangszeralkatrészeket rendeltem, de sajnos azt is felemás sikerrel. inkább szánd rá azt a +20 $ és rendeld meg a minidealről, sokkal megbíthatóbb.
-
KTU
addikt
Ott PP-vel nem lehet fizetni.
Én ezért nem tőlük vettem hanem innen, igaz most drágább tizenpár dollárral és nincs fekete
De ez még mindig jobb hogy kiírják hogy nincs, mert a legtöbb kínai shop nem szeret nemet / nincs-et mondani inkább hiteget.Off, mert vásárlás és ennek van külön topikja
Új hozzászólás Aktív témák
- Eladó egy samsung a36 5g 8/256 GB samsung alle 2025/05/24 vásárlás
- iPhone 12 128 GB Éjfekete - 85.000 FT
- ÚJ - iPhone 16 Pro 512 GB Black Titán - - Apple Garancia - 0 perces, 0 ciklus
- Samsung Galaxy S23 Ultra 8/256GB, Újszerű, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garancia!
- IPHONE 15 PRO 128GB NATUR TITAN 100% AKKU
- Azonnali készpénzes félkonfig / félgép felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Lenovo ThinkPad X13 Yoga i5-10310U 16GB RAM 512GB SSD 13.3 FHD Touch 2in1
- BESZÁMÍTÁS! MSI MAG 325CQRXF QHD VA 240Hz 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Natura Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3008, 97% Akksi
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest