Hirdetés
- Telekom mobilszolgáltatások
- CES 2026: Belépett a Motorola a VIP buliba
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- iPhone topik
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- CES 2026: Színre lép a Motorola Razr Fold
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- A mérleg nyelve nem a Honor Magic 8 Air felé dől
- CES 2026: Így söpört be a Garmin öt innovációs díjat
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
dokar
addikt
válasz
Integra
üzenetére
igazából első körben csak az lenne a lényeg, hogy menjen, de lesz fölös pénzem, akkor szívesen építgetném. azért én hétköznapi autóra németet szeretnék majd venni.
tehát ideális esetben nálam ez lenne:magamnak: RX-7 (de mint írtam, a csilli-villi nem muszáj)

az egész családnak: C 200 Kompressor

te, kb mennyibe fájt az mr2 megcsinálása?
-
Integra
titán
németek, svájc?
nekem sok ötletem sajnos nincsen.
az is lehet hogy szépen részletben kéne csinálnod valamit ha másképp nem megy.
családtagom az mr2-t is így építette meg.
adott volt egy jó állapotú usa mr2, fostaliga 136le 2.2-es szívóval..
de az alap jó volt, nem volt totálkáros kasztni, rozsda etc, tiszta belső kárpitozás, pontos illesztések, tiszta motortér etc..
aztán ebay-en talált egy totálkáros JDM mr2 turbo-t.
nosza, kisbuzsba haverokkal be, skóciába fel, 3 óra alatt szétkapták és hazahozták amit csak lehetett.
itthon meg összeépítették. bilstein futómű, skyline hibrid fék, jdm 2.0 turbo, hks, trd, greddy, defi, sperr, minden ami kell. több év alatt állt össze így a vasa neki is, de most elég könnyedén lehet elkenni vele a pöffeszkedő dojcslandüberalles maflákat
szóval ne zárj ki ilyen utat sem, mert soha sem tudhatod.
az olyan autó mint mondjuk az enyém, na az ritka, de piszkosul. belefuthatsz, de akkor arra készülj, hogy a piaci ár felett kell fizetned, mert aki ilyen autót ad el, az tisztában is van vele, hogy ritka darabot árul. és ilyen korú autóknál meg ugye garancia nincsen semmire.
emberítélet, tapasztalat, és az autó ismerete. -
dokar
addikt
halihó,
szeretnék egy hobbiautót vásárolni az astra mellé, az esedékessége 2009Q3, de jobb előre gondolkozni. szóval egy harmadik generációs balkormányos RX-7-re vágyom. melyik európai országban lenne érdemes utána nézni? úgy vélem hazánk kapásból kiütve. nem szükséges, hogy kívülről csilli-villi legyen. egy FD3S nagyon jó lenne.
-
Integra
titán
-
TexT-BoY
addikt
válasz
Integra
üzenetére
tisztába vagyunk ezzel

De még nemtudom milyen cucc lesz.
Most azt nézzük hogy abba a fránya kardán alagutba miként lehetne egy meghajtást hátra vinni
.
DE sajnos még semmi infót nem találtam. Pedig adja magát a 4WD és turboval sacc. 280loval, 1300kg körül, szerintem eléggé büntetne a verda.
Utolso raccsing alatt 240et mentünk az m0-án éjszaka, és már a fék is kevés volt. Szóval valószinüleg valami 8 dugattyus nyereg is befigyel nagytárcsával
. Ez még nagyon a jövö zenéje, most egy Legend Coupe kéne a prelude kiváltására, a hétköznapokra, és ezzel a PRelude hétköznapi pályafutása hamarosan véget ér. -
TexT-BoY
addikt
Na jön a Stage 2.
beszereztünk egy B20A motort, már keresem a turbós VTI dugót és a hajtókarokat
.
A cél valahol 250 és 300LE között van. Most annak szeretnék utána nézni hogy B20ra a B18 azaz inti váltó felmegy-é, mert akkor jöhet a sper is
. 
-
válasz
Integra
üzenetére
De azért egy Kei kategóriás kis vas sem lenne rossz
660ccm, turbó, hátsókerék 600kiló, 120ló
Pedig 2.5 milláért volt olyan S15 (vagy 14), hogy lestem.
Amikor zsír új Evo9 MR-t kapsz 5.5misiért Japánban, akkor szerinted egy 6-8 éves autóért mennyit kérnek? STI WRX subi 6misi. Szerinted?
Nem szoktam nézni a hírtv-n a garázst (sem), de amikor kimentek Japánba, azt megnéztem, nem egyszer. Nem nézted? Betegesen durvás a helyzet kinnt... -
-
Integra
titán
a környezetvédelem, a fejlődés, egyre több elektronikai bizbaszt hoz magával.
mondjuk a hondánál a vtec még mindig a mechanika csúcsát képezi motorépítésben, zseniálisan egyszerű megoldásával, igaz már ez sem a régi pikkpakk megoldás, mert azóta nem keveset fejlődött ez is.
aztán ott van a váltó. dupla kuplung. valóban nem szar.
és aztán kell is, főleg ilyen teljesítményű autókhoz, mert a buta júzer a manuális váltót valszeg secperc alatt szétküldené vele, akkor vinné gariba vissza, hogy szar..
buta júzernek meg lehet aztán mondai, hogy te vagy a fasz, nem tudsz vezetni...
ő fizetett érte..
szóval ezekkel a dolgokkal a gyártó saját magát is védi, lásd az r35 esetén, hogy nem lehet a felnit lecserélni, azonnali garancia vesztéssel jár ha mégis megteszed..
nagyon sok ilyen van.
és akkor ott a környezetvédelem, elektromos gázpedál, szoftverek szétoptimalizálva az ideális égésért..
szóval a termék életgörbe most így néz ki.. még felmenőben az elektronika hegy..
aztán szépen stagnálni fog és lekonyul.
szerintem bizonyos fokig még akár idővel egyszerűsödés is lehet, de a trend most nem ez.
minél több extrát bepakolni minél kevesebbért.
egyértelműen a minőség és a megbízhatóság rovására megy.
mondjuk egy nsx vagy gt-r esetén azért ennek a valószínűsége nagyon nagyon kicsi a mai napig. japánban, japán alkatrészekből gyártott és japán kézzel összeszerelt autóban azért még komolyan lehet bízni. ezek tényleg a csúcs gépek. bármelyiket bátran venném.
ha lenne feles 20-30 milkóm...
-
válasz
Integra
üzenetére
Meg két vajas kifli

Pont ez a bajom. "azért ez már komoly kütyü lesz" Kurva bonyolult motorokat csinálnak már, mindenféle hightech csilivilivel. Közben meg más nem kapsz vti crx, vagy integra, vagy ae86 típusú kocsikat. Csak agyonkütyüzött monstrumokat, amiben ha elromlik valami, akkor lassan a laptop is lefagy, amit a diagnosztika miatt rákötöttek...
-
Integra
titán
egy ekkora teljesítményű 9000 körül forgó motorba fél oldali hengerlekapcsolást építeni vtec-kel.. azért ez már komoly kütyü lesz, ha 15 liternél megáll az átlag fogyasztása, akkor az komoly teljesítmény lesz tőlük.
én csak városi araszolós, meg vtec vegyesen, akkor 9,3 körül. télen sem eszik többet 10-nél. ha agybeteg módjára mennék folyamatosan, akkor 12 körül
városon kívül 8 körül. -
Integra
titán
-
-
Integra
titán
válasz
szatocs
üzenetére
nem is erre gondoltam.
1490kg-ra 580le azért elég vaskos lesz, bár egy 1350kg körüli súlynak jobban örülnék.
nincsen afelől kétségem hogy az r35-nél jobb lesz.
talán akkor lesz majd könnyebb, ha csinálnak belőle egy csak hátsókerék meghajtásút és kikönnyítik type r verzióban.. -
szatocs
őstag
Valahol kifúrják neki a helyet, nem csináltam még, de nem nehéz elképzelni

Láttam már olyat, hogy kábel is oda van fűzve, de olyat is, hogy csak egy pánt van.
(#3670) Integra - Na nem mintha nem örülnék neki, de tudom, hogy miért csinálták, biztos azért, hogy meglegyen a 10 literes átlagfogyasztás, mert eddig 7 volt

-
Integra
titán
hogy ismerem e???
s15, egyszer lesz még egy ilyen vasam is, szerény kis turbós vasnak, driftelgetni
és a balkormányossá való átépítése sem egy vagyon szerencsére.. -
-
lorcsi
veterán
véletlen találtam, van ára rendesen...
integra -
Integra
titán
-
szatocs
őstag
-
szatocs
őstag
Nem is rossz
- Bár az elején sokat tudnék még javítani, letisztítanám a formát kicsit. Jó dolog a photoshop
-
-
Dr. Ernő
tag
Szóval az Autozeitung tesztpályáján az Autozeitung-Shumáker olyan időt ment a Type-R-el mint a Golf TSI –vel.
(158 ill 161. idők) Van itt azért még néhány lehúzós eredmény.
[link] -
Integra
titán
-
szatocs
őstag
-
Gergello
addikt
ezijesztő
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
6.jára talán sikerül
-
szatocs
őstag
Egy kis gyorsulás növelés

Várom már az ultra tuningoltakat, hogy mit tudnak. Persze nem az ilyen drag szarokat, amiknek 50 centi széles és vastag kereke van. Az ilyenek pont jók, alap hajtásrendszer, alig módosított. Persze meget bele módosítás, de ne rugaszkodjunk el nagyon. -
Integra
titán
-
szatocs
őstag
-
Integra
titán
-
dokar
addikt
Hol a Hondaguru?
Erről van itt szó: Honda S2000 F1 exhaust
Na kérem ezt hogyan? Olyan mintha duplaannyi fordulatszámot hallanál, mint a valódi.
Rezonátorcsöves trükk lehet? Vagy fake a felvétel?
-
szatocs
őstag
Na, ma volt alkalmam elmenni egy honda szalonba, meglesni az új accordot. Egy álom z az autó, mindenhol dinamikus volnalak, masszív kinézet, minden vonalát szeretem, nincs olyan oldala, ahonnan nem tetszik
Belül az ülések nagyon jók, menni nem mentem vele, de nagyon durva oldaltartása lehet, nagyon betart. Nem tűnik olyan szellősnek, mint az előző accord, mégis sok benne a hely. Műszerfal, kormány, minden király, jót tett a frissítés
Egy dolog volt, ami nem annyira tetszett, a pohártartó fedele, meg a kis tárolórekeszek fedele valami nagyfényű műanyag. Hát azt én mellőztem volna. De amúgy legalább akkora szerelem lett, mint a 4d civic
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- iPhone 12 Mini 128GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4211, 94% Akksi
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 64GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3849, 100% Akksi
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4062
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 9 285K 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

.
(amit ismersz japán csúcsmárkát, minden volt benne)

(158 ill 161. idők) Van itt azért még néhány lehúzós eredmény.