Hirdetés
- Telekom mobilszolgáltatások
- CES 2026: Belépett a Motorola a VIP buliba
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- iPhone topik
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- CES 2026: Színre lép a Motorola Razr Fold
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- A mérleg nyelve nem a Honor Magic 8 Air felé dől
- CES 2026: Így söpört be a Garmin öt innovációs díjat
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
Integra
titán
válasz
oettinger01
üzenetére
meglássuk. lehet hogy fateréval megyek, abba több fér bele. még össze kell számolnom hogy ki mit kér és mennyit
-
Integra
titán
válasz
oettinger01
üzenetére
nem szoktam felkérdezésekre reagálni
ráadásul nekem nincsen 6ik fokozatom
ráadásul aszittem a tieddel megyünk, hogy most már bejáratódott
-
Integra
titán
válasz
oettinger01
üzenetére
fel akartál kérdezni? az meg mi a rák?

milyen srpinyó nincsen?
magyarul plíz
-
-
Integra
titán
válasz
oettinger01
üzenetére
jancsibácsi, mikor jössz fel, hogy húzzunk borért?

nagy már a bevásárló lista, lehet hogy a sprinterrel kellene menni, ha még nem adtátok el...
-
oettinger01
őstag
a 2 Type R feketén,fehéren.
by Integra and Oettinger01 -
Integra
titán
válasz
szatocs
üzenetére
végülis van, látod a toyota is becsinált és nem hozza ki az lf-valamilyét, mert nem tudja. hogy a honda mit fog végülis csinálni..

én arra tippelek hogy az nsx inkább az r35 felé fog tendálni dolgokban, mint sh-awd, aws, de szivó motorral és középmotorral, szóval igazi japán high-tech gadget lesz, de jóval kisebb súllyal. már amennyire ez kivitelezhető.. de ha az alu kasztnit lecserélik, sok esély nem lesz rá. 1200kg alatt kéne maradni, de nem adok neki sok esélyt, azt mondom, ha már 1400 alatt megfognak állni, örülhetünk
-
szatocs
őstag
-
Integra
titán
lekell vadászni projekt

[link] -
szatocs
őstag
válasz
Integra
üzenetére
Na ezt nem kétlem
Az élmény elfeledteti, hogy leszakadt a vesém
Csak a pro és kontrát nézem. Most amiatt, hogy kisebb, hát nekem nem feltétlenül kell jobban. Mondjuk amikor a képet linkelted, hogy mennyivel, hát meglepődtem. De szerintem van olyan jó az új skyline, mint az előző generáció. Nekem legalábbis legalább annyira tetszik. Tuningolni meg azt is lehet
-
-
KMan
őstag
-
KMan
őstag
-
Integra
titán

-
G@ben
addikt
Nem tudjátok véletlen a következő motorok tömegét: B16, B18, K20? Tudom, hogy pl a B18-asból is van egy csomó verzió, de azok talán nem térnek el annyira.
-
^Bundi^
őstag
válasz
Integra
üzenetére
integra
téged és a kocsikádat láthattam én a III. kerben az árpád híd tövében? (inkább közelebb a hévhez)
nem most vmikor talán múlt héten..álltam a hídon dugóban..nézelődtem..s ott volt 1 pont ugyan olyan integra mint a tiéd..gondolom nemsok ilyen van fehér felnivel..stb..
le akartam fotozni mobillal, de addigra eltünt

-
Gergello
addikt
itr Ilyennel találkoztatok már itthon vagy esetleg DA-val? Ez amúgy faceliftes 3gen, igaz?
-
feel good
aktív tag
-
Ilyen turbó lett az Eklipszbe is

-
Integra
titán
ez sajnos minden cégnél így van.
ráadásul a honda független a mai napig és ez az első cél..
profit a túléléshez, az innovációhoz, a befektetéshez és akkor még old-school örömautókat építeni.. nehéz feladat
ha nem adnak el autót nincsen profit.
hiába mai napig az nsx-r az egyik legjobb örömgép, ha eladnak belőle 1000 darabot 50000 helyett, az bizony nagy bukta..
mindegy, nekem még egy pár év lesz egy s2k-ig, úgyhogy én elvagyok az intivel
nem is fogom eladni soha (remélem) -
Az a baj, hogy profitérdekeltek lettek. Egyre jobban azok lesznek. Ezek a japánok már nem azok a japánok, akik voltak 10-15-20éve. Akkor minden szar megcsináltak, még ha rá is fizettek néha, de kegyetlen jó dolgok születtek.
Mostmeg már csak a profit, a csillogás, meg az extra.
-
szatocs
őstag
-
szatocs
őstag
válasz
Integra
üzenetére
Nem akarják, hogy csalódjanak benne. Kompromisszum mentesre meg nehéz egy autót csinálni. Azt meg mégsem tehetik, hogy a régi alapra egy új külső, és annyi

Nekem is kicsit sok, amennyit húzzák az nsx - et. De várni tudok, elvégre nem fenyeget, hogy venni tudnék egyet a közeljövőben.Most ami a csúcs nálam sportautók között, az a GT-R. Az üt most nálam mindent.
-
szatocs
őstag
-
Integra
titán
s2000 lecke kezdőknek

-
Integra
titán
fehér jdm dc2
MONDOM FEHÉR DC2!!!!!!
-
TexT-BoY
addikt
Mentem egy karikát az elöbb a preludel szegénykép haldoklik, nagyon hálátlan egy jószág ez, meg kap minden földi jót és egyre szarabb. Néha va egy kis elörelépés, aztán semmi. Most ott tart a vas hogy pénteken még ment lent-fent, most 2.ba nyomsz egy enbtert és vagy 20perrc eltellik mire elérkezik a 7000hez, elötte meg csak szépen öregurasan felpörög. 4000ig látványosan nem csinál semmit, 4000nél murván egy picit megindul aztán utána a 7000már gyorsan eljön de semmi érdekes.
Aztán csináltam egy álló rajtot 2500ról akkor semmi nem történt, utána 4000ről akkor sikerült egy 150méteres gumicsikot huzni, hamár megvolt a fordulat akkor lehetett kapkodni a váltóért, de megint rárántottam a 3.at és kidobta szoval vicces. Most a váltó jön, illetve még ma lesz egy uj gyujtás beletéve, a kábelek és a gyertyák már ugye cserélve vannak. Csak remélni tudjuk hogy ez az utolsó etap.
Ennek tuti lelke van ráadásul 2x lett visszatekerve az óra, belese gondolok mennyi lehet benne, simán meglehet a 600.000 is , föleg hogy a motoron kivül minden cserés volt már rajta.... -
mazda626
addikt
Akár egy Golf.
Civic DX (Hatchback) sem rossz, 4-5. generáció.
Új hozzászólás Aktív témák
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- BestBuy topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Haditechnika, harcászat
- Telekom mobilszolgáltatások
- Apple asztali gépek
- A legrosszabb CPU-k – az ExtremeTech szerint
- Autós topik
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- További aktív témák...
- MSI CreatorPro Z16P RTX A5500 TOUCH! (vapor chamberrel)
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro Max 128GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4160
- Dell Precision 7560 - Intel Core i9-11950H RTX A4000 32GB 1TB SSD FHD
- Macbook Air M3 15" 16GB 256GB 100%
- Telenor 5G Indoor WiFi Router (FA7550) + töltő (utolsó DARAB!)
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
ha sok a motyó neked is jönnöd kell az intivel, meg azért nagy flash lenne 2en nyomulni a pályán lefelé, vissza meg okosan a borokkal 

mert sprinyó már nincsen 
a 2 Type R feketén,fehéren.