Hirdetés
- Telekom mobilszolgáltatások
- CES 2026: Belépett a Motorola a VIP buliba
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- iPhone topik
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- CES 2026: Színre lép a Motorola Razr Fold
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- A mérleg nyelve nem a Honor Magic 8 Air felé dől
- CES 2026: Így söpört be a Garmin öt innovációs díjat
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
CYBERIA
őstag
válasz
TexT-BoY
üzenetére

"Az opel pedig amióta világ a világ Német gyártmány, mert ahogy te a jelenlegi hondát le japánozod, ugy német az Opel is GM ide vagy oda."
Ok, így már értem. A Rover meg ugye brit?
1929 – General Motors buys 80% of the company in March."Barátom, te olyan hülye vagy mint az állat, menj szépen vissza a német topicodba."
Igen, meggyőztél minden kérdésben, tényleg megyek, és köszönök mindent.A többieknek pedig a tiédnél kultúráltabb hozzáállást.
(a fenti pár sorra nem muszáj válaszolni)
-
TexT-BoY
addikt
válasz
CYBERIA
üzenetére
Ja, és a német topicból jövök.
Az Opel pedig GM, amerikai.Barátom, te olyan hülye vagy mint az állat, menj szépen vissza a német topicodba. Ha majd értesz egy picit az AUTOKHOZ, várunk vissza. Megjegyzem elismerem az Audit/BMW-t/Mercit, de amit az ADAC csinál nevetséges, az ilyen f@szok mint te meg minden további nélkül elhiszik. Elvégre kommunizmus van meg manipuláció ( nem politopic ne menjél bele). Az opel pedig amióta világ a világ Német gyártmány, mert ahogy te a jelenlegi hondát le japánozod, ugy német az Opel is GM ide vagy oda.
Meg Honda Legend, meg valami nagyobb Toyota?
Legend 13.000millió, szerintem abban a kategoriába viszi is a primet. Nagyobb toyota? Minél nagyobb, nálam a Toyota felsőkategoriás vasát Lexusnak hivják. Toyotábol a legnagyobb a jelenlegi magyar piacon az Avensis nemde? (Rav 4, LC az nem nevezhető igazán luxus limuzinnak).
Az A2, meg a Mini az meg mondjuk méretkategóriában van ott, ahol a Mazda. Nagyjából.
apa, árba stimmelnek? Mazda 2 vs Audi A2 stimmel árba? Mini stimmel? Dehogyis, persze hogy minőségibb, szégyen lenne ha kizárolag a presztizs kerülne több mint 2x anyniba, elvárom egy Minitöl hogy soha ne maradjon ott, sehol.
Te barátom, merre van az a német topic? ( nem én keresem, te mész vissza)
-
CYBERIA
őstag
válasz
TexT-BoY
üzenetére
Lexusok hol vannak akkor? Meg Honda Legend, meg valami nagyobb Toyota? Minimum ugyanaz az árkategória.
Az A2, meg a Mini az meg mondjuk méretkategóriában van ott, ahol a Mazda. Nagyjából.Ja, és a német topicból jövök.
Az Opel pedig GM, amerikai.Egyébként a cím elég tökéletlen volt, mert eddig sem a japán autók voltak a legjobbak, esetleg a legmegbízhatóbbak.
-
TexT-BoY
addikt
válasz
Integra
üzenetére
Tegnap anyám koellágájának az 1hetes Rav4-ese elfelejtett beindulni, az más kérdés hogy olyan supportot kapott a csávó hogy ihajj, de azért fura volt, elötte 2avensis meg a többi,. az hibátlan volt.
ls ha ezek igazok is, akkor is tényleg más árcédulákról beszélünk, és az europai unio szépen megölte a japán autógyártókat, ahogy szerintem ez is volt a cél hosszutávon, mit akarnának különben hogy minden cuccot itt gyártsanak? Japán vasak most is hibátlanok
. -
Integra
titán
-
CYBERIA
őstag
Jöttem szemétkedni
Ez folyik a nagyvilágban.
Nem haragudni! -
törölt tag
válasz
Integra
üzenetére
hat... nem vagyok elajulva a mazda6-tol. gurigaztam vele par napig es a legjobb szorakozasom az volt h nem hagytam az automatikat valtani, hanem en pocogtettem a valtot
azonkivul nem voltam elajulva a menettulajdonsagaitol. egyebkent kenyelmes, talan meg szep is (najo, ez nem igaz
), szoval inkabb csalados auto. persze egy mps-t azert kiprobalnek, de nem keltette bennem azt a nekemnekem! erzest -
Integra
titán
-
aesir
veterán
-
Boxiné
aktív tag
válasz
Integra
üzenetére
Én ilyenkor csinálnám azt, hogy csakazértis 40-nel vánszorognék, aztán hadd menjen a fenébe.
De ne zavarjon, ha megbámulnak, legyél büszke a kicsi kocsidra. Drágámnak egyszer egy "brazil" szólt oda, hogy: Jó a verda tesó!
Na, ez a gáz, nem pedig ha csak simán bámulnak.
Kompromisszumokra képes csaj vagyok. Szóval én is megelégszem az MR2-vel, ha minden kötél szakad.
-
Integra
titán
igen, eléggé. zavar is, hogy ennyien bebámulnak..
de ami még jobban zavar, az a sok idióta germán autós gyerkőc, akik állandóan versenyezni akarnak, meg teljesen normálisan megyek, erre beállnak mögém és elkezdenek tolni, hogy versenyezzünk.. ilyenkor olyan szívesen megnyomnék egy kis james bond féle gombocskát, csak hogy egy kicsi kis olajat folyassak magam mögött..
ő meg gondolom az mr2-ből nehezen engedne
-
Boxiné
aktív tag
válasz
Integra
üzenetére
Nem muszáj pont ugyanilyen színűnek lennie. Lehet tőlem hófehér, vagy mélykék is. A megjelenése nem semmi, és valljuk be, ez is sokat számít. A te "vasad" is nagy feltűnést kelt, ha végigmész vele az úton, igaz?
Épp most beszéltem telefonon Boxi Drágámmal. Azt mondta, tudta, hogy a Celica-t fogom belinkelni.
-
-
Integra
titán
mert sokkal disznóbb autó, mechanikailag ég és föld a két generáció a régebbi javára.
szerintem a régi celica volt az igazi, ez, amit linkeltél meg a dc2 integrát akarta lemásolni.
gyakorlatilag egy az egyben ezt tette a toyota, mikor megszüntette a régi celicát.
csak ez meg labdába se tud rúgni a dc2 mellett.
sokkal inkább egy sportos bevásárló autó lett ez a celica ts mint egy nyers pitbull ami a dc2. -
szatocs
őstag
-
Boxer001
veterán
válasz
Integra
üzenetére
Hát igen csessze meg, nem vártam jobbat egy ilyen turbo-s géptől, de azért reménykedtem.
(jó lesz akkor egy 1.6 v. 1.8 vti civic is
...na nem, azért ilyen könnyen nem adom fel
)
Ez a 12 liter lejtőn lefelé üresben, vagy azért néha lehet a gázt is nyomni?
+ 100 ló a tiédhez képest? Ha jól gondolom durván 300 lovas az a gép? -
Integra
titán
-
Boxer001
veterán
válasz
Integra
üzenetére
Az biztos...hegyekben állnak a finomságok, nem úgy, mint itthon.
Tényleg, ez a turbo MR2 mennyire éhes fenevad? Fogyasztási adatokat tudsz?
Ha már itt vagyunk...és az Integra?
szerk.:
most olvastam vissza, nem jól olvastam, most már vágom, mire gondoltál, jóóó így is.
Nekem igazából mindegy, felőlem piros is lehet, vagy kék. 
Az a fekete nagyon jó.

-
Boxer001
veterán
válasz
Integra
üzenetére
Fekete felnis.
Fehér felnis.
Igaz ezek írben vannak, remélem uk-ban is akad néhány.
Mondjuk nagyon nem izgat, átköltözök én érte oda is. 
-
Boxer001
veterán
válasz
Integra
üzenetére
Több?
Ez tényleg szívfájdító kép volt, mentem is a Tajgetoszra.
Nagyon jó, megőrültem, kész, lőjjetek agyhelyen.
Eddig nagyrészt fehérben nézegettem, nagyon sok van belőle kint, de ez a fekete...ezt érezném magaménak a legjobban.
Holnap felrakom az apróra anyósék házát.
-
Boxer001
veterán
Na azért azt se vetném meg, benne van a kosárban.
Nem hiszem, hogy annyira el leszünk majd eresztve, hogy jusson némi pénzmag egy igazi MR2 turbo-ra, de rajta leszünk az ügyön.
Nem elérhetetlen igazából, kint 1.5-2 millától már lehet egész jókat venni, Integrat szintén...na majd kiderül, sajna fontosabb dolgokra kellene gyűjtenünk, de majd dobok mindig titokban a malacba.
(bár a páromnak is nagyon bejönnek az ilyen "játszósautók", imád vezetni, nem kéne könyörögni.
Arról a hegyről meg egyelőre nem ugrok.
Jah és remélem 1x tényleg lesz egy ilyen talink.
Integra
260 ló körül mocorog? -
Integra
titán
vasárnapi rosszalkodás

[link] -
Integra
titán
-
Integra
titán
ha egyszer családom lesz....

odyssey absolut... -
szatocs
őstag
Na jó, így ezeket a szempontokat nézve már tényleg nem olyan jó

-
KMan
őstag
-
Bibby
addikt
-
KMan
őstag
-
KMan
őstag
just remember to activate the lunch contol
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
G@ben
addikt
-
szatocs
őstag
Bázeg....
Végig azt gondoltam, hogy a " (#2698) szatocs " hozzászólásra megy, ahol egy nissan van. De birka vagyok, így már tudom, hogy mi hasonlít. Nem csoda, hogy a nissan és a passat között nem találtam sok hasonlót
De így igen, amennyiben legacy
Bocs, hogy birka voltam
-
Integra
titán
-
SaNyEe
aktív tag
válasz
TexT-BoY
üzenetére
ITR hengerfeje is jaó csak gondolom kicsit több ammoba van. Igen elég kövér lúd lesz, de nem akarom mégjobban szétforgatni a dolgot.
Nomeg úgyis aftermarket vezérműtengelyeket fog kapni akkor meg sok értelme nem volna az inti hengerfejének. A szeleptányérok ugyanakkorák mint a VTi hengerfején, a járatok se nagyobbak.
Örülnék ha már belenyúlhattam volna
egyenlőre még csak papírra van vetve a terv és az árak egyre jobban tetszenek a kezdeti végösszeghez képest
mondjuk még így is sok, de időm lesz rá bőven.Mondjuk Skunk2-ék honlapján mikor megláttam a szeleprugók árait (709$) .. inkább maradjon a gyári ha nem muszály kicserélni! Retainerek mondjuk valószínű kelleni fognak mert ezek az utángyártott tengelyek elég meredek nyitásúak a gyáriakhoz képest, de erről majd még konzultálok szakikkal. Félek, hogy rövid úton a másvilágra küldenék a gyáriakat.
Jha még vmi. B20B-nek van gyárilag dugattyúhűtése?
-
TexT-BoY
addikt
- B20B blokk (főtengellyel,hajtókarral(dugók nem kellenek),olajteknővel,vízpumpával)
- B16A1/2 hengerfeje VTI hengerfej jó csak, ? ITR?
- OBD0/1 ECU és kábelköteg--> OBD1 P28 ECU (ebből mindet kihoz neked csoki, pécsen) 20.000Ft + az OBD átalakitó ha kell akkor 20.000Ft
- 4db H22 injektor --> nehezen fogsz találni mert ritka mint a holló. de olyan 40körül lehet szerintem, utána kérdezek neked
- H22 benyapumpa --> ennek is utána nézek.
A többiről foggalmam sincs, ha már belenyultál akkor mindenképp más tányérokat, erősebb rugokat, tennék bele meg etc. Hamár lud alapon, és már nem oszt nem szoroz az a kicsi. -
SaNyEe
aktív tag
Üdv!
Kéne kis help. Talán itt tudtok segíteni árban belőni pár dolgot

Szóval elterveztem, hogy lesz egy játszós autóm majdan (egy 2es CRX) és elkezdtem kutatni, hogy miképpen lehet teljesítményt sajtolni ezekből a kocsikból, futóművet fabrikálni alá, hogy lehet segíteni a kicsit szerencsétlen súlyelosztásán és hasonló dolgok.
A motornál találtam érdekes teljesítménynövelési módot ami remélem olcsóbb, vagy nem sokkal drágább mint egy B18C swap.
Mostanság elég divatos lett, hogy a CR-V B20B longblokkját megbontják és B16A/B18C hengerfejét "felpattintják" ezzel rögtön 400cm3-t lehet csalni a lökettérfogattal
Persze kell még hozzá egysmás dehát a teljesítménynek ára van
Szóval mibe vannak ezek a dolgok, nem kell konkrétan csak nagyságrendileg:
- B20B blokk (főtengellyel,hajtókarral(dugók nem kellenek),olajteknővel,vízpumpával)
- B16A1/2 hengerfeje
- OBD0/1 ECU és kábelköteg
- 4db H22 injektor
- H22 benyapumpaB18C szeleprugói erősebbek mint a B16-é? Csak a motorfordulatszám végett gondolom, hogy valamivel erősebbek lehetnek. Bár japóknál sose lehet tudni

Új hozzászólás Aktív témák
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- BestBuy topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Haditechnika, harcászat
- Telekom mobilszolgáltatások
- Apple asztali gépek
- A legrosszabb CPU-k – az ExtremeTech szerint
- Autós topik
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone XR 128GB Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3985, 100% Akkumulátor
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- MacBook Air 13" M4 10cCPU/10cGPU / 16GB / 256 GB - www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok
- Apple iPhone 15 Pro Max - Blue Titanium - 256GB - Akku: 84% - Megkímélt állapot!
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550M R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3070 8GB Lian Li Lancool 207 GIGABYTE 750W
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Mondjuk az audié sem csúnya, de a lexus szebb nekem.

.

), szoval inkabb csalados auto. persze egy mps-t azert kiprobalnek, de nem keltette bennem azt a nekemnekem! erzest