Hirdetés
- Telekom mobilszolgáltatások
- CES 2026: Belépett a Motorola a VIP buliba
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- iPhone topik
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- CES 2026: Színre lép a Motorola Razr Fold
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- A mérleg nyelve nem a Honor Magic 8 Air felé dől
- CES 2026: Így söpört be a Garmin öt innovációs díjat
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
^Bundi^
őstag
helyre kell pofozni 1 kicsit, de még úgy is megérné..ha annyira nics szar állatpoban..

-
szatocs
őstag
Nem is rossz... A hátuljának mondjuk lehetne jobb kialakítása, így is a C oszlop sokat elvesz a látótérből. De azért pofás

Az a5 - ön van egy cikk, hogy milyen újdonságok lesznek 2008 - ban. Megemlítették, hogy Honda Accordból valószínűleg lesz R is. Hát már nagyon várom, hogy mit fog tudni egy R

-
Integra
titán
a most kifutó szerintem is az egyik legjobb, meg egész pofás darab, ezzel az újjal még barátkozni kell.
azt semmi képpen se mondanám, hogy nem markáns, mert nagyon az. de valahogy a dinamizmust felváltotta első érzésem szerint valami nagy böszmeség stílus, olyan germán öntelt egoizmust sugárzó valami.. lehet, hogy rosszul fogalmazok, de hirtelen ez jön át elsőre. aztán fene tudja. mivel sanszos hogy úgyse fogok belőle látni egyhamar élőben, ezért marad egyenlőre ez
-
szatocs
őstag
válasz
Integra
üzenetére
De gyors valaki, én akartam

-
Integra
titán
2009 pilot
belül ez is durva, de külsőre nagyon usa feeling lett már..
hatalmas doboz -
Integra
titán
DETROIT, U.S.A., January 13, 2008–Acura will introduce the new i-DTEC clean diesel engine to the North American market in 2009. The i-DTEC engine reduces noxious exhaust emissions while boosting power and fuel efficiency. A combination of optimized combustion chamber design and reduced injection time results in a clean, quiet engine that delivers excellent performance for an enjoyable driving experience. In addition, the i-DTEC engine meets the ultra-stringent U.S. EPA Tier II Bin 5 emission standards without the on-board storage of urea.
The i-DTEC clean diesel engine is on display exclusively in the Acura booth at the North American International Auto Show and will be utilized in an Acura vehicle to be named at a later date.
-
Integra
titán
-
szatocs
őstag
-
szatocs
őstag
-
szatocs
őstag
válasz
Integra
üzenetére
Debrecenben láttam egyet, benne két srác. Nagy kipufogó, motorpörgetés, és látszólagosan alig gyorsult, ment a "jó" zene, és azt hitték, hogy ők most a kemények. Én meg ilyenkor mindig belegondolok, hogy mekkora sz@rt vettek, biztos nem olyat vettem volna annyi pénzért

-
Integra
titán
-
válasz
Overlocker
üzenetére
melyik a mostani? össze vagyok nagyonm keveredve az új skyline-al..
[link] ez viszont undoríto... talán a fehér 2008-as premium sedannak van valami formája, amgí nem látod a hátulját.
-
Gergello
addikt
-
KMan
őstag
-
KMan
őstag
Tudja vki hogy hol van olyan oldal, ahol motorkod alapjan le lehet kerni hogy melyik kornyezetvedelmi osztaly-kategoriaba esik a motor? Regadohoz kellene.
Koszi es nagy UP
-
szatocs
őstag
-
Integra
titán
válasz
Overlocker
üzenetére
-
-
Integra
titán
válasz
Overlocker
üzenetére
persze hogy volt

de mindig jó megnézni egy ilyen vasat.
igazi gyilkos lett.... -
-
KMan
őstag
BUEK mindenkinek!

-
aesir
veterán
válasz
Integra
üzenetére
Nekem is tetszik, de nem egy ekkora... ráadásul fekete kocsihoz

Kövezz meg nyugodtan, de nekem tetszik a sárga indexbúra. Persze nem az apróprizmás, hanem az üvegszerű teljesen átlátszó. Az én autómon mondjuk apróprizmás van, de az a hátsólámpa úgy tökéletes ahogy van
Fuhh, lementem ide a ház elé a Dunapartra futni egyet a hóban, isteni volt

-
aesir
veterán
válasz
Integra
üzenetére
Nem lenne csúnya, de a részletek miatt mégis az. A fehér hátsó lámpabúrák rideggé teszik a hatást, ezek a lámpák különben sem harmonikusak. Ebben a kommerszfekete színben különben sem mutat ez az autó. A narancs-fekete ülések meg hogyan és miért kerültek bele...? Felfoghatatlan

-
Integra
titán
-
Integra
titán
a vortech egy mechanikus centrifugális feltöltő, a főtengelyről kapja a szuflát.
rendkívül megbízható konstrukció, un "bolt on" rendszer, vagyis kompletten egy olyan kit-et kapsz, amit egyszerűen teljesen gyári motorra, motor bontás nélkül felszerelsz és minden patent és pontosan az adott blokhoz van legyártva, elkészítve, bemérve, belőve.
én nagyon sok éve szemezek ezzel a rendszerrel, mert megítélésem szerint ez a legmegbízhatóbb tuningcucc a piacon, gondozásmentes és valóban nem sufni cucc. igaz az ára se, az intihez 5600 dollár.. de itt meg is kapod amiért fizetsz.
na majd most idővel talán ez is befigyel egy napon
-
-
aesir
veterán
válasz
TexT-BoY
üzenetére
Az ünnepek alatt én is mértem, Budapest és autópálya, cca 1000 km, átlag 7.8 liter/100 km. Ehhez még annyit, hogy autópályán egyszer sem mentem 140 alatt és 200 fölött.
Mondjuk engem nem kimondottan érdekel a fogyasztás, de azért megnyugtató hogy ez a 15 éves technika ilyen erő mellett elég kicsi környezetszennyezést produkál. És nem okádja a kormot mint ezek a "hihetetlenül modern" szargyenge Passatok meg Skodák, amik aztán szépen elfogynak az emelkedőkön előlem, hiába csinálja a füstfüggönyt.
-
TexT-BoY
addikt
Mindenképp, nyugodtan járj nyitott szemmel bármit látsz F23hoz vagy F22, F20hoz az neked jólesz Honda, olyan mint a Lego
tudod ide oda rakosgatni, de ha megvan a kipfui akkor utána is érdemes mindenképp elmenni a csokihoz ha rendbe tetted a vasat, meglepődsz mennyit tud javitani az amugy is jó teljesitményü autokon
.
Prelude hosszutávon tegnap jött meg lakotársam, 7literes átlag 100on
és 160LE felett jár joval de nem esküszöm meg a 180ra még
. Persze csoki keze volt a dologban. (persze autopálya meg országut, elég üresen végig 90-110
)
t1: 256lovas CRX az nagyon gyilkos lehet
-
-
TexT-BoY
addikt
OBD2 az a compi csatlakozása de ezt már nem lehet modositani, ezért adott ki a greddy és még sok más tuning cég modosithato compit poton $1000-ért, a másik alternativ megoldás hogy egy OBD2-OBD1 kábelt veszel ezután pedig OBD1es P28 ECU vagy hasonlo és nyertél pár lovat ( akkor is ha más modositást nem végzel), ezután meglátogatod Pécsen Csokit, és összehangolja neked a vasat. Mindenképp nyersz
.
F-blokkhoz pedig szerintem belemegy az S2000reshez járó kitt
.
Csokibácsi jácott ilyen Fblokkosdit, elég jól sikerült, keverte kavarta 2.2 non VTEC Accord meg a 2.3 Prelude alkatrészeket, elég szép lett a végeredmény
. -
TexT-BoY
addikt
Konrkétan Preludhoz nincs, de Integrához és Civichez is van, mind2 B-s blokkot használ, szóval szerintem felrakható a te peruldre (hacsak nem SOHC 2.3 mert az ciki). Amugy én Preludbe ilyesmivel operálnék:
Vortech
Nemtudom a te autodba hogyvan, de ha jól gondolom akkor OBD2-es, a CIVIC SI is OBD2es szoval elektronika stimmel, a motortér pedig gyakorlatilag megegyező.
Szerintem a Vortechez amugy semmit nem kell cserélni, pont ez a varázsa hogy szépen kijön az a plusz 50-60LE anélkül hogy a motort megküldené. (De integra jön és kijavit majd
) -
aesir
veterán
Hogy is van ez a Vortech feltöltő? Mit kell a motoron átalakítani hozzá? Milyen javulást hozhat lóerőben és nyomatékban? Képes ezt valaki itthon rendesen felszerelni? Egyáltalán van ez Prelude-höz?
-
TexT-BoY
addikt
válasz
Gergello
üzenetére
hüjegyerek

Initial Drifters Hungary és nem gondolnad de Driftel, palyan
. Azért adja el mert szeretne egy komolyabb Nissan S15öst berendelni
Versenyezni.... ő volna az
Amúgy ha az én ismerősömre gondolsz aki hajtogatja az AE86ost akkor azt tudom mondani hogy jelnleg ahol teheti gyakorlol (épitkezéseken pl rendszeresen összeporolja a vasat a szabadidejében, lévén ezen a területen dolgozik), és a jővőévben kezd majd el komolyan versenyezni, az idén már csak az utolsó 2 szabadedzésre ment el.
GTI Swift annyira megy hogy nagyon, a hibird Swiftek pedig fogják szépen a turbos meg nagyobb vasakat is
. Szerintem nem elvetendő, bár biztonsága az párhuzamba van a kocsi sulyával.
-
TexT-BoY
addikt
válasz
Gergello
üzenetére
Corolla GT-t és 200SXet tudok neked 700.000Ft pénzmagért, kiváló állapotban, annyira kiváló hogy a 200SX-en uj turbo van és ballonos gumi,, szoval sose használták arra amire való.
A Corolla GT az meg 4éve folyamatosan versenyez emiatt nagyon rendbe van
.
Amugy ezek az autók mind javarészt ropira törtek már, vagy rohadnak. ami pedig szép állapotu megkérik az árát. Swift Mk1 nem jáccik? -
Gergello
addikt
Régebbi japán vasak közül itthon miket lehet találni/érdemes venni Hondákat leszámítva?
Van iszonyú régi mr2, sok 323f, még rx7 is, corolla gt,200sx. -
TexT-BoY
addikt
elöször szivo oldali modositasok aztan pedig a kipufogo oldaliak, közben pedig tetszoleges melyesgig dugattyu hajtokar, fötengely csere, de ezeket én nem nevezném olyan téren tunignak hogy teljesitményt nem növelnek, illetve a motortuning lényege hogy több levegőt jutass az égéstérbe, és több benzint égess el. Namost ha a levegő már megvan akkor ezeket a dolgokat csak a megterhelés miatt kell cserélned.
Amugy ha egy teljesen gyári motorba kéne belenyulni akkor Cold Air Intake, aztán vezérmütengely, aztan leömlö csere, portolas etc és utána egy pados hangolás, illetve Cold Air intake esetén autopálya...
Lehet picit kusza, ha valamit szarul irtam volna majd javitanak, a lenyeg hogy a motortuning a levegőröl szól
. -
pc user
tag
válasz
szatocs
üzenetére
erre nem tudok neked válaszolni,mert nem vagyok egy nagy sebesség őrült.Igazából azért csináltattam meg,hogy ne nagyon kelljen beégnem,ha valami ellenséggel találkozok, amúgy egyeltalán nem használom ki a teljesítményét.Én inkább az optikai tuning híve vagyok.Biztosan valami betegség,de szerintem sokkal jobban megnéznek,mint ha pl.egy 180 lovas civickel jelenek meg valahol.Szerintem.na de ez csak az én véleményem.
Új hozzászólás Aktív témák
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- BestBuy topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Haditechnika, harcászat
- Telekom mobilszolgáltatások
- Apple asztali gépek
- A legrosszabb CPU-k – az ExtremeTech szerint
- Autós topik
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3886
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Mini 128GB Blue-1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4209, 94% Akksi
- Samsung Galaxy S23 Ultra - Green - 8GB /256GB - Újszerű állapot!
- BESZÁMÍTÁS! Acer Predator Helios Neo 18 Ai - Ultra 9 275HX 32GB DDR5 1TB SSD RTX 5070Ti 12GB W11
- Eladó One Plus Nord 2T 5G 8/128GB / 12 hó jótállás
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

.
Versenyezni....