Hirdetés
- Telekom mobilszolgáltatások
- CES 2026: Belépett a Motorola a VIP buliba
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- iPhone topik
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- CES 2026: Színre lép a Motorola Razr Fold
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- A mérleg nyelve nem a Honor Magic 8 Air felé dől
- CES 2026: Így söpört be a Garmin öt innovációs díjat
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
Integra
titán
válasz
szatocs
üzenetére
hang az sajnos nincsen, de majd lesz, ha valahogy összedobunk egyszer egy újabb videot

de brutális hangja van az r32-nek, nyitott ablaknál ha kb 40-50 méterrel megyek mögötte, még akkor is hallom a dupla lefújót, és ahogy visít.. iszonyat!
aztán nálam is vált a vezérlés akkor már csak magam hallom
meg látom távolodni a nissant
-
szatocs
őstag
-
Integra
titán
i-vtec v10

hangból már istencsászár!!!dashes: nincsen és soha nem is lesz, nincsen sztrítracsing
-
Integra
titán
-
szatocs
őstag
válasz
Integra
üzenetére
Nem tudom, hogy hogyan nézne ki egy ilyen, de olyan megoldással elképzelhető lenne, ahogy a süllyesztett hátramenet. Az R az egyes helyére kerülhetne lenyomva, a 7. az 5. helyére lenyomva, a 8. meg a 6. helyére lenyomva. Vagy létezik valami elképzelés az ilyenekről? Sorban használva H séma szerint nagyon hosszú lenne szvsz ez a váltó. Meg akármilyen elrendezésben elég körülményes "ösztönből" váltani vele
Persze bármi megtanulható.Kézzel próbálgatva, szerintem amit írtam, az elég használható lenne.
-
Integra
titán
-
szatocs
őstag
-
NoLF
veterán
-
Dashes
őstag
-
Integra
titán
-
Integra
titán
ahhhhhhhhhh...

-
Integra
titán
-
szatocs
őstag
Jáj - Egy-két kép még háttérnek is jó

-
szatocs
őstag
válasz
Integra
üzenetére
Azzal viszont én is így vagyok. Az egész autó tetszene, ha az oldalablak vonalvezetése hátul nem ilyen lenne. De utcán valamivel jobban néz ki

Feketében meg egyenesen brutális

Tegnap Debrecenben láttam egy fekete FRV - t, végig volt nyomva spoilerrel, meg egy kettes kipuf, meg egy enyhe narancs színű nonfiguratív vonalvezetés. Hát nagyon állat voln

-
-
-
Integra
titán
nekem most se tetszik igazán.
a z-t se szeretem, van hogy tetszik, van hogy nem.
r32-r33-34
r32 ugye van már itthon, ültem is benne, az hihetetlenül jó kis gép, hamisítatlan japán.
majd lesz r34 is valszeg. elképesztő mit gyorsul, iszonyat. és csak 0.6 bar-on megy... !!!!
r35-ről még nehéz bármit is mondani, nem ültünk benne.ez se rossz, egyik kedvenc:
[link]
[link]
jó lenne ökörködni az inti mellé nagyon.. remélem egyszer sikerül egy ilyet beszerezni -
Type-R
őstag
hopp:[link]
-
szatocs
őstag
válasz
Integra
üzenetére
Ugyan abban a szegmensben nem nagy lehet rá a kereslet, de lehet, hogy a helyükben egy manuál váltót is raknék opcióként, vagy pedig nem opcióként adnám - mert ugye fullos alapból a Legend -, hanem lenne egy olyan Legend, ami manuálos, és lenne egy olyan, ami autómatás.
-
szatocs
őstag
válasz
Integra
üzenetére
Ne csak, de folyton azt mondják, hogy értesülések szerint ez, értesülések szerint az
Addig még sajnos kell egy kis időt várni
Persze ha az acura ide is eljut, akkor érdekesebb lehet számunkra is a hátsókerekes modell

Ami viszont a mostani Legendben sem nagyon tetszik, az a nagyon nagy önsúly. Szerintem le lehetne faragni belőle úgy 250 kg - ot, igaz a SH-AWD igen nagy súly lehet.
-
Integra
titán
-
Integra
titán
-
Integra
titán

-
Integra
titán

stock B18C Integra Engine: 205 BHP
AR20R upgrade: 1300 BHP
World record quarter mile: 7.9 sec at 189 MPH -
szatocs
őstag
válasz
szatocs
üzenetére
És lássak csodát, ma reggel fel is rakták. - Bocs, hogy beraktam, de nagyon örülök neki

-
szatocs
őstag
Brutális, hogy hogy mennek ezek az autók. A kis Lotus - t is elfogadnám

-
NoLF
veterán
ezt rendesen letették

-
Integra
titán
melyik oldal az ahol a rengeteg autó fent van különböző méretű wallpaperek formájában???
-
NoLF
veterán
-
Gergello
addikt
bmi videókat szerintem senkinek sem kell bemutatni

Új hozzászólás Aktív témák
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- BestBuy topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Haditechnika, harcászat
- Telekom mobilszolgáltatások
- Apple asztali gépek
- A legrosszabb CPU-k – az ExtremeTech szerint
- Autós topik
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG GL10DH brand számítógép - R7 3700X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 2060S 8GB 500W W11
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3576
- Dell Latitude 7330 i7-1255U 16GB 256GB 400nites legjobb kijelző! 1 év garancia
- DELL PowerEdge R640 rack szerver - 2xGold 6138 (20c/40t, 2.0/3.7GHz), 64GB RAM,4x1G, H730 1GB, áfás
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3293
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Hangklippek jók lennének ezekről, nem tudnátok csinálni?