Hirdetés
- Telekom mobilszolgáltatások
- CES 2026: Belépett a Motorola a VIP buliba
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- iPhone topik
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- CES 2026: Színre lép a Motorola Razr Fold
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- A mérleg nyelve nem a Honor Magic 8 Air felé dől
- CES 2026: Így söpört be a Garmin öt innovációs díjat
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
blunt
aktív tag
válasz
Integra
üzenetére
én is pontosan erre mentem. hogy ne üvöltsön a kocsi, de legyen egy nagyon kellemes hangja. a twin scroll ugye eleve elvesz a hangból, a spec-c downpipe sport katalizátorral is, a középső rész ezért lehet lángfogó nélküli, a hks catback pedig mint a neve is mutatja legamax, mivel japánban street legal. a dob az csak 4 decibelt nyomna fel az autón alapból. de majd meglátod milyen kellemesen fog szólni. az az igazi "beszarok" hang lesz

nálam pont emiatt lett minden gyári. spec-c cuccokat is azért vettem, hogy ne térjünk el az úgymond gyári állapottól, tehát minden különösebb átalaítás nélkül felmegy a kocsira, eladásnál meg ha nem kell a vevőnek a spéci cucc, akkor lecsavarják, felteszik a gyárit és ennyi.
még a spec-c downpipeján a subaru logo is ott van, kemények a srácok
nem hiszem, hogy elrontottál vmit, szerintem én voltam jó helyen jó időben, de sztm ne csüggedj, ami késik, nem múlik

-
Integra
titán
heh, valahol ezért is agyalok, hogy kell e nekem valami komolyabb komplett kipuff rendszer, mert utálom, hogy ha üvölt mint a repedt fazék, szeretem a motor hangját, az elég zsír 6000 felett

meg nekem minden gyári az autón, és ez az utolsó darabok egyike, amelyik ilyen állapotban van.. bár egy mugennel nem kell bontani semmit, bármikor visszacsavarhatom a gyárit rá. csak a mugen cucc azért nagyon hoz a teljesítményen is motorpiszka és ram air rendszer nélkül is. a ram air baromi drága mugenből, de kb csak annak lenne értelme, ezért inkább a gyári légszűrő van mai napig bent.30? bazeg, valamit elrontottam, mert én is mindjárt annyi vagyok és még nincsen se s15, se s2k

mindenképp!!!
-
blunt
aktív tag
válasz
Integra
üzenetére
igen, én is defi BF-et használtam a 07be, az a fekete számlapos digitális cucc. jó volt.
subarusok ill. az usa fórumon is csak jókat mondanak a blitz lefújóról, csak nem tudom, akarom-e, hogy fingjon a kocsim minden egyes váltásnál. elsőre jó móka volt, de kezdek öregedni. (lassan 30)
ha kész a subi és megnéznéd, szólj, összefuthatunk

-
Integra
titán
köszi, de nem most lesz mugen cuccom, most vettem először 98specR felniket és a hifim is most lett kész és még 4 téligumit kell vennem..

ez van, sajnos én még kispénz, kisfocizom, a mugennek még várnia kell..
de mondjuk kókány cuccokhoz nem nyúlok, inkább a drágább eredeti, még ha éhezek is hozzá picit
bár azért a végösszeg miatt mondjuk kíváncsi lennék.blitz ügyben csak turbo szabályozóról tudnánk nyilatkozni, unokatesóm mr2-jében blitz és défi és greddy van.
-
blunt
aktív tag
válasz
Integra
üzenetére
http://www.flat4online.co.uk/catalog/images/tem.jpg
ez sajnos kicsi, majd csinálok még ma képeket arról ami itt van a dobozban

hks a kipuff lesz. hks legamax. aranyárban mérik sajna, de a legjobb a 08 sti-hez.
a lefújó blitz lesz, régen APS-t használtam, most ha újat rakatok be, kipróbálom a blitzt.200.000 yent szorozd fel 1.6-al, majd utána még a vám és áfa. de tudok egy embert neked, aki japánból hoz nagytételben, biztos tud jó árat. ha akarod, megkérdezem, hogy mennyiért adná.
mindjárt varázsolok képeket ide

-
Integra
titán
zsír!!!

van url-ed is hozzá?képzelem milyen lehet a hegesztés, egyik cimora most vett toda cuccot az s2k-hoz, hát bokám lefosom olyan minőség... nem ez az európai izé...

hks? elég jó hangja van a lefújóinak. legalábbis a skyline-ban brutális, igaz ott kettő van és az is eltolva
1.4 ha safe mode-ban simán használható, akkor az bőőőven elég, nekem van 190 nm-em összesen, szóval átérzem a problémád..

na ha kész gyere, szerintem az r32 tulaj kíváncsi lenne!!
kicsit rágcsáltam én is a netet, és végre van online webshop..
hosszított 4-2-1-es leömlő
és ami utána kell még
na ez így 200.000 yen..
csak azt szeretném tudni, hogy a rohadt életbe lesz a túlszámolva 290-300ezer ft-ból majd a háromszorosa, mire ideérne...
agyrémaz amuse-ról meg inkább nem is mondok semmit, 4500 dollár kint..

nah, megtaláltam a toda-t, brutál cucc
[link]
[link]
[link]
[link] -
blunt
aktív tag
válasz
Integra
üzenetére
no. tegnap megérkeztek a cuccok.
Spec-C cuccai lesznek benne. Twin scroll turbó (nyami nyami), tomei leömlő (látnád a heggesztéseket rajta, atya ég, nagyon kemény cucc), komplett motorvezérlés, spec-c downpipe, középső cső, hks legamax quad tip kipuff, upgradelt benzinpumpa, 7es greddy titánium gyertyák, rajtprogram, ha access portot addigra meg tudom szerezni, gondolkodom még blitz lefújón, bár az előzőnél már idegesített a végén

1.4en fog menni a twin scroll, de fel lehetne húzni akár 1.8 barig is, de van köztünk olyan, aki 2 baros nyomáson használja, de először kipróbáljuk 1.4-en. úgy 600-650nm nyomatéka lesz a kocsinak, kiindulva az eddigi autóépítések eredményeiből.
én azt mondtam, hogy 4 körüli gyorsulást akarok 100-ra, az nekem bőven elég, mondták, hogy no para.

és fog durrogni meg lángolni a kocsi
-
szatocs
őstag
-
Integra
titán
-
Integra
titán
-
Integra
titán
-
Gergello
addikt
link
3-tól 5 évig terjedő...
-
fekeandras
őstag
Skyline generációk képekben:[link]
-
Integra
titán
-
Integra
titán
-
Integra
titán
-
Gergello
addikt
És a mai nap kérdése:
Hány métert lehet megtenni a képen látható autóval bármilyen alkatrész letörése nélkül?
link -
trassher
addikt
Mikor megláttam a kismuki fejét majdnem leestem a székről. Gondoltam 4 körös, távirányítós de mégse.

-
szatocs
őstag
Jazz - Hát kéne, na

-
tomsics
senior tag
ha lenne 2,5 milliom egyből megvenném ezt http://www.hasznaltauto.hu/2095188_mitsubishi_3000_1994
szerintem igen ott van -
szatocs
őstag
Imádom
- Na kivéve az autómatát. -
Integra
titán
honda osm
zsír, gyönyörű, így kérem!!!
-
Qpé
újonc
Hali! Látom vágjátok a Japán gépeket
egy kis segítségre lenne szükségem..
van 96os Civic coupém és nemrégiben volt egy kis gond a gyújtáskapcsolómmal szerencsére otthon meg tudtam oldani a gondot,csak azt nem tudom hogy ettöl kerülhetett-e hibakód az autóba
(azóta néha világít a motorvisszajelző lámpa),hogy lehetne kitörölni ? (csak szerviz?) -
NoLF
veterán
-
dokar
addikt
válasz
Integra
üzenetére
olvasgattam, hogy az RX-8-ban lévő wankel már sokkal kifinomultabb és kevesebbet is fogyaszt, na de RX-8 fúj

10x annyi előre nem látott gondod lesz, mint legvadabb álmaidban képzeled
kell az az RX-7 nagyon, legalább majd leköt

egy 13B motorral bőven elég lenne, bár most láttam egy videót kispécizett 26B-ről: 1664 ló 2.6 literes motorból

-
Integra
titán
nem fog annyit pörögni, most megmondom.
ahhoz hogy egy 300-400 le körüli wankelt építs, ahhoz nagyon komoly technika és drága alkatrészek kellenek japánból
egy turbo otto motoros vas, jóval biztosabb és elforog annyit ha akarod.
véletlenül sem lebeszélni akarlak, csak felhívni a figyelmed, hogy 10x annyi előre nem látott gondod lesz, mint legvadabb álmaidban képzeled
és a szakértelem ilyen motoroknál.. az igazából csak japánban van
-
Civic vti, mugen chip, és állítható keverék. Nem fogja enni az olajat, pörög 10ezret, benzint sem eszik annyit mint egy wankel, és megy is mint az istennyila. Kevésbé feltünű (kevésbé lopják), olcsóbb alkatrész, és könnyebb tuning.
Turbó szett sem drága hozzá.
Ez csak egy egyéni agymenés volt
-
-
Integra
titán
sok milkó már, nemtom pontosan, szerintem úgy 4 felett van már.
úgy, hogy a legtöbb alkatrészt direktben szerezte be japánból, ebay-ről etc..
nagyon sok utánajárással és kereséssel lehet az árakból visszafogni, de rengeteg pénz..
és a legtöbb dolgot ő maga meg haverok csinálták, rengeteg pénzt megspórolva.
főleg neked lesz az ha wankelezni akarsz, de wankelről meg a fenntartási költségekről indexen többet tudsz szerintem meg
Új hozzászólás Aktív témák
- Referencia Weboldallal Világítós bill+laptop bill magyarítás. Rania 3M -is! Touchpadok is.Posta ok
- BESZÁMÍTÁS! MSI Katana15 HX B14WEK notebook - i7 14650HX 16GB DDR5 1TB SSD nVidia RTX 5050 8GB WIN11
- Bomba ár! Lenovo IdeaPad V15-IIL: i5-10GEN I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! HP ProBook X360 435 G7 - Ryzen 3 I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I W11 I Cam I Gari!
- Acer TravelMate P214 i3-1115G4 12GB 256GB 14" FHD 1év garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

A beszélgetésbe nem tudok beleszolni(ugyanis fingom sincsen csak alapszinten ezekről a dolgokról), de szemem azért van 

Inkább