Hirdetés
- Telekom mobilszolgáltatások
- CES 2026: Belépett a Motorola a VIP buliba
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- iPhone topik
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- CES 2026: Színre lép a Motorola Razr Fold
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- A mérleg nyelve nem a Honor Magic 8 Air felé dől
- CES 2026: Így söpört be a Garmin öt innovációs díjat
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
P00By
nagyúr
-
szatocs
őstag
-
Integra
titán
tl galéria
esküszöm marha jó lett.
a c oszlop sajnos hajaz a régi lexus gs-re, gondolom fejtér miatt, de amúgy zsír, hátulról meg üt vág ezzel a sok kemény, markáns éllel, előlről is nagyon marcona
-
Integra
titán
válasz
szatocs
üzenetére
elképzelhető
auto express azért nem épp német lap vagy totálkár.hu vagy a többi szutyok oldal.ha megnézed az orrát, a motorháztetőt, akkor az egy az egyben s2k
a lámpá szögletes hátsó levágásai a lemezbe meg már acura ahogy van, a hátsó egybe lámpatest is az. szóval nagyon sok elem visszaköszön és egész dögösen.
ha megint szétszedik a 3 és 5 ajtós modellt mint a 7 gen esetében akkor még valóban lehet egy durva kis 3d
-
szatocs
őstag
Jobban tetszik az R8, de ezt választanám

-
Reac^
őstag
válasz
Gergello
üzenetére
Beszéltem már Dodival, de olyan karcaim vannak (így vettem), amiket nem vinne ki a polír sajnos.
Ma tökvéletlen rámakadt egy újswifter, én lájtos kedvemben voltam de amikor le akartam húzodni aszitte hogy nem akarom elengedni azt elkzedett mutogatni. Most már tudom hogy hátrányból is kevés az 1.3 93LE hogy megfogjon

-
Reac^
őstag
Szasztok! Véletlen láttam oldalt meg a fórumot, és gondoltam bedobom a kis járgányom, hogy mit is szóltok hozzá!

-
Integra
titán
-
Integra
titán
New Civic revealed
Bold Honda takes cues from ExCeL star and there's a Hybrid model and Type R on the way, tooThe new Honda Civic is here – and yet again it’s set to break the mould in the family hatchback sector! These exclusive shots show how the next car will look when it hits the showroom in 2010, and as you can see, the Japanese maker has opted for a shape that is even bolder and more individual than the current model.
With Vauxhall set to launch a stylish new Astra, and the next, sleek Ford Focus due in 2010, competition is fierce – but Honda has pulled out the stops to create a real stunner. As revealed in Issue 1,023, the OSM concept seen at the British Motor Show was more than simply an ‘Open Study Model’ – as the face of the new Civic is almost identical.
There are hints of VW’s IROC concept, which was toned down to become the Scirocco, in the gaping front grille. The new hatchback adds elements carried over from the current Civic, too, most notably the trademark single strip light cluster at the rear. But Honda fans will note that the split rear screen has been dropped to improve visibility. Shallow glass areas, broad shoulders and a nose-down stance give this three-door model a sporty and purposeful look.
The hatchback ‘coupé’ pictured here will be aimed at younger buyers, who want style and image more than outright practicality. So, as well as big alloys and a contrasting black bodykit, the three-door gets lowered suspension and a dark interior with deeply sculpted seats.
The three-door will be distinct from the five, as Honda adopts an approach similar to the Renault Mégane by pitching the two cars at different buyers. So, the five-door will be more for the family, with a taller roofline offering plenty of space, a bigger boot, plus a softer ride and handling balance.
The engine line-up will be shared between the two styles, though, and our sources have revealed that a 1.5-litre IMA hybrid engine with more than 150bhp and sub-CO2 120g/km emissions will appear.
In fact, the Civic will herald a change in focus for the Japanese maker as it seeks to reduce CO2 emissions. It’s currently restructuring manufacturing facilities to cater for large-scale hybrid production.
Over the next five years, Honda plans to power all four-cylinder cars using either petrol hybrids with lithium-ion batteries or i-CTDi diesels. But it is also introducing ‘deactivation technology’ for its V6, V8 and V10 engines. This means that some
cylinders will not be used in more relaxed driving conditions in an attempt to improve efficiency.Hot hatch fans will also be well catered for, as a Type R flagship is in the works, powered by a 2.0-litre i-VTEC engine which, given Honda’s five-year hybrid plan, could be boosted by an electric motor. This would make it the world’s first hybrid hot hatch!
-
szatocs
őstag
-
Integra
titán
-
szatocs
őstag
Vagy a gyereknapos csudaság kellene, vagy a játszóautók egyike

-
Integra
titán
ez lemaradt..
[link]
a játszóautóim..
-
Integra
titán
-
Integra
titán
-
P00By
nagyúr
-
P00By
nagyúr
válasz
Integra
üzenetére
A mai lányok borzalmasak... Egyet találtam, akivel kibirok több éjszakát is
Csaj ma jött kondizni, egy új M6-al+~20-21" durva felnik. Természetesen két helyet foglalt el a parkoloban, gondolta ez így nem jó, tolat tolat tolat...bum
De nem nagyon érdekelte, nyugtázta, hogy van nyoma és annyi... -
szatocs
őstag
válasz
Integra
üzenetére
Arról az MD-X - ről vannak olyan képek, mint a Tiedről, a Skylineról, meg a Pompi - éról?

Lehet én RD-X - et választanék, ha tehetném. Valahogy jobban néz ki, egy dolog nem tetszik az MD-X - ben, ugyanaz, mint a CR-V - ben, a C oszlop lejtése, koreais, gagyis nekem.Szerk.: Na jó, néztem róla pár közelit, azért mégsem olyan teljeen, elég jó mégiscsak

-
Integra
titán
lehet, majd ha erre jár, akkor megmutatod

de már láttam élőben egy 2gen md-x-et, van itthon egy, egyik hondás barátnak és..
na, amíg md-x van, addig nekem sem x5, sem ragne sem az össze puccos dög nem kell..ne is mondd, 22 éves a leányzó, furcsán nézett rám tegnap éjjel is, mikor vacsoráztunk és mondtam, hogy nekem ez az egész éjjeli dolog a liszten furcsa érzés..

-
Integra
titán
trebicát dunába kell tolni, annyira rút, agyrém amit műveltek vele.
meg amíg létezik rd-x meg md-x, addig amúgy se fordulna meg a fejemben, de ha ezek se lennének, akkor is előbb infiniti mint ez az iszonyat.
valamikor régen jártam szigetre 2-3 éven át, egy-egy estére, aztán már rosszul voltam tőle, a mocsoktól, meg az igénytelenségtől. most meg inkább dolgozom, ez van, öregszem, 15 év éjszakázás után már nem igazán van kedvem éjjel elmenni bárhova is

-
blunt
aktív tag
válasz
szatocs
üzenetére

Integra: ja, hát rég lemondtam róluk már
volt szerencsém kipróbálni a dízel outbacket amikor bejött az országba, hát engem nagyon meggyőzött! Ha asszony szeretne pakolható autót (lawl), akkor sztm outback lenne. Vagy az új tribeca, csak abból még nincs dízel sajnos. (igazából nem is tudom, hogy lesz-e, de szerintem igen)szigetet kár kihagyni, isteni csokis rúd van ott (valami csipo csapi vagy "mittomén" mi volt a neve, de fincsi volt), meg jó a lávaköves hawt dawg

bár ezért a két kajáért 8k-t kiadni, valóban felesleges
-
Integra
titán
nem kell ezekkel foglalkozni
főleg a totálkárosokkal.
de nem is a szakmaiság a fő profiljuk.
mondjuk a többinek sem.
amiket vezettem nem is olyan rég, az egy 170 lovas benyás legacy kombi volt, na ez pocsék volt sajnos...
meg forester xt. ez már disznó volt, de a váltó benne csapnivaló. 30 literes átlagfogyasztásom volt vele
kíváncsi vagyok a dízel milyen lesz. szerintem is zsír lesz
-
blunt
aktív tag
ja, hát egymás után kétszer volt engine of the year. szóval nem szar

azt azért hozzá kell tenni, hogy nem igazán van olyan STI tulaj, aki szériában hagyja a kocsit. ecu-t legtöbben átíratják, nyitott kipufft is szoktak hozzá szerezni.
majd lehet felkínálom egy körre a cikkírónak a tuningolt sti-t, hogy na erről írjál, öcsém
-
P00By
nagyúr
-
blunt
aktív tag
én azon a cikken nagyon felhúztam magam. meg az origóson is.
ezt már egy ideje minden autóról mondom, hogy nem lehet egy 100-200 km tesztautózás során (ha egyáltalán mentek ezekkel annyit) véleményt írni.
Nekem kicsit lehúzó érzésem van a cikkel kapcsolatban, pedig az összes külföldi review pont azt írja, hogy mennyivel jobb lett az autó, mint bármelyik másik elődje. futóműtől kezdve az egész autó karakterisztikájáig.van ez olyan vadállat, mint az előző, sőt. csak azért nem érzed úgy, mert végre van rendes zajcsillapítás
a gyorsulásról pedig annyit, hogy 4.8 nem 5.2. nézd meg külföldi online lapokban. sehol nem mértek 5.2-t, nem tudom ezt az adatot honnan szedték. de szerintem le se mérték, hogy valójában mit gyorsul
én ott feladtam a magyar autós újságok olvasásával, amikor vmelyik okostojás cikkíró a totalcaron azt írta, hogy egy szénnétuningolt evo 9 MR-t lenyomott vmi 330 bmw-vel. na ott mondtam, hogy lol. ugyanis mindenki ismeri azt az evo-t, aki ezekben a körökben mozog, és nem, hogy egy bmw nem gyorsulja le, de ferrarikat reggelizik az a kocsi úgy meg van csinálva.
én úgy vásárolok autót, hogy kipróbálom, mit tud, és ha bejön, akkor megveszem
nem újság alapján 
-
blunt
aktív tag
válasz
Integra
üzenetére
elvileg pár héten belül minden ready nála
legutóbb már úgy állt minden 
szerk: a csajokhoz fűzném: az a baj, hogy foglalsz négyet, így ha össze akarnék jönni egy csajjal, valszeg azt is hülyítik és mellette tartanak még hármat csak nem tud róla és el fog engem zavarni a francba, pedig lehet ő lenne nekem az igazi, csak nem tudja, mert hülyítve van
érthető vót? : ) -
blunt
aktív tag
nekem is ajánlották ezt a headert. egy srác, aki fanatikus subaru építő (most készül a játszós autója. elég komoly japán belpiacos 98sti -integra kedvenc formája- kb 1150 kiló az autó, mint mondtam 98-as és 20.000(!) km volt benne most amikor vette. 340 paci lesz a kocsi, a várható 0-100 az 3.4-3.6 körül lesz neki)
szóval ő mondta, hogy tomeit vigyem, az igazi ínyenjeknek való. most már én is értem, miért
Új hozzászólás Aktív témák
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- BestBuy topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Haditechnika, harcászat
- Telekom mobilszolgáltatások
- Apple asztali gépek
- A legrosszabb CPU-k – az ExtremeTech szerint
- Autós topik
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Eladó Google Pixel 9 Pro 16/256GB / Ajándék fólia és tok! / Akku 100% / 24 hó jótállás
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 256GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3503
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 128GB Space Black -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3590
- Samsung Galaxy S21 FE / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

(Vagy új audi tt-t kaptak?)

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)