Hirdetés
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Idő előtt felbukkant a Motorola Razr 70: képek, specifikációk és ár is van
- iPhone topik
- VoLTE/VoWiFi
- Sony WF-1000XM6 – ez évi etalon?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
Új hozzászólás Aktív témák
-
Integra
titán
r35 sebesség korlátozás
gyorsabban törik fel majd, mint az iphone-t
-
Gergello
addikt
4genhez milyen az alkatrész ellátottság mostanában? Javító ívek, futómű, motor cuccok, szélvédők esetleg...
-
TexT-BoY
addikt
válasz
Integra
üzenetére
tudom hogy Dc2böl csak roncsok vannak 2.6-2.8körül. Ott szoktam nézni a vasakat, hazsnalt autot mar megsem nyitom
.
Ott árul most egy srác 115lovas 4.gen-t, azon nagyon gondolkozok, Kpra megtudom venni és annyi vele a melo hogy nyárra veszek egy Rota felniszettet meg aprobb modositásokat végzek, de az alap nem rossz.
1.6ESI-t nem szeretnek mert az nagyon tucat. 3d pedig nem a célom. Amugy jelenleg elég sok vtec-e 115paci van eladó. -
Integra
titán
válasz
TexT-BoY
üzenetére
forumon néha szokott egy-két valóban jó autó megfordulni, ott nagyobb eséllyel találsz talán vasat. 6gen jó állapotú vti nem megy 2.3 alatt igazán. dc2-ből még a roncsokat is 2.6-2.8 körül kínálják. de még ennél is nehezebb 115 lovas 1.5 sohc vtec-e blokkos 6gen 3d civicet találni

-
TexT-BoY
addikt
válasz
pc user
üzenetére
ez mar nagyon off, szuleim elvaltak, anyam nem tamogat apam gyakorlatilag 0zta magat, bar van hol aludnom de a fizetesem magamra koltom es arra amire szeretnem. De mind1, nagyon nem ismersz, szeretnem ha nem furkalodassal menne el ez ido.
Ja es javaslom hogy ird egy hszbe amit ide összehoztal 8ba, a közeljövöbe, mert idegesito hogyha bocikkal van tele a lap.

-
TexT-BoY
addikt
válasz
Integra
üzenetére
Abban hogy tovabb latok a szamoknal es a fast and furius meg NFS laznal, szerintem.
Ha mar autom lesz akkor pedig szeretnem noramlisan fentartani nem virsligumival és tesco olajjal töltögetni az 1.6VTI-t
Pc user továbbra is érdeklne a motor tuningod , 127 paci az már nem rossz
. -
TexT-BoY
addikt
válasz
szatocs
üzenetére
1.6VTI-t szeretnék nagyon de
1. méregdrága ami nem ropi
2. 160paci első körben talán sok lesz
3. a suhancok vesznek 1.6VTI-t püffölik és igénytelenül tartják fent, reménykedek hogy egy jo 1.5Vtec valami öreg gondos tulajtól sokkal jobb választás.
4. gondolkoztam egy DC2es Integra behitelezésén csak félek hogy megdobalnak talikon ha kiszallok a 18éves fejemmel
5. néztem még 4gent is mert azt KP-ra megvehetem de nem taltam 1.6VT-t
pc user mit jelent az a motor okositás? csipp?
-
TexT-BoY
addikt
válasz
pc user
üzenetére
a forum eggyik legfanatikusabb honda rajongója vagyok
.
2000körüli angolkasztnis civic, gondolom 1.4
Nem vagyok irigy, már nézem a faceflites 6gen 1.5VTEC vasakat, mert olyat szeretnék vásárolni
. Különben szép az összkép, de ez a szárny annyira nevetséges
.
Amugy lévén hogy nagyon hondás vagyok nálam az optikai tuning az röviden lezárható egy rohadás mentes kasznival, és felnit csakis Rota/Enkei etc japanoktol vennek
.Amugy ne haragudj ha a postom némiképp megsértett.

-
pc user
tag
ő lenne az
[link] -
pc user
tag
Sziasztok!
Én is 1 fan vagyok,csak azt nem tudom,hogyan kell képet felrakni(linkben)!
Felraknám az én kis rozsdabogjámat. -
Integra
titán
egy eladó gyönyörű 200 sx
[link] -
KMan
őstag

-
KMan
őstag

-
Integra
titán
nagyon tud még az öreg...
ha csak fele ennyire lennék jó...

-
Integra
titán
08 sti impreza

evo x-nek nyert ügye van -
Dr. Ernő
tag
Integra 4 ajtóval érdekesen néz ki.
[link] -
képzeljétek, tegnap a lágymányosin láttam valami subaru kisautót, kábé úgy nézett ki, mint egy citroen c3, nem hittem a szememnek.

-
Integra
titán
-
Integra
titán
U.S. News Releases '08 Top Cars
American magazine U.S. News & World Report has released their 2008 rankings of the best cars and trucks in 11 different classes. Honda alone has five cars that won awards, and three more are Japanese made. There are three German cars, and two American vehicles on the list.
And the winners are...
Best Economy Car: Honda Fit
Best Midsize Car: Honda Accord
Best Upscale Small Car: Volkswagen GTI
Best Upscale Midsize Car: BMW 3-Series
Best Luxury Car: BMW 5-Series
Best Compact SUV: Honda CR-V
Best Midsize SUV: Honda Pilot
Best Large SUV: Chevrolet Tahoe
Best Luxury Midsize SUV: Lexus RX 350
Best Full Size Pickup: Chevrolet Silverado 1500
Best Affordable Sports Car: Honda S2000, Mazda MX-5, Mazda Speed3 (three-way tie) -
Integra
titán
-
válasz
Integra
üzenetére
Hozz össze az embereddel, had menjek ki oda, vissza se jövök, és kapsz egy Tein szettet ajándékba

Véletlenól rákapcsoltam a Hírtv-n a Garázs-ra, noha nem nézem sose, mert suxx.
Szal, kimentek Japánba. 660ccm Suzuki Cappucino, turbó, IC, 120ló, hátsókerék, kevesebb mint 700kiló. Egy ilyet ki kell próbálnom, mielőtt meghalok
-
Integra
titán
-
aesir
veterán
válasz
Dr. Ernő
üzenetére
Valójában az egész csak kívülről látszik gyorsnak és bonyolultnak. Autóversenyzés közben minden a fejben dől el, a többi pedig kényszerített beidegződés.
Legnagyobb kedvencem Ronnie Peterson mondta még régen, hogy sokszor unatkozik verseny közben. Pedig azokat az F1 autókat ráadásul még duplán kellett kuplungolni, meg forgalom is jócskán volt a pályákon, meg a test-test elleni harcok is gyakoribbak voltak
-
aesir
veterán
válasz
Dr. Ernő
üzenetére
Egy Porschet nem váltasz vissza versenytempóban féktávon gázfröccs nélkül, mert azonnal eltekeri a seggét. De tulajdonképpen minden váltóelektronikamentes hátsókerekes versenyautóval így van.
Ha mégis sikerülne, az azt jelenti, hogy nem versenytempóban mész

Ha tényleg rendesen magadra tudod állítani az ülést ÉS megfelelőek a pedálok (versenyautóban általában azok), akkor egyáltalán nem okoz problémát jobb talppal állni a féken, jobb sarokkal és bal lábbal pedig egyszerre rugdosni a gázt és a kuplungot miközben a rúddal kavarod az olajat. Persze meg kell tanulni nagyon. És még aztán nagyon-nagyon! Mint ahogy azt is meg lehet szokni, hogyha kicsit gyorsabban esel be egy kanyarba, akkor jobban teszed ha a fék mellé nyomsz egy kis gázt is, mert akkor el fog fordulni, különben meg üveggolyó...
-
Dr. Ernő
tag
ismerőst egyszer megkérdeztem, verseny közben gázfröcs visszaváltásnál?
ááá arra nincs idő.
Dehogy nincs
[link] -
aesir
veterán
válasz
Integra
üzenetére
Nekem is kicsit jobban fel kell építeni a Prelude-öt, de így legalább biztosan meglesznek a fejlesztések

Elkérem a videot, elkészítem, aztán mehet a buli

Addig is amint lesz egy kis időm, készítek Neked egy GT3-as szimes Nordschleife videot H-váltó plusz féktávon 3 pedálhasználattal

-
Integra
titán
huha, nagyon jól hangzik, gratulálok

van fateromnak egy német kollégája, nem messze lakik a nordschleife-tól, rendszeresen ott nyomja gsx-r-en, meghívott minket, hogy bármikor mehetünk ha van kedvünk. mennék is egyszer, csak nekem még túl nagy falat anyagilag az egész
és ahhoz még az intin is kéne pár dolgot cserélni, hogy valóban jól menjen, legalább futómű, fékek, felnik, gumik, fékcsövek, csak hogy ne csússzak le.. ez meg így alaphangon is kb másfél milla
és akkor egy vortech cucc még szóba se került, ahogy egy 4-2-1 leömlő és kipuff rendszer, új erősebb lsd, féltengelyek, kuplung etc sem. nem megy ez még nekem sajna
ha bedigized a ringes videót, akkor felrakhatnád a gépedre, ha hazaértem letölteném tőled és jól megsasolnám
-
aesir
veterán
válasz
Integra
üzenetére
Na, ha már ilyen jópofa képekkel késztetsz minket irigykedésre, akkor mondok én is valamit, ami talán Nálad is kiveri a biztosítékot!

1. Videoval dokumentált hungaroringi tesztvezetés után, elfogadták a jelentkezésünket (A Prelude és az enyém, valamint az STI és a párom), nyílt/fizetős tesztre a Nordschleifén

2. Ha az ott készülő videodokumentáció alapján stabilnak ítéltetek, akkor lehetőséget kapok egy GT3 Cup kipróbálására is 4 teljes kör erejéig (+felvezető és levezető kör)

Na?
-
Integra
titán
-
Integra
titán
-
Zewa
senior tag
válasz
Coyote2000
üzenetére
Te! Bocs, de ez kib@szott ronda.

-
Integra
titán
válasz
Coyote2000
üzenetére
ez tényleg tetszik vagy szedsz valamit?

-
aesir
veterán
válasz
Coyote2000
üzenetére
Hát ez a gép egyszerűen irtózatos

-
Coyote2000
őstag
Megy, láttam videót is róla.
A segge igénytelen, mivel a stock lökös van rajta, tkp egyáltalán nem tetszik, de csak a teljesség kedvéért belinkelem. -
aesir
veterán
válasz
Coyote2000
üzenetére
Ez megy is, vagy csak úgy néz ki mintha...?
-
Integra
titán
válasz
Coyote2000
üzenetére
ízlések és pofonok

Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Trollok komolyan
- E-roller topik
- Egyre inkább szoftverrel segítene a Core CPU-k teljesítményén az Intel
- Milyen TV-t vegyek?
- Fotók, videók mobillal
- Samsung kuponkunyeráló
- Xbox Series X|S
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...
- Új Apple Pencil (2nd gen)
- GIGABYTE B650 EAGLE AX +bontatlan 32GB 6000MHz hűtőbordás DDR5 kit! GAR/SZLA! Bolti ára 200e fölött!
- iPhone 16 Pro 128GB gyári független akku 91%
- ACER F5-771G 17" full HD i5 7200U 16GB DDR4 RAM 1TB SSD GTX 950M
- Dell G15 5511 i7-11800H RTX 3050Ti 16 GB RAM 15,6" Full HD 120Hz
- Apple iPhone 17 Pro 256GB,Átlagos,Dobozaval,12 hónap garanciával
- Keresünk iPhone 16/16 Plus/16e/16 Pro/16 Pro Max
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Jó ÁRON ELADÓ! Üzleti HP Elitebook 1040 G9 4g modem! / i5-1245U 16GB 256GB FHD+
- Dell Precision 7760 i7-11850H 64 GB RAM NVIDIA RTX A4000 FHD IPS Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Nekem is ez a határ. Meg néha a lámpacsere, de nem a lexus karácsonyfa égős...

Mondjuk most télidőben jobban, mint nyáron.
.