Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
szatocs
őstag
[link] - Elég mazdás lett az eleje...
-
nemcso
őstag
Egy belevaló Suzuki

[link] -
szatocs
őstag
[link] - Néhány képen úgy néz ki, mint ha nem is tudom, orra akarna esni
Mikor lesz ez a hazai szalonokban?
Szerk.: feketében viszont már képről is nagyon tetszik
[Szerkesztve] -
szatocs
őstag
-
szatocs
őstag
Debrecenben látok mostanában mindig az új sportuszoda mellett egy evo 8 - ast (azt hiszem, előről még nem nagyon láttam, bámulni meg nem fogok megállni
). Tegnap akkor láttam pont, amikor indult. Jó hangja van
De a lefújónak meg olyan érdekes hangja volt. Nem cissssssz, hanem olyan, hogy cicocu (gyorsan némán kiejtve). Nagyon megtetszett ez a hang. Nem ismerős valakinek véletlenül? Ok, most elég jól leírtam, hogy milyen...
Szóval milyen lefújó ad ilyen hangot. Szerintem nem a gyári. -
szatocs
őstag
Úgy látom, hogy a 2083. és 2084. hsz csak nekem volt érdekesség

-
Dr. Ernő
tag
válasz
Integra
üzenetére
Ezekszerint félreérthető voltam. Bár meg kell adni szőrszálhasogatás a részemről
csak nem akartam azt, hogy ha majd Tüzi a barátaival beszélget a Civikekről akkor azt mondja nekik hogy minden dohc motoros Civic Vtec vezérlésű a
''dohc motorok pedig mind vtec vezérlésesek''
mondat alapján mivel a 4 genben volt dohc hagyományos és dohc vtec is, így a fenti idézet mondat hogy ''dohc motorok pedig mind...'' ez így nem igaz. -
TexT-BoY
addikt
válasz
Integra
üzenetére
Az volna az én kezdő autóra az álmom: klimás 3d 6gen vtec-e 115paci. Érzésre közel ugyan ugy megy mint egy 1.6, de a járulékos költségek sokkal kisebbek, jolenne találni egy igényes szép állapotban lévő darabot aztán behitelezni
.
Félek a régebbi autóktól, pedig a 4genböl egy szép állapotu , simán megtenné. -
szatocs
őstag
-
válasz
fokukac
üzenetére
Azt én tudom, de ezekszerint lehet, hogy:
1: Pözsó megvette a VTi techonlógiát a Hondától. Akkor hívhatja VTi-nek.
2: Ha nem lenne levédve, akkor a toyota miért ne hívhatná mondjuk pont VTi-nek? Lényegét tekintve ugyanarról van szó. Szelepvezérléssel játszik mindkettő.
3: Európa most ért el oda, ahol a japók voltak 15-20éve. Ami azért elég kínos lenne. -
szatocs
őstag
[link] - Mi az, hogy pl a corvette - et is 2db 91 kilós ember túlterheli... Az viszont szerintem egyértelmű, hogy pl egy honda accord - ba sem fogok hátra 3 ''kifejlett'' embert beültetni. 2 - t viszont simán.
[Szerkesztve] -
-
-
^Bundi^
őstag
[link]
ez hülye?
át akar ülni ebből a csodaautóbol 1 M3 ba
-
Integra
titán
válasz
Dr. Ernő
üzenetére
persze, biztosan nem tudják.
ezt te se gondolohatod komolyan..
már akkor gázosodott a dolog mikor a kis fostaligáikat vtr-nek kezdték el nevezni.
gondolom most ha bíróságon lenne az ügy, védekezhetnének, hogy de hát beleillik a típusjelölésbe és a honda már nem is használja...
azon meg nagyot néznék ha a honda nem védte volna le a vti jelölést, amit évtizeden át használt.. -
Dr. Ernő
tag
Hogy merészeli a pözsó az új szánalmait így elnevezni:
[link]
-
^Bundi^
őstag
válasz
Overlocker
üzenetére
jahh..ez a régi s2k kasznis videjau..
-
-
aesir
veterán
válasz
Overlocker
üzenetére
Ez a kasztni ronda, remélem nem végleges. Ezenkívül kicsit alulkormányzottnak tűnik, pedig Nordon a hagyományosan alulkormányzott kocsik is jól viselkednek.
-
Honda Acura, 2009
[link] -
^Bundi^
őstag
pár héten belül szeretnék venni másfél milláért vmi normi autóüt
civic vti primera primera gt vagy hasonlo kategóriában..persze ha szép igényes sima alap civic van az is jo..
ha tudtok vmi hasonlot akkor szoljatok kérlek..
fekete mindenképpen előnyben emelett max ezüst..de a fekete a nyerő
[link]
illetve erről még vélemény, mert amit elöbb fentebb linkeltem azt már valszeg elvitték
és igen a tulajdonos is mondta első;; hátsó lökös sérült volt..de 10 éves kocsinál pont leszarom..ennyi belefér
-
Integra
titán
válasz
szatocs
üzenetére
én nem szóltam le a merevítéseket. én pont hogy támogatom az ilyeneket. nem akkora tétel, hogy ne érné meg és menet tulajdonságban sokat jelenthet.
balesetnél az első felső toronyerevítő szerintem semmit se véd az ég világon. megkockáztatom, a többi ilyen se, mint az alsó keresztmerevítők, vagy a hátsó felső. vagy minimálisan.
viszont kanyarban jobban megtartja a hajtott kerekeket.
ha hétvégén itt jár az öcsém, és megvannak a csavarok is akkor beszerelem neki. -
szatocs
őstag
válasz
Integra
üzenetére
Mikorra tervezed, hogy be lesz szerelve? Kíváncsi vagyok
Régebben volt már szó róla, de akkor le lett szólva, ha jól emlékszem, egy kicsit te is (ha nem, akkor bocs). Igaz akkor olyat is kérdeztem, hogy balesetnél is jelenthet-e valami plusz biztosnságot, de persze nem azért rakja be az ember
-
Integra
titán
ma elhoztam egy toronymerevítőt, bakker két fehér dc2 állt egymás mellett...
picsába, kell egy, valahogy összehozok egy jobb darabot, ez már botrány, hogy még mindig nincsen, kurva vállalkozás, minek kockáztat az ember inkább..
-
Dassler
őstag
Ez az új Accord kombi nem is csúnya...lehet, hogy megvárom a cserével, ha lesz valami dögös moci benne. Bár inkább a sedan jön be.
-
aesir
veterán
Tegnap a Mamutnál álltam a pirosnál, csinos kis ribi stíröli a kocsimat... testtartása kihívóra változik... domborgatja a melleit... nagyon néz be az ablakon, de nem lát semmit mert csillog rajta a nap. Leengedem az ablakot hogy lássa nem pasi vagyok, kicsit nézett aztán meg nyalogatja a száját és még kihívóbban néz
Nem kicsit döbbentem le. -
szatocs
őstag
válasz
Integra
üzenetére
A fényszórók is olyanok. Nem hiába tetszik itt is, a civic hasonló vonalvezetésűje is nagyon bejött. Igaz az éppen aktuális gen accord még mindig tetszik. De úgy vagyok vele, hogy ha lenne is annyi pénzem, most a civic mellett döntenék. Valahogy már réginek éreztem az accordot a civic után. Beleültem civicbe, minden tök jó, aztán accord. És akkor volt az, hogy hát igen, hely van dögivel, de hát olyan matt az egész. Komor, sivár, semmi élet. Kíváncsi leszek az újabbra, mennyi részlet lesz megújítva, újragondolva, vagy épp kitalálva

-
Integra
titán
válasz
szatocs
üzenetére
nézd meg az rd-x-et meg az md-x-et, következtetesen viszik tovább ezt az arculatot az acuránál, szóval nagyon dögös lesz az accord mindkét verziója, baromi szép, igazi marcona dög ez is

annak pedig különösen örülök, hogy a honda úgy tűnik, különösen figyelt arra is, hogy hiába koppint a mazda, elkerüljék a hasonlóságot amennyire csak lehet, úgyhogy amíg az megint egy diszkópilácsocs cicagép lett, addig ez egy maszkulin vas. szerencsére
[Szerkesztve] -
Integra
titán
9 gen accord tourer concept

[link]
ha hozza a honda a formáját, hogy a concept autói szinte teljesen azonosak, akkor ez nagyon odafog csapni ahogy a 8gen is tette
kap egy új tűkröt meg kilincseket mint az md-x-en és kész is.
már csak egy k23 kéne bele.... -
lorcsi
veterán

én sem szeretem a optikai tuningot (ami azt illeti semmilyet), csak betettem a japán kocsis topicba hátha nektek tetszeni fog
egy bordósat oldalt ezüstös nyilakkal szoktam látni az elég szép, nem ilyen rikító szar
VW polo classic lett úgy egy hete, arra remélhetőleg nem kell majd ennyit költeni -
aesir
veterán
Ezen a kocsin egyedül a felni szép. A toldatok, meg a szárny hihetetlenül gagyi, a belseje meg egyenesen gusztustalan. Mindezeken kívül piros. Km-t nem írnak, nyilván nem véletlenül. Ha érdekel a kocsi, azt kérdezd meg először, hogy mikor volt hengerfej-csere! Ezek a VTI-k szeretik leemelgetni a hengerfejet (gyak. hiba hogy reped a hajtástól), ha nem volt cserélve akkor semmiképpen ne vedd meg, mert a motor nagy valószínűséggel pont a dögrovás előtti állapotban van, és nemcsak a hengerfej miatt. Szinte biztos, hogy az összes futóműalkatrészt cserélni kell (gondos tulajnál mindenképpen), ez elég zúzós összeg a 4WS miatt. 4gen Prelude-ből igen ritka a valódi gyöngyszem, általában szétfektetik, majd eladják. Szerintem egy ilyen kocsit csak akkor érdemes megvenni, ha pluszban rászánsz egy komoly összeget, és hosszútávon megtartod.
Az enyém eléggé egyben volt amikor megvettem, de ennek ellenére már ráköltöttem cca 250.000-et. A teljes felújítása más színre festéssel együtt tavasszal lesz, kb 1M-ra fogok rákészülni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T480 - i7-8GEN I 16GB I 512GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Amazon Kindle 10th Generation ébresztős tok
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- 188 - Lenovo LOQ (15IRX10) - Intel Core i5-13450HX, RTX 5060
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Mármint, hogy volt sohc vtec-es is. Akkor ez kavart be 

(vtec-e)

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)