Hirdetés
- Telekom mobilszolgáltatások
- CES 2026: Belépett a Motorola a VIP buliba
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- iPhone topik
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- CES 2026: Színre lép a Motorola Razr Fold
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- A mérleg nyelve nem a Honor Magic 8 Air felé dől
- CES 2026: Így söpört be a Garmin öt innovációs díjat
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
Boxer001
veterán
válasz
Integra
üzenetére
Oks, várom a képeket.
Milyen évjárat? Azt hiszem 99-től jött már ez az újabb köntös...de gondolom nem olyan új. Nekem nem is annyira jön be ez a kerekebb forma, inkább a régebbiek.
4-7k fontért pöpec turbósakat lehet kapni.
Nagyon rácuppantam az MR2-re, ebből még baj lesz kint...nem igazán ezért megyünk ki.
Grat az Integrához, nagyon szép.
-
szatocs
őstag
-
norbiphu
őstag
hmm, ez a legacy nem néz ki rosszul szerintem
mondjuk nem dízelben. -
KMan
őstag
-
szatocs
őstag
válasz
Integra
üzenetére
Már migijedtem, hogy arany színűt akarsz

Dönteni így én sem tudnék elsőre a kettő között, de egy kicsit talán jobban hajlok másodikra a volk - ra. Majd photoshopos képet ide is dobhatnál, hogy mire jutsz majd
Volk szolídabb, advan masszívabb, tehát mindegyik tetszik valamiért.(#2687) Screammm - Most látom csak más is írta

-
Integra
titán
vannak, de én az autó karakteréhez keresem a felnit meg a sajátomhoz.
és ez a kettő maradt ezen kritériumok alapján, több éve nézegetem a felniket, nem sok van amit ne ismernék a jdm cuccok közül.
nem tudok dönteni még. meg nincsen értelme.
lehet hogy a volk lesz, lehet hogy az advan,
fogalmam sincsen.
itthon egyikből sincsen, majd lesz photoshopozás ezerrel, jobbat nem tudok
-
Integra
titán
mindennapos autó. de nem járok vele munkába mert nem kell, bkv-val hamarabb irodában vagyok, van bérletem is.
4 szinben gyártották, fekete fehér piros és sárga.
európa természetesen sárgát soha se látott, csak az angolok...
mondjuk jelen esetben nekem nem baj, mert szerintem a type r, az csak "fehér" lehet. -
Integra
titán
válasz
norbiphu
üzenetére
ezt a felnit akarom rá behozni japánból majd jövőre, vagy 16 vagy 17es méretben, de valszeg a magyar utaknak "hála" maradok a 16os méretnél.. igaz, ez attól is függ hogy mekkora fék fog bekerülni idővel alá a gyári helyett..
yokohama advan rgii
[link]
[link]
[link]
csak természetesen fehérben:
[link]
itt vannak még elég jó jdm felnik: [link]
ami még nagyon alternativa lehet az a rays engineering volk ce28n time attack japan edition. ott van ez is az oldalon.
megy a filózás.. még van rá egy évem..
-
Integra
titán
válasz
norbiphu
üzenetére
kincs
saját fotóim nincsenek még mindig
pedig akartunk pár fotót készíteni az mr2-vel közösen.. csak nem úgy jött ki a nap
meg elfelejtettem magammal vinni a kamerát..
ma is lenyaltam makulátlanra, cserébe mikor befejeztem a letörlését, elkezdett szakadni...
na mindegy, még mindig tisztább mint előtte volt.. -
Integra
titán
-
van magyarországon nsx? mert ha igen valamelyik nap munkából egy piros mögött jöttünk haza, csak olyan fura volt a hátulja
a rendszáma nsx-300 volt. poénból megpróbáltuk megelőzni, de hát képzelhetitek... 
-
-
TexT-BoY
addikt
válasz
Boxer001
üzenetére
Az tuti hogy ez a videó nagyon erős lesz. Magyarország elit Hondáit sorakoztatja meg fel és hát, hu. Szóval elég sokat dolgozik rajta, és elég mélyen benne van a dologba. Ezt koronázza az hogy crxforumról összegyüjti az összes használható igényes hondát. Az eredmény remélem az lesz hogy torony magasan nyer, de már nincs sok ideje, és hát nem kedvez az időjárás neki. De szerintem szépen megoldotta a problémát.
-
Boxer001
veterán
válasz
Integra
üzenetére
Kiváncsi vagyok a végleges verzióra, nekem tetszett.
Az MR2-s témáról (Milyen autót vegyek topic)
Igen, ott azért jobb ilyen téren a helyzet, nézegettem már pár szörnyeteget.
Ha 1x ülhetnék egy ilyenben...na azután azt hiszem nem állnék meg a vételig, aztán soha nem is adnám el.
Persze azért ott van még a Supra is alternatívának, vagy pl a Nissan Silvia se rossz.
Ezek közül bármelyik jöhetne, az asszonynak se lenne ellenvetése nagyon, és ez már félsiker.
Az a baj ezzel, hogy valószínűleg csak álom marad, de remélem csak egyelőre. Túl sok mindent kell még megvalósítanunk, elérnünk, nagyon a nulláról indul az életünk.
Dobjál majd fel arról az MR2-ről képeket! -
Integra
titán
-
Integra
titán
válasz
szatocs
üzenetére
igy van
a tomegnek a mazda6 kell, az egy uniszex forma, mindenki altal kedvelt jajdecuki. szerintem kifejezetten noi designt sikerult adni neki.
kuloncok, de foleg ferfiak meg accordot vesznek, a mostani accordot is szinte kizarolag ferfiak vettek mindig is. ahogy igaz ez a sedan civicre is, viszont az ufot meg a nok veszik sokkal inkabb, meglepoen sokan. -
szatocs
őstag
válasz
!Overdose!
üzenetére
Egyel kevesebb hódolója lesz
Szerintem nagyon jó vonalon van a honda, a 4d civic is nagyon jóra sikerült már. Szerintem ez is szép lesz.(#2647) ^Bundi^ - Időm mint a tenger
Egy ilyen motorral szerelt galant mennyit fogyaszt kb? -
norbiphu
őstag
-
^Bundi^
őstag
-
Stalker-2572
veterán
Ken Block jumps his rally car 171 feet
"I wasnt that nervous becouse if got too nervous that would suck"
WOO-BRAAA-HOOO
-
Integra
titán
válasz
norbiphu
üzenetére
szerintem nagyon rendben van, de a motorháztetőt is karbonra kell cserélni, ez a szálcsiszolt alu vagy micsoda csak eye-catcher lehet max..
a műszerfalat meg kikell cserélni a modulo type r műszerfalára aztán jöhet is ahogy van.
bitang nyers egy utcai versenygép lehet... -
-
norbiphu
őstag
-
Sir Pocok
őstag
-
Integra
titán
-
szatocs
őstag
-
KMan
őstag
-
^Bundi^
őstag
-
^Bundi^
őstag
csak feketében vagy ezüstben?..nem tudtok vhonnan?..1 hónap múlva megvenném (febr vége jön pénzem)
a szándékom 100%
ha tudtok kérlek szoljatok..1,5-2 milla között..kb..
thx
-
Új hozzászólás Aktív témák
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- BestBuy topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Haditechnika, harcászat
- Telekom mobilszolgáltatások
- Apple asztali gépek
- A legrosszabb CPU-k – az ExtremeTech szerint
- Autós topik
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- További aktív témák...
- 160 - 177 - 178 - Lenovo LOQ (15IRX9) - Intel Core i7-13650HX, RTX 4060 (ELKELT)
- Kolink SFX 350W tápegység /BONTATLAN/Számlával/
- Apple iPhone 13 Pro Alpine Green ProMotion 120 Hz, Pro kamerák 128 GB-100%
- Lenovo ThinkPad // T - Széria // X1 carbon // X1 Yoga 2-in-1 // és a többiek... 3-12. gen.
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 5 lemezes és digitális felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Milyen évjárat? Azt hiszem 99-től jött már ez az újabb köntös...de gondolom nem olyan új. Nekem nem is annyira jön be ez a kerekebb forma, inkább a régebbiek.
4-7k fontért pöpec turbósakat lehet kapni.

meg elfelejtettem magammal vinni a kamerát..

a rendszáma nsx-300 volt. poénból megpróbáltuk megelőzni, de hát képzelhetitek... 

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)