Hirdetés
- Telekom mobilszolgáltatások
- CES 2026: Belépett a Motorola a VIP buliba
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- iPhone topik
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- CES 2026: Színre lép a Motorola Razr Fold
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- A mérleg nyelve nem a Honor Magic 8 Air felé dől
- CES 2026: Így söpört be a Garmin öt innovációs díjat
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
NoLF
veterán
nemtom láttátok-e már, én csak most találtam rá.
-
oettinger01
őstag
nálam meg ez a favorit
[link] -
SaNyEe
aktív tag
válasz
trassher
üzenetére
például ez
Judd 10k rpm
De még lehetne sorolni
-
NoLF
veterán
-
trassher
addikt
-
NoLF
veterán
-
TexT-BoY
addikt
válasz
Integra
üzenetére
hát 1.nap budaörs meg belváros meg kacskaringozás egész nap dugóban: 6.3 ---> a city sose ment dugoba

aztán 2.nap Pestmegye végig 130felett inkább olyan 150es AVg speedel, illetve topsidet is mentünk
185felett nem mertem nyomni neki. ez 5.9. --> 7liter a cityvelaztán 3-4-5nap kevest lett hazsnálva, buudaörsre mentek vele melozni, semmi különösebb igénybevétel, női finom vezetéstechnika 5liter. --> kb 6liter cityvel
minden adat esti ujratankolással értendő konkrétan kiszámolt éréték. -
TexT-BoY
addikt
A hétvégén vezettem egy hybrid sedant.
Spoler jön előre szólok:
ez volt ezzel párhuzamosan az első CVT-s probálkozásom is. Hát mit ne mondjak beszarás.
A fogyasztás hihetetlen jó, föleg a mostani benzinárakat nézve mondjuk egy dizellel összehasonlitva, és olcsobb is
. az 1.3 95ló az valami nagyon fasza kis szerkezet. Végül arra jutottam hogy nekem sose kéne, de női autónak azthiszem jelenleg nagyon jó választás.
A sport fokozat a CVT-n meg khm, nyomtam egy entert és 120ig tepertünk az ut miatt, és hát csak pörögte a 6500körülét, bőgőtt bőgőtt és gyorsult gyorsult, egyenletesen. Az eddigi automata váltosoknál ez ezerszer intelligensebb simán használva perdig észrevehetetlen hogy mikor vált az autó. A motor mikor teljesen leáll a lámpánál az külön sirásra méltat, olyan érzés mintha lefullasztottad volna és már reflexböl nyulsz a kuplung meg a szluskulcs után, de valójába nem
leszálsz a fékröl és már hörög a benzines
. Sajnos ezekben a pillanatokban viszi vissza ismerősöm ezt a verdát, de remélem a nyárra való tekintettetel egy S2000 is elöbb utobb hozzá kerül
és akkor azt is megteperem.
.
Jha és ugy konkluzioként 5.5ért kap az ember egy takarékos autót egy 1.6os dinamikájával, a honda 1.8asként érétkelte a brossurákba de a honda 1.8 azért csunyán ellép emelett. de egy 1.8foka már partyban van
(fogyasztásra nem egészen). Összességében jo vas, fullon felszerelve, aligvárom hogy a city csere érett legyen, aztán már én is lenyulkálom majd ezt a fos hybridet![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
mod: amugy féltem, beszartam én is, mert ez a szar csak megy és nincs felette semmi autozás érzete az embernek, nincs hondás futomü, nincs hondás váltás semmi nincs, egy honda van ami arra lett tervezve hogy hajozzunk a pesti utcákon a lehető legjobb áron...
-
Gergello
addikt
-
szatocs
őstag
válasz
Integra
üzenetére
Jó a segge

Közelebbről...
A csoda - Egyszer láttam Pesten, nem volt pörgetve, de még úgy is jó hangja volt
NSX
Accord
Aminél jobb választás nekem most nem lenne - Ugyanilyen színben kéne
Kakukktojás
- Hány LE van ebben?
Hát voltak ebben a gyűjteményben jobb fotók is, mint a másikban
Köszi! -
szatocs
őstag
válasz
Integra
üzenetére
Nsx
6gen 4d civic
Miért érdemes ilyenekre menni
TL
S2000 - A sárga Vortech - et nem is látom sajnos.
Dolgozik a futómű
Integrák
Új Accord - Már egy hónapja tervezem, hogy csak a szalonba bemenjek, ahol láttam egyet, de azóta nem olt időm. Egy hónapon belül viszont meglesem közelebbről, az biztos
-
Integra
titán
-
Integra
titán
-
Gergello
addikt
motoros topicba túl off, ide is eléggé, de azért berakom:
sumo
Mit szóltok hozzá? 2100 $ nem sok érte, de tényleg lehet kapni?
Anime kedvelők biztos ráismernek, honnan jött az ötlet. -
KMan
őstag
NISSAN NET INCOME UP 7.4% AT 482.3 BILLION YEN IN FY2007
Nissan sold a record 3,770,000 vehicles worldwide in fiscal year 2007, an increase of 8.2%
In fiscal year 2007, Nissan released 11 all-new models globally
Nissan also released an outline of its new five-year business plan called “NISSAN GT 2012” -
szatocs
őstag
Megújúlt a honda.hu.
-
Integra
titán
szerencsére mindig garázsban áll

de textnek igaza van, a kis mocskos esőcseppek olyan mocskos poros pöttyökben száradnak rá pillanatokon belül, hogy inkább lemosom hetente
meg amúgy is tisztán tartom, utálom a mocskos verdát, és az sem elhanyagolandó, hogy így tartja az értékét is. nem is kicsit
-
NoLF
veterán

-
feel good
aktív tag
Kit érdekel, mennyire poros? A real rod never shines.

-
lorcsi
veterán
válasz
Integra
üzenetére
erre gondoltam, elég kellemetlen lehet, főleg ha kinn áll fedetlenül

nekem a szürkén nem látni semmit, mondjuk az üvegeken körbe annál többet
tegnap is azt hittem milyen faszán lemossa az eső, reggelre meg tök poros koszos lett
TexT-BoY: feketén meg a relytett mocsok, bár iylen színt nem sokat látok -
TexT-BoY
addikt
nem, de cserébe látod rajta a koszt.
1. felöl a Grand Prix White egy tört fehér szin, ami annyira nem koszolódik, nem látszik a por sem rajta.
2. amikor benedvesited, egy fekete/sötét autón nem találod meg hol koszos még, egy fehér autót pedig gond nélkül 5perc alatt körbe kefélsz és 2parc alatt slagozod (bevizezés+leöblités)
Egy fekete autóval többet kell tökölni. -
Integra
titán
válasz
Gergello
üzenetére
jók lesznek.
a mostani hibrid hajtásláncuk felejthető, nem volt az igazi, nem nyújtott semmi pluszt, hybrid civicet én is vezettem. király, csak semmi sem és tankolásnál se volt szignifikáns különbség.
de az új generációs hibrid cuccuk elég komoly előnyt jelent nekik a konkurenciával szemben, úgyhogy joggal pályáznak offenzívával. a kérdés, hogy mennyire fogják megtámogatni valamit is érő marketinggel.... mert ez ügye más kérdés már
egy jazz hybrid nekem is jöhetne mindennapos tütünek!!!
szép fehérben persze
-
Gergello
addikt
válasz
Dr. Ernő
üzenetére
Thx ez még nem! A magyar oldalról szedtem a képeket ha jól emlékszem.
hibrid Hondák
Mit szóltok? Árakra kíváncsi leszek, főleg a CRZ árára. Jazz hybridet érdekes, én ufó Civicből is szívesen látnék hybridet. -
feel good
aktív tag
Van ilyen topik?
Ide fogok szokni..
-
Integra
titán
-
Dr. Ernő
tag
Nem is gondoltam volna, hogy egy SOHC cerkát is megépítenek versenyautónak. Lám-lám nem is kell sok egy élvezetes autózáshoz pedig csak 110 ló ill gondolom ez kicsivel több.
[link] -
Dr. Ernő
tag
Jobb felső sarok

-
Integra
titán
-
Dr. Ernő
tag
Gyönyörű affektálásmentes design
-
egyik ismerősöm msn kommentje:
"úgy tartya a mondás, GPS és klíma nélkül hiába vagy Hondás"
-
Gergello
addikt
áhh [link]
-
Integra
titán
rx7 a láthatáron
hát ha ez ilyen lesz, ilyen specifikációkkal, akkor inkább nevezzék el másnak, vagy ne jöjjön
-
NoLF
veterán
Új hozzászólás Aktív témák
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- BestBuy topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Haditechnika, harcászat
- Telekom mobilszolgáltatások
- Apple asztali gépek
- A legrosszabb CPU-k – az ExtremeTech szerint
- Autós topik
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- További aktív témák...
- Eladó Honor 400 5G 8/256GB / 12 hó jótállás / AJÁNDÉK KEMÉNY TOK / CSAK KIPRÓBÁLVA VOLT
- Új, Aktiválatlan iPhone 17 (256 GB) (rendelhető)
- Azonnali készpénzes INTEL CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Wacom Bamboo One CTF-430 rajztábla
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3962, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

Mennyire idegesítő lehet azért egy idő után

185felett nem mertem nyomni neki. ez 5.9. --> 7liter a cityvel

championship white vörös belsővel