Hirdetés
- Telekom mobilszolgáltatások
- CES 2026: Belépett a Motorola a VIP buliba
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- iPhone topik
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- CES 2026: Színre lép a Motorola Razr Fold
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- A mérleg nyelve nem a Honor Magic 8 Air felé dől
- CES 2026: Így söpört be a Garmin öt innovációs díjat
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
Integra
titán
-
KMan
őstag
-
szatocs
őstag
-
szatocs
őstag
válasz
Integra
üzenetére
Pont ma láttam én is egyet, szép volt, meg minden, de nem tetszett igazán. Majd az evo esetleg, de amúgy a hátulja úgy elcsapja az egészet
Még szoknom kell a hátulját.Szerk.: Megnéztem a kommenteket is az a5 - ön, hát nem egy hozzászólás jött, hogy csúnya a 4d. Azért ezen nagyot néztem. Ha csak a mostani ellenfelet nézzük, az is csúnyább nála, komorabb, olyan semmilyen. A civic legalább néz ki valahogy...
-
Integra
titán
válasz
szatocs
üzenetére
elég egyértelmű

azért vicces, ahogy megpróbálja az opelt dícséreni a semmire, már a párhuzam is megérne egy misét, hogy ezt így most hogy...
mindegy, végülis nem számít.
viszont láttam végre egy lancert normális felnivel, egész pofás volt!
de így se veri meg a sedan civicet, max az árával fogja tudni -
az a fehérkombi valami gyönyőrű

jó lenne egy ilyen első kocsinak, pár év múlva
-
Integra
titán
válasz
norbiphu
üzenetére
nagyon rámásztak az md-x maszkra ami az md-x-en viszont jól is néz ki

mondjuk egye fene, jöhet egy ats kombi is
én tuti rávarázsolnám a most kifutó első szériás accord hűtőmaszkját!
a kérdés, hogy a biztonsági elektronika, radar etc, a jelvény mögött van e, mert ha igen, akkor bukta a dolog -
Integra
titán
válasz
norbiphu
üzenetére
amúgy pedig biztos hogy a mazda6tól fog zengeni továbbra is minden újság meg műsor, a mazdának van marketingje bőven, a hondának meg nulla..

hiába nem jobb, vagy nem szebb, vagy bánom is én, mondjuk nem érdekel különösebben.
egy sedan ats-sel megvághatnának a minden napokra
-
szatocs
őstag
Accord menetpróba - Ami számomra érdekesebb, hogy júniusban jön

Szerk.: És nem lepődnék meg, ha sokkal több Tourert vennének ezentúl

-
Integra
titán
-
-
szatocs
őstag
válasz
Integra
üzenetére
Az a jó ebben az árban, hogy gondolom nem csak én vagyok úgy vele, hogy ha lenne ennyi pénzem, akkor sokkal inkább ezt, mint egy Porsche - t, és még egy R8 - assal szemben is inkább ezt venném. Nem hogy olcsóbb, még nagyobb vadállat is. Ha ezt egy olyan ember is belátja - mérnöki fejjel - , akinek van is pénze rá, akkor már nagy az esélyem, hogy Debrecenbe is kerül legalább egy, és legalább láthatok majd egyet életemben, ha vezetni nem is lesz alkalmam.
De csak van tán "rongyos" 22 milliója valakinek. Múlt hét kedden egy Murcialagot láttam Debrecenben a Pálmánál. Fehéret. Elég dúrva volt

-
szatocs
őstag
-
szatocs
őstag
-
Dashes
őstag
-
SaNyEe
aktív tag
Üdv!
Tudja vki, hogy a B szériás motoroknak mekkora a henger-furatközép távolsága?
-
-
Integra
titán
ha ez igaz, akkor ki lehet mondani, hogy végre....
Takeo Fukui has been dropping hints that FR sedans could be in Acura's future, but now the British magazine Autocar claims to have inside sources in Japan confirming that these are indeed in the plans. Said to be in the works are a range of rear-drive saloons (sedans), including a 7-series competitor, which should be ready by around 2015. Autocar also states that development on the next-generation NSX is "complete" and that we should finally be seeing the car debut at the 2009 Tokyo Motor show, after its initial 2007 TMS debut was scotched. Production is said to be set for the fall of 2010, which coincides with the launch of the Acura brand in Europe.
The familiar numbers of 4.5, 10, and 550 (as in litres, cylinders, and horsepressure) all remain intact for this latest report. A fresh twist is the promise that the engine will offer "racecar-like acoustics". Styling of this next NSX is said to have taken on "Corvette overtones", which is a bit amusing since the C5 Corvette borrowed a few cues from the original NSX.
Another interesting tidbit from Autocar's piece is that Acura "could be" working on an S2000-based 2-seat sports car that would be better positioned to compete against vehicles such as the SLK.
-
Gergello
addikt
civic si
Nem is tudtam, hogy k20-ból van 160 lovas verzió is, ezek szerint mégis. Wikipédia szerint ez egy k20a3. Az eudm is 200 lovas, igaz? -
Integra
titán
jön az r35 v-spec
-150kg
+100le
-
Integra
titán
[link]
ébresztő honda!!!!! -
-
Integra
titán
ha ez igaz, eddig bírta az r35 biztonsági szoftvere szusszal..

[link] -
szatocs
őstag
Mindenhol adni fogják, és mivel van bal kormányos, ide is jön

És ha R8 - at meg F430 - at is vesznek az emberek, nehogy már egy ilyet ne vegyenek. Kő gazdag lennék, tuti ez lenne a következő játékszerem.
(2009 - ig nem lesz, de akkor biztosan)(#3224) Boxiné - Tudnak bizony
Még a Hondának kell belehúznia, nem kapkodja el az NSX - et, de ha már eddig vártunk, az is jó legyen... -
Boxiné
aktív tag
-
-
szatocs
őstag
-
mazda626
addikt
-
szatocs
őstag
Ma láttam egy Audi R8 - at Debrecenben. Nem japanese, de azért
Vagy 1 percen keresztül bámultam
-
!Overdose!
őstag
-
szatocs
őstag
válasz
oettinger01
üzenetére
Pont arra mondta, hogy jó

Ami rossz benne, hogy pl a futóműben, és még néhány rosszabb alkatrészében is valószínűleg ezt a vonalat folytatják. -
Integra
titán
bejött a hondának az ufo ctr
ami egyfelől jó, másik oldalról meg..... ááááááááááá
-
trassher
addikt
-
Integra
titán
[link]
juj, ez nagyon durva, csak erős idegzetűeknek...
Új hozzászólás Aktív témák
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- BestBuy topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Haditechnika, harcászat
- Telekom mobilszolgáltatások
- Apple asztali gépek
- A legrosszabb CPU-k – az ExtremeTech szerint
- Autós topik
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- További aktív témák...
- Acer Predator Helios 18 AI I9 ULTRA 9275HX, 192GB RAM, 2TB SSD, RTX 5080
- LG 83B4 - 83" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- AKCIÓ! MSI MAG 325CQRXF QHD VA 240Hz 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy S23 Ultra - Green - 8GB /256GB - Újszerű állapot!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

ha túl szépeket fogok álmodni jajj neked 

azért a kombival se lennék szomorú, pedig nem vagyok oda a kombikért. de ez nagyon szép lett 
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

Gyönyörű kis dög. A segge is isteni!