Hirdetés
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Apple iPhone 13 mini - miért nem veszik elegen?
- Magisk
- Félmillió felett a kiszállított Xiaomi autók száma
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
Új hozzászólás Aktív témák
-
Snoop-y
veterán
válasz
Winner_hun
üzenetére
[link]
Ejj ez nem a PH-s
-
Snoop-y
veterán
válasz
Winner_hun
üzenetére
Nem egy zöld pólós srác volt rajta?
-
Snoop-y
veterán
válasz
Winner_hun
üzenetére
Ez se rossz
[link] -
Snoop-y
veterán
válasz
Winner_hun
üzenetére
A motorhangos? Vagy ez csak honda volt?
-
Winner_hun
félisten
Pár napja volt valamelyik topikban egy link, ami egy csávót mutatott aki mindenféle honda hangot adott ki. Nem tudja valaki hogy melyik topikban volt? Egy rakással átnéztem már, de nem találom

-
P00By
nagyúr
Tegnap lett lemosva...

-
-
blunt
aktív tag
válasz
Integra
üzenetére
ja így hajlongtak előre meg gurultak velem egyállásra a lámpánál néztek át, hogy hö milyen jó csaja van vagyé n nem is tudom. sapi meg oldalt rajtuk. tudod nem hátrafordítva (az még cool is lenne), hanem oldalasan mint valami félkegyelmű.
fogtam azt elrúgtam turbóról.
amúgy valóban az a legjobb parkolórész ott. én is mindig ott vok, pori mellett párral általában. az a sportautó szekció ott

-
Integra
titán
én is átszoktam ide, mivel ugyanebben a blokkban a -2 szinten leghátul a legutolsó parkoló a sötétben nehezen elérhető, mert erre parkol az összes béna...
múltkor úgy rámparkoltak ott, hogy nem tudtam kiállni, ültem az autóban és vártam.4184
igen, ez főleg az übermensch germánosoknál szokott lenni, mármint a nagyarc odafagy pikk-pakk
-
blunt
aktív tag
-
Integra
titán
tegnap este ilyen roncs mellett parkoltam... [link]

-
Integra
titán
-
-
Integra
titán
-
Integra
titán
-
TexT-BoY
addikt
-
blunt
aktív tag
nos. volt alkalmam ma kipróbálni több bubut amiben van ilyen és azt kell, hogy mondjam, hogy ez normális. amerikai fórumon is írta a srác, hogy ott is mindenkinek ilyen. tehát szokjam meg. amúgy sokkal jobb a motor reakcióideje ez nem csak humbuk volt, ami rá volt írva. szóval fasza
már megbarátkoztam vele ma 
-
blunt
aktív tag
kipuff nem tudott felkerülni már bezárt a bazár addigra, viszont ez a bak kurvára zavar

-
Integra
titán
jó kérdés..
nem vagyok bububan otthon annyira, de szerintem motortartó bak az motortartó bak, japók sem találják fel újra a kereket márkánénkt
azt eltudom viszont simán képzelni, hogy a boxer felfüggesztése miatt tök másképp rezonál be mint a sor4. lehet hogy ugyanaz a márka ugyanaz a terméke nekem simán jó, neked meg agyhalál, vagy éppen fordítva pontosan emiatt.
felhasznált anyagokban és technológiában szerintem azonosak lehetnek, nem hinném hogy a legjobb jdm nevek között nagy különbségek lennének már.
asszem vannak még folyadék csillapításos bakok is, de azok szerintem nem kifejezetten ekkora teljesítményhez tervezett eszközök. -
blunt
aktív tag
válasz
DeadMeat
üzenetére
igen, csak itt felmerül a kérdés, hogy ennek volt-e értelme. mármint a tuningnak ilyen szinten. hogy a komforton is érezzem már, na ebben nem vagyok biztos, hogy jó ötlet volt.

@Integra: akkor jobb lesz, ha hozzászokok

és vajon a Cusco féle is ennyire rezonálna? vagy ha az is kemény akkor az is rezonál? ezekből nincs olyan, hogy versenybak de nem rezonál? (annyira?)

-
Integra
titán
persze
azért rezonál mert buzi merev az egész
semmi csillapítás, átmegy a rezonancia a bakokon keresztül a kasztnira ahogy van.
cserébe nem szakadnak le a bakok
vannak a motorbólintás csillapítók, amiket a szelepfedélre (vagy a blokkba) meg a tűzfalra erősítenek.
na az még ilyen, hihetetlenül felzajosodik az autó és berezonálhat tőle.és én pont ezért nem szerelek be ilyen csillapítót.
amúgy is NULLA zajcsillapítás van az autóban, csak lemez az egész, most még beszerelek egy ilyen spoon cuccot és már a hifimet se hallom..
-
-
blunt
aktív tag
nos, ma bekerültek a japán beatrush motortartó bakok hiszen a gyári kevés volt a megnövekedett teljesítményhez, mondhatni azt is, hogy nem lehetett nyomni mert eltört volna.
nem hittem volna, hogy ennyire vibrálni fog tőle a kocsi

-
blunt
aktív tag
ha vki netán nem ismerné

-
P00By
nagyúr
Jobb hátsó lengéscsillapítónak annyi, 84k
Kicsit sok... Írunk a németeknek hátha olcsóbb lenne, ha nem marad a nem gyártótól származó megoldások egyike 
-
Dashes
őstag
Home made Atom
-
!Overdose!
őstag
-
Integra
titán
bőgök.....
bazeg, milyen gyalázás már, ilyet szól az öreg, hogy ha jól tuningolsz egy r35-öt akkor ilyen autók születnek mint ez... DDD ennyit a gyáriról, kész...
de baszki, milyen hangja van már a spoon nsx-nek, majdnem leraktam a hajam magam mellé, te jó ég... ide vele, sorry gt-r, de nsx az nsx, ennyi
elképesztő, hogy mekkorát alkottak vele, hogy megy már kanyarokban, hiába gyengébb az autó, letol mindent, nincsen szervó, ember és gép...
és ez még nem is a 612 lovas spoon nsx...
fogalmam sincsen hogy a 2gen nsx ezeket a gépeket hogy fogja megverni.
hiába az 550le v10 vtec..
ha átraknák az na2 nsx-be....
uhhh, na ez komoly lesz.
biztos lesz aki meglépi, alig várom!!! -
Type-R
őstag
Mine's R35 GT-R VS Spoon NSX-R GT katt!
ha valakinek van egy linkje a teljes videóhoz, az megdobhat egy priváttal

-
Integra
titán
mocsok durva manuális váltót kapott az új tl....
brutális, hogy jóval drágább és nagyobb nevű autókat picsáz el ezzel a hajtáslánccal
ejjj, de várom már hogy legyen acura európában is, addigra kell némi zsét összekaparni rá.. -
Integra
titán
válasz
!Overdose!
üzenetére
mivel valszeg orrközép motoros lesz, ezek után már annyira mindegy

-
Integra
titán
V10 VTEC
hangban már most verhetetlen..
-
Integra
titán
-
P00By
nagyúr
[link] A gyári nekem jobban tetszik

-
blunt
aktív tag
1200 ftért sikerült kapnom tdk lemezt kb 50 méterre ahol most vagyok. belegondoltam, h ha most elmegyek aqua ahol ugyanez 700 v 800 már nem éri meg, mert 1: mammutban parkolódíj, 2: benzin.
szóval 1200 a vége

-
Integra
titán

New & Future Cars: Honda S3000
At long last, Honda will completely revamp its high-revving roadster.A typhoon of rumors has been swirling around Honda's headquarters in Tokyo, Japan, about the company's next generation of sports cars. While we have already seen spy photos of the future NSX, we have not seen anything about the next-generation S2000. A source close to the company revealed that Honda is indeed in the process of building such a car, but wouldn't disclose specific details.
The OSM (Open Study Model) concept car definitely raised some eyebrows recently at the London show, but that car was just a convertible version of the CR-Z hybrid sports car shown at the Tokyo Motor Show last year. The OSM was penned by Honda's European design team, and our people tell us that the real S2000 successor will have much more influence and input from Japan. Also, the CR-Z and OSM have been engineered as front-engine/front-wheel-drive models, and the S2000 successor will no doubt be a rear-wheel-drive car. So apparently the OSM has nothing to do with the S2000 successor. Or does it...?
There's the possibility that the OSM may very well be a design study of the next S2000, wearing the veil of an open-top CR-Z to throw us off. There was also a sighting of a mysterious prototype sports car near Honda's R&D headquarters in Japan that seemed to share the OSM's proportions, yet looked completely different. Could this be another design study of the S2000? We think so, so we took pieces of that car, melded it with the OSM and came up with this image, a handsome car with an Audi R8-esque face, a long hood and a profile reminiscent of the current S2000.
As for what will go under the hood is still unclear. There have been rumors that Honda may equip the car with a V-6, perhaps a new 3.0-liter or the 3.5-liter in the Acura TL, thus the name S3000. In the U.S., this makes sense because it would give the car much more low-end torque (something we Americans love), not to mention improved smoothness and quietness for freeway driving.
With such an engine, you can expect power to be in the 280- to 300-bhp vicinity, enabling a 0–60 run in the sub-5-second range. The more probable choice is a 2.2- to 2.5-liter inline-4. Honda, which has traditionally shied away from big-displacement powerplants, may feel that a 4-cylinder engine makes more marketing sense in this age of high gasoline prices. There's also talk of a simple hybrid system.
Only those directly involved with the next-generation S2000 project know for sure what the car will be like. We'll know for sure in 2011, after Honda releases the NSX and CR-Z.
Új hozzászólás Aktív témák
- alza vélemények - tapasztalatok
- Milyen légkondit a lakásba?
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Melyik tápegységet vegyem?
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Gaming notebook topik
- Hálózati / IP kamera
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- További aktív témák...
- Apple iPhone 16 Pro Max Desert Titanium Titán dizájn, Pro kamera, 120 Hz ProMotion,90%,3 hó gari
- Készletkisöprés! Microsoft Surface Laptop 5 i5-1245U 16GB 512GB 13.5" TouchScreen 1 év garancia
- Vállalom FRP Lock os telefonok javítását ingyen kiszálással és akár helyszíni javittással
- Honor 200 Pro 512GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- REFURBISHED - DELL Precision Dual USB-C Thunderbolt Dock - TB18DC
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Jó az a "tömeg kép", ejj de beállnék egy feketével

) futóművet