Hirdetés
- Visszatérnek a Samsung tervezte CPU-magok és GPU az Exynos 2800-ban?
- Rugalmas OLED panelre válthat a Samsung Galaxy A57
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- QWERTY billentyűzetes, üzenet-fókuszú androidos mobil a Clicks Communicator
- CES 2026: Minden kiszivárgott bemutatója előtt a Motorola új csúcstelefonjáról
- Mobilhasználat külföldön
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
Új hozzászólás Aktív témák
-
trassher
addikt
válasz
!Overdose!
üzenetére
Holy shit!!

Ez valami brutálisan jól néz ki. -
trassher
addikt
Talán erre gondolsz?
Lemérték az r33-at. 650ló, és 350 a vége ha minden igaz. A HKS kuplungot eltörte a dög szóval most jön hozzá egy új szett. Alatta teljes Kakimoto rendszer. A tulaj azt mondja 1000Le-ig nem akar leállni.dízelracer:Lehet körülményesebb és drágább de én a JDM-re szavaznék.
-
trassher
addikt
Azt mondta haver hogy nagyon jó állapotban van. Ugye japánból ide hozzánk nem lehet egyből hozni ha papíroztatni is akarja az ember. Először angliában kell forgalomba helyezni és majd onnan hozni ide hozzánk. Sajna ilyen szar a rendszer.

Át akarja a srác alakítani jobb kormányosra és utcán is használni. Nem mellesleg ezt a gépet is ő csinálta. -
trassher
addikt
válasz
Winner_hun
üzenetére
Passz.
Az hogy lehet hogy a videókon gyári fékek vannak a kocsi alatt? Ehhez a teljesítményhez a gyári fék édes kevés lenne nem? -
trassher
addikt
-
trassher
addikt
-
trassher
addikt
-
trassher
addikt
válasz
Integra
üzenetére
Szerintem a GT2 árát semmi nem indokolja csak az embléma az autó orrán meg az hogy lehet villogni hogy Porsche-ben feszítek. Ha az r35-re valaki kicsit még rádob, ne adj isten a V-Spec-t piszkálja meg akkor az történik hogy annyit látnaka kocsiban ülők mint a Millenium Falconban, a tuner cég ajándékaként meg Csubakka ordít majd a hátsóülésen.
Jól elvoltak eddig a nagy európai gyártók mert nem kellett senkinek a japán vas, most meg elpicsázzák őket lépten, nyomon. -
trassher
addikt
válasz
fekeandras
üzenetére
Lehet azt hiszi ez itt Miami ahol 24/7 sunshine van és kell neki az erős gép
.
Ha bírja tankolni akkor használja, bár az már egy másik kérdés hogy ezt nem ésszel teszi. Ha valaki nem ért hozzá akkor szerintem nem kell alá több száz lovas kocsi. -
trassher
addikt
-
-
trassher
addikt
-
trassher
addikt
válasz
Integra
üzenetére
Nem rosszak, bár a legjobb összeállítás szerintem: Ültetés, felnik, sötétítés, xenon. A lényeg úgy is a géptető alatt rejtőzik és így remélhetőleg nem akar minden jancsihuszár gyorsulni a pirosnál. Ha meg igen akkor rájönnek hogy nem az 500Ft-os vinyl meg a koppánykifupp adja legjobban az ívet.
-
trassher
addikt
válasz
Integra
üzenetére
Elég jól szedné a lábát az tuti.
Itt tarthatnának 1szer gyereknapot. -
trassher
addikt
válasz
Integra
üzenetére
Ezt is bevállanám........ meg a kishölgyet is a múvi végén

-
trassher
addikt
-
trassher
addikt
-
trassher
addikt
Pénteken suliból hazafelé elhúzott az úton egy 35 év körüli nő egy ezüst 7gen Civic Type-R-el. Csak lestem olyan hangja volt
-
trassher
addikt
válasz
!Overdose!
üzenetére
Nem lehet hogy te egy USDM integrát láttál? Amcsiba gondolom balkormányost szállítanak/szállítottak. Európába meg nem kellettek a japán gépek csak pár britanniába a jobb kormány miatt.
Ha hülyeséget írok nyugodtan lehet szólni

-
trassher
addikt
Mikor megláttam a kismuki fejét majdnem leestem a székről. Gondoltam 4 körös, távirányítós de mégse.

-
trassher
addikt
-
trassher
addikt
-
trassher
addikt
-
trassher
addikt
na még 1 kicsi
1
kis pörgés
a zene is odavág
no comment
2. legszebb Toyota
hmm -
trassher
addikt
válasz
szatocs
üzenetére
én is imádom a hangját. mutatok pár vidit hátha még nem láttátok valamelyiket.
1
2
ez a kedvenc
érez valamit
azért ennek sincs rossz hangja
-
trassher
addikt
válasz
szatocs
üzenetére
akkor lehet én is láthatok egyet,elég közel lakom. mondjuk nekem az r34 formavilágát nem éri utol. nagyon széles egy dög lett, na de legalább van miről beszélgetni
nem skyline de nagyon egyben van -
trassher
addikt
válasz
Integra
üzenetére
a képeken is látszik hogy valami lepukkant raktárkönyéken tartja őket. most MO-n akár ebből is meglehet így élni. az a szomorú hogy nekem 17 évesen lejön az hogy itt valami nem ok, akiknek meg érteni kéne hozzá azaok le se szarják. na de nem offolok máris a 2. hsz-emben. eddig csak olvastam de remélem nem csak laci ügyben tudok hozzászólni a témához

Új hozzászólás Aktív témák
- Nyíregyháza és környéke adok-veszek-beszélgetek
- SSD kibeszélő
- Hardcore café
- Sorozatok
- Fujifilm X
- Macska topik
- Visszatérnek a Samsung tervezte CPU-magok és GPU az Exynos 2800-ban?
- Rugalmas OLED panelre válthat a Samsung Galaxy A57
- czundermák: Shikoku Henro #0: Mégis mi ez?
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- Szép! Lenovo Thinkpad T14s G2 Üzleti "Golyóálló" Laptop 14" -50% i5-1135G7 4Mag 16GB/512GB FHD IPS
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 370 - i5-G7 I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I W11 I Cam I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 260 - i5-G6 I 8GB I 256SSD I 12,5" Touch I W11 I Cam I Gari!
- HP EliteBook 850 G8 Fémházas Tartós Laptop 15,6" -65% i7-1165G7 16/512 Iris Xe FHD
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X390: i5-G8 I 16GB I 256-1TSSD I 13,3" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gar
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 7 265KF 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 14 Pro Max / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku: 87%
- Apple iPhone 11 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Törött, Hibás iPhone felvásárlás!!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

. 
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Ja megvan. A VR38DETT zavart meg hirtelen.
A te olvasatodban ez minek felel meg?
. Az a Tein logó csak villantásnak van vagy valóban a tartalomra utal?

.