Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Integra

titán

válasz SaNyEe #2260 üzenetére

lehet azt is:)
    komplett, hosszított 4-2-1 60-as rendszer, szívósor, láncvezérlés, vezérműtengelyek, rugók, szelepek, szóval komplett bélcsere meg minden.
    nem olcsó mulatság..
    csak akkor érdemes szerintem komolyabban belevágni ha tényleg van rá zséd és bevállalod az akár szívást is.
    egy kipuff rendszer is vagy 600e körül mozog alaphangon, ami ér is valamit..
    meg egy hibátlan állapotú dc2 gyárilag maximálisan megbízható, elpusztíthatatlan, nem biztos hogy érdemes megbolygatni, mert esetleg olaj és benya növekedés lesz a végeredmény.. van pár srác aki kísérletezget, mert van keret rá, vegyesek az eredmények

én is gondolkodtam a dolgon hogy esetleg jövő nyár környékén valamit, de felesleges szerintem, talán egy 60-as komplett rendszer, de az is vagyon és annyit nem hinném hogy hozna. bakker közel gyárilag 200le 1130kg-ra azért nem szar lsd-vel. és átlagfogyasztás marad 9 liter, szóval kordában tarthatóak a költségek.
    nem vagyok benne biztos hogy ezek a költségek ugyanilyenek maradnának, ha bélcserés lenne a motor...

Új hozzászólás Aktív témák