- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- One mobilszolgáltatások
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Sokat fejlődött a Tecno belépő ajánlata
- Minden készen áll a Galaxy Unpackedre
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
Új hozzászólás Aktív témák
-
biker
nagyúr
válasz
f3rdzs0 #2136 üzenetére
én napok óta ACC-ben nordot tesztelek, nem tudok bemenni 8:40 alá egy kocsival se, bár leginkább kettő van amivel körbe tudok menni, és 5-6 olyan amivel a flugplatz előtt már megvan az offtrack
ezután gyorsan megkerestem iracingben ugyanezt a pályavonalat, porscheval második kör 8:43 volt, valamelyik gyári setuppal, talán a ringmeister.sto-val.
-
pRoject22
őstag
válasz
f3rdzs0 #1826 üzenetére
A 4.75 ----> A 2.60
Ennyit buktam azért mert 6 futamból ötben kibasztak hátulról, azért basz ki mert ő akkora király, hogy nem tudja lenyelni ha valaki megelőzi és ezért amíg van esélye addig belédmegy hátulról.
Most mentem egy Super formulát, topsplit, 20. helyről indultam mert kihagytam a qualt, 7. lettem úgy, hogy csak 5 embert előztem meg erőből, a többi össze törte egymást.
Én nem tudom de ez régen nem volt ennyire gáz, most valahogy a covid óta megnőtt nagyon a playerbase de viszont fel is hígult ilyen Gran Turismo meg Forzán nevelkedett idiótákkal, akinek némileg van sebességük már viszont nem tudják mi az a fairplay, mentem én is tegnap egy Fana GT3-at, előttem halad a borja akárki és premierből nézem végig ahogy a T1-ben a belső íven védekező kocsiba telibe beleveri, oda ahol a kezem nem fér be mert akkor hely nincs, de borja a király ő beteszi és teszi tönkre 5 ember versenyét, az ilyen idiótákat kellene tíltani 2 hétre, akkor meggondolná, hogy mit csinál, akkor ketten reportoltuk be egy másik gyerekkel, neki én küldtem át a replayt, erre ma reggel jön a mail ,hogy hát ők nem gondolják úgy, hogy a balesetet direkt csinálta, aham oké és akkor a mi versenyünkel mi lesz?
Tegnap már megfordult a fejemben, hogy eladom az egészet, mással nem akarok menni mert még rosszabb, ez meg gyakorlatilag roncsderbi.
Jó lenne ha pl a fixed versenyek unrankedek lennének, mert néha csak azért nem megyek mert nem merek, félek ,hogy csak széttörnek és bukom el a jogsim.
-
pRoject22
őstag
válasz
f3rdzs0 #1800 üzenetére
De én is kiadom magamból amikor ilyen van, vissza keresed nem rég írtam én is, nem gondolnám, hogy bármi baj lenne ezzel, azért van ez a topik, legalább van benne élet
Én megvárom az esőt, mármint, hogy jön-e, ha igen akkor Audi R8-ra repülök rá és GT3 lesz belőle, esőben lehet nem erőltetem majd a multiclasst, bár a franc tudja, meglátjuk majd milyen is lesz, persze ha jön most és nem csak tavasszal
-
f3rdzs0
senior tag
válasz
f3rdzs0 #1761 üzenetére
Igazi SR temető ez a pálya. Első körben hátulról belémjön valami szerencsétlen, hogy 3 körrel később kipörögjön és szimplán keresztben az egész pályán (semmi várakozás nélkül) oldalról telibevágjon miközben rejoinol.
A verseny vége felé mással ugyanezt el kell játszani, ott pont ki tudom lassítva kerülni, de utolérnek, így arra figyelek akivel harcolok, majd ugyanez a huszár szépen divebombol az "If gap, racingdriver" mentalitást követve. -0.2 csak ez a verseny, és erre a hétre ez elég is volt. Remélem ez a pálya ingyenes, és nem dobtam ki erre pénzt.
szerk.: most jöttem rá, hogy iRating-et is vesztettem, mert top10-ből (bő +40 iR lett volna) löktek ki a végén. Ezt eddig fel se fogtam, annyira a végén történt
-
András12345
aktív tag
válasz
f3rdzs0 #1699 üzenetére
Úgy értem, ha mondjuk van egy ember 1.3SR-el, és te vagy 4.2-vel, ha mindkettőtöknek van mondjuk X3 a verseny végén, lehet hogy tőled von, vagy éppen csak 0sr a vége, az 1.3-asnak meg még simán pozitív lehet.
De ennél sokkal bonyolultabb a dolog, mert 1000 kanyar/incidensre alapul az egyenlete, emiatt az előző versenyeid eredménye is valamennyire kihat a következő verseny SR eredményére. Pl ha mentél 2-3 x0 versenyt, és utána lesz egy x13 verseny, vszeg nem von olyan sok SR-t még. Viszont ha az előző 2-3 versenyeden volt pár hibapont, és azt megfejeled egy X13-al, akkor biztos lehetsz benne, hogy rengeteget fog levonni.Nagy számok törvénye alapján pontosan számol, csak kissebb szakaszokra leosztva (versenyek, főleg ha rövid sprinteket megy az ember sokat) kicsit összevisszának tűnhet.
-
András12345
aktív tag
válasz
f3rdzs0 #1631 üzenetére
Autófüggő, és pályafüggő hogy hogy kell beállítani, és egyben személyes preferencia is.
Pl. Cadillac GTP VRS eheti setup (Monza) 49%, és +3% migration, tehát nagy fékerőnél előrébb tolja. Ellenben Porsche 963 GTP valami 47.valahány% a bb, és -% a migration. Ezek kb nekem jók is, mindkét autónál.Ellenben a GTE Porsche setupjain mindig variálnom kell kicsit, hogy ne legyen nekem életveszélyes (BB-t is)
-
Mbru
tag
válasz
f3rdzs0 #1530 üzenetére
Gratulálok a győzelemhez. Nem könnyű nyerni! De milyen jó érzés mikor majd kiugrik a szíved az első helyen. Utolsó kör... utolsó kanyar
Egy ideje én is tolom már, de 2x volt meg ez az érzés.
De utálom mikor lengetik előttem a kék zászlót valakinek és ő még versenyezni akar. Sajnos Imolában így szívtam megHa már a saját versenyének annyi, miért nem figyel azokra akik még versenyben vannak? Az a baj, sokan nem nézik a Relativ-ot sem a visszapillantót. Spottert meg minek hallgatni?!
-
JulesTS
addikt
válasz
f3rdzs0 #1506 üzenetére
Ilyen leintés utáni ütközés nekem is volt. MX5 Oulton, 3. helyröl indultam, az első kettő kigolyózta egymást. Csináltam 10mp előnyt. Aztán mire az egyik ilyen last-to-first ufó utolért volna, már megnyertem, erre bosszúból nekem rongyolt a levezető körön. Gondolom próbálkozott, hátha kipontozódom és DQ-t kapok. Meg is óvtam...
-
JulesTS
addikt
válasz
f3rdzs0 #1500 üzenetére
Nekem az utolsó két versenyem rosszabb volt. Az egyiken MX5 az első kanyarban kaptam egy teligázas divebomb-ot. Kerék kitört, vontatás. A másik meg valami alap openwheel, második kanyarban a mögöttem érkező a belső íven próbálkozott, de aztán egyenesen ment tovább (rajtam keresztül). Aki elment közben az falba csapódott, azt próbáltam kikerülni, a következő kamikáze meg belepaszírozott a falban állóba, vontatás. Megfogadtam, hogy többet nem időmérőzök...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Tőzsde és gazdaság
- Medence topik
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Beszántaná a marketingért felelős részlegét az Intel
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Itt a legkisebb asztali GeForce RTX 50-es VGA
- BestBuy ruhás topik
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- További aktív témák...
- Lenovo LOQ 15APH8 15.6" FHD IPS Ryzen 7 7840HS RTX 4060 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- Okostelefonok és eszközök felújítása, akkucsere, törött kijelző csere, ODA-VISSZA FUTÁRRAL IS!
- ASUS Dual RTX 4060 OC 8GB GDDR6/Garancia 26-07-27/
- Eladó Intel i7-6700 Processzor Hibátlan Működés!
- Eladó Panasonic DMC-TZ80EP-S fényképezőgép
- LG 45GR95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB DDR5 RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Apple iPad Pro 13 2024 M4 512GB Cellular tablet garanciával hibátlan működéssel
- VÉGKIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED - HP Elite / ZBook Thunderbolt 3 docking station
- Azonnali készpénzes AMD Ryzen 1xxx 2xxx 3xxx 5xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest