- BlitzWolf termékek topicja
- Google Pixel topik
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
JulesTS
addikt
Nekem az bejött amit ajánlottak, hogy időmérő nélkül utolsó helyekről/boxból induljak. Ez sem 100%-os, de a nagyjából kimaradsz és csak arra kell vigyázni, hogy a kicsúszottak ne találjanak el visszatéréskor, vagy ha utolérnek, meg akiket te érsz utól, azok se lökjenek ki.
Repülő rajtosnál meg a boxból indulás azért is jó, mert amíg várod őket, hogy körbe érjenek, hallgathatod az káromkodás cunamit, hogy ki lökött ki kit... -
f3rdzs0
senior tag
Hamarabb kellett volna kapcsolnom, mert múlt héten Hungaroring volt, de szerencsére jövőheti Zandvoort is megvan F4 miatt (max megveszem Monzát, azt úgyis meg kell vennem idővel). Szóval akkor esélyes, hogy beáldozom a jövőhetemet erre. Nürburgring már úgyahogy megy (bár Mosqu!to kolléga jól otthagyott rajt után a tegnap esti versenyen
), szóval van időm Summit Point-ra meg erre rágyakorolni. 4x35 percet valahogy csak végig bírok menni, ha mást nem a mezőny végén
-
JulesTS
addikt
Inkább MX5-tel menj hosszabb kanyargósabb pályán, Virginia nagyon jó erre, de csak ésszel mert vannak hülyék... Időmérőt kihagytam, gridre nem mentem ki és boxból indultam. Próbáltam gyors de biztonságos köröket menni, a balesetezőket kikerültem, előzni csak akkor ha elengednek, vagy ha hibázik az elöttem lévő, ha utolértek, akkor meg elengedtem. Igy is élvezetes volt, iRating gyakorlatilag nem változott és 3 futam alatt 0.89SR-t növeltem. Még 0.35 ami egy-két futamból megvan és fellépek C-be.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X260 - i5-6G I 8GB I 256GB SSD I 12,5" HD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
- TOP PC konfig /Ryzen 7 9800X3D, 32GB DDR5 RAM, 1TB SSD/ akciós áron eladó!
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone 16, Apple iPhone 16e, Apple iPhone 16 Plus, Apple iPhone 16 Pro
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3083
- Logitech G513 Carbon Tactile DE (3)
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest