- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Milyen okostelefont vegyek?
- A Galaxy Z Fold7, minden színben és oldalról
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Nem fogy a Galaxy S25 Edge?
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S24+ - a személyi asszisztens
- Google Pixel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
JulesTS
addikt
Nekem az bejött amit ajánlottak, hogy időmérő nélkül utolsó helyekről/boxból induljak. Ez sem 100%-os, de a nagyjából kimaradsz és csak arra kell vigyázni, hogy a kicsúszottak ne találjanak el visszatéréskor, vagy ha utolérnek, meg akiket te érsz utól, azok se lökjenek ki.
Repülő rajtosnál meg a boxból indulás azért is jó, mert amíg várod őket, hogy körbe érjenek, hallgathatod az káromkodás cunamit, hogy ki lökött ki kit... -
f3rdzs0
senior tag
Hamarabb kellett volna kapcsolnom, mert múlt héten Hungaroring volt, de szerencsére jövőheti Zandvoort is megvan F4 miatt (max megveszem Monzát, azt úgyis meg kell vennem idővel). Szóval akkor esélyes, hogy beáldozom a jövőhetemet erre. Nürburgring már úgyahogy megy (bár Mosqu!to kolléga jól otthagyott rajt után a tegnap esti versenyen
), szóval van időm Summit Point-ra meg erre rágyakorolni. 4x35 percet valahogy csak végig bírok menni, ha mást nem a mezőny végén
-
JulesTS
addikt
Inkább MX5-tel menj hosszabb kanyargósabb pályán, Virginia nagyon jó erre, de csak ésszel mert vannak hülyék... Időmérőt kihagytam, gridre nem mentem ki és boxból indultam. Próbáltam gyors de biztonságos köröket menni, a balesetezőket kikerültem, előzni csak akkor ha elengednek, vagy ha hibázik az elöttem lévő, ha utolértek, akkor meg elengedtem. Igy is élvezetes volt, iRating gyakorlatilag nem változott és 3 futam alatt 0.89SR-t növeltem. Még 0.35 ami egy-két futamból megvan és fellépek C-be.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Műszaki rajz készítés
- Műszaki rajzok készítését vállalom (autocad, inventor, solid edge)
- Álláskeresés, interjú, önéletrajz
- Synology NAS
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 10***(X) "Zen 6" (AM5)
- Óra topik
- Építő/felújító topik
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- További aktív témák...
- ROG Maximus Z790 Dark Hero
- Új MSI KATANA 17 Gamer Tervező Laptop 17,3" -35% i7-13620H 10Mag 16/1TB RTX 4060 8GB FHD 144Hz
- Apple Iphone 13 128gb csillagfény színű OLCSÓN . Csere/beszámítás
- OnePlus Pad 2 + OnePlus Pad 2 billentyűzet + Extrák
- AKCIÓ!!! GAMER PC: Új i5-14400F +RTX 4060/5060/4070/5070 +Új 16-64GB DDR4! GAR/SZÁMLA! 50 FÉLE HÁZ!
- Samsung Galaxy A40 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 14600KF 64GB DDR4 512GB SSD RTX 3080 10GB Corsair 4000D Airflow 1000W
- Magyarország piacvezető szoftver webáruháza
- Apple Watch SE 2 44mm, Újszerű, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H81M-PLUS H81 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged