Új hozzászólás Aktív témák
-
zsirostészta
csendes tag
-
Tuya
tag
magyaran szolva akkkor Mp4 lejatszo kell,mert azt a formatumot tudja kezelni....a tolteses dolog...olyan mint egy mobilnal?Mert en melohelyen akarnek sumakban videozni,es ott tolteni tudnam rendesen 220rol....
Mp4rol kerdeznek....ha atkonvertalom akkor felteszem kevesebbet foglal...felteszem arrol szol,hogy kisebb felbontasa is lesz,mert feles a nagy arra a pici kepernyore es nem birna nagyfelbontast lejatszani...jol gondolom?
De akkor meg mindig ott tartunk,ahol kb 4-5 eve amikor symbianos telefonokkal konvertalasokkal meg nagy memoriakartyval lehetett filemeket nezni....
Na jo nekem semmi masra nem kell csak mp3-ra es akkor mp4-re egy cucc....nem kell net,mge semmi mas extra....ezek mennyiert vannak mit erdemes venni?Nekem kb 2 inch kepernyo mar eleg lenne...a feliratert kar,de igaz,hogy nehez lenne latni....ehhh kicsit ideg vagyok emiatt a megnemnyert aranyerem miatt -
AdaW
csendes tag
-
kovis
tag
Ha nem JB-ken és hasonló trükkökön keresztül teszel szert azokra az appokra amik az Appstore-ban fizetősek, akkor akár egy új touch árát is kicsengetnéd.
Számold csak össze hogy mennyi és milyen árú appok vannak fenn a tieden.
És ezzel igazából nem is az apple-nek okozol kárt hanem a fejlesztőknek ( akik talán az alacsony érdeklődés miatt nem fejlesztenek tovább, és ezzel közvetlenül magaddal tolsz ki) mert ők határozzák meg a részesedésük arányát az egyes alkalmazásokból, az apple csak százalélkot kap.
Mindazonáltal ha értesüléseim nem csalnak amúgy ez az új szoft csak a iPhone 3g tulajokra veszélyes ha frissítenek, és később függetleníteni szeretnének lehet nem tudnak, meg asszem a downgrade-en is pofoztak ( JB-kelők számára fájó ), a brick effect megsokszorozódik.
-
EmThor
addikt
-
thingol
tag
- Magyar menük | magyarítás 99%, tesztelésen van, de szerintem már elérhető
- WildEyes amivel pofon egyszerű PDF-eket Doc-ot meg XLS-t nézegetni safari segítségével | na ezt nemtom, engem sosem érdekelt, doc-ot szvsz tudsz, meg pdf-et is, de sosem használtam, nem tudom
- Pure FTPd / amivel ftp-n keresztül fel tudok menni a ketyerére | elvileg jó, bár én winscp-t használok, azzal jó.
- My Battery / %-ban elég részletes akufesz néző | van, több fajta
- TouchPod / egy iPod ikonba összevonja a Videos és a Music ikonokat | ez nekem is hiányzik. idővel biztos lesz
- BSD, SSH ami kell mert jó dolgok | gondolod lenne jailbreak ezek nélkül?
- Meg esetleg egy érthető nyelvű Customize, vagy működő summerboard (A Summerboard nem változatja át az összes ikonom, a Customize meg franciául jelenik meg.) | tudtommal még nincs egyik se 2.0-ra, bővebb infőért nézz lejjebb[B][U]Mivel most már több HSZ is van customize és summerboard miatt. customizet sosem használtam, summerboard viszont témákat tölt be, ezért értelemszerűen csak azokat az ikonokat tudja megváltoztatni, amik a témában vannak! az alap ikonokat szerintem az összesnek meg kéne változtatni, de minden külsős, installerből felkerült programhoz képtelenség ikont készíteni,...
http://godisagirl.eu[/U][/B]
-
thingol
tag
szia.
elvileg elindítod a mail alkalmazást, rámész, hogy google, megadod a neved, mail címed, jelszavad, és kész is vagy. bár nekem ufgy tunik, hogy 1.1.4-en vagy, szóval kérdéses, hogy van-e olyan alkalmazásod, hogy mail (ha nincs és jailbreakelt vagy, akkor rakd fel! 1.1.3 iphone valami a neve, all packagesban nézd végig az első 10-et!)
-
efegyke
tag
Igaza van a Fukar boltosnak.Ha elolvasod az iPod használati útmutatóját,láthatod hogy bele van írva az,hogy csal Apple által jóváhagyott töltővel szabad használni.Itt a topicban is ment már tönkre Touch Belkin töltőtől.A magyarázat a következő:Amennyiben USB kábelről töltöd számítógépről,a Touch ha fel van töltve 100%ra küld egy jelet a gépnek és az lekapcsolja az USB áramát,a töltőikon pedig átvált egy hálózati dugasz ikonra a jobb felső sarokban.Namost a gyári és hitelesített iPod hálózati töltők ezt mind tudják.Az autós töltőt szétcsavarozva láthatóvá vált számomra is hogy olvadós túláramvédő biztosítéktól kezdve egy pici mikrochipig minden van benne.Nem is 5gramm tömegű a cucc.
A olcsó töltő pedig ha fel van töltva a cuccos nem kapcsolja le a töltést hanem adagolja tovább és pát túltöltéstől egy ilyen bonyolult szerkezet simán tönkretud menni.Uh. rádbízom de én a MacAlly-t javaslom.Ezen nem érdemes spórolni hamár megvetted az ipodot-
-
efegyke
tag
Töltő alternatívának javasolnám a MacAlly termékeit.Én az Arénában az Apple boltban vettem hálózati és autós töltőt együtt olcsóbban mint az eredeti Apple.2 hónapja használom de nem nyírja ki az akksit.Mondta is a csávó hogy garancia van rá és ha elcseszné az ipodot akkor cserélik egyből.
-
ladlac
tag
Én viszont tudok a problémádon segíteni...
Remélem sikerült a linkelés.
Ha igen, akkor ez egy repo lesz, sztem tudod használni. Itt megkeresed a KB/KB2 nevű alkalmazást, és a settingsen belül máris ki tudod majd kapcsolni. Táádáámm.
Cserébe elmagyarázhatod emberi nyelven a wifi használatát.
Bár sztem már olyan szinten szét van [....] minden hálózati beállításom, hogy már szinte lehetetlent kérek.
-
dzsozefo
aktív tag
Nem is értem! Sokan nem irnak, pedig egy nokia e51 töréshez meg nagyon sok hozzászólás van.. nah mindegy
Szóval kérdésedre a válasz
1.1.4 tökéletes soft! Jailbreakelni kell, ami felrak egy installer progit, majd sources részénél meg kell adni egy linket, és updatelni majd innentől kezdve bármit feltudsz rakni amit szeretnél!
Majd innentől szerintem majd rájössz!
Illetve a barátod mindig a Google ;) ( how to 1.1.4 jailbreak ) pl.
Sok Sikert!
-
ladlac
tag
A korlátozásnak csak egy restart kellett.
Az IP ütközést csak azért furcsállom, mert egyetlen egy gép van itthon, csak az iPod miatt osztanám meg a netet, de ugye ez nem sikerül. Egyébként a router beállításainál a DHCP fül alatt a 'dinamic dhcp client list'-en belül kétszer szerepel a gépem. Legalábbis a host name megegyezik, de az IP cím és a MAC address is különbözik.
A biztonság nálam is WPA-PSK az encryption pedig TKP.A mai feladványunk pedig: eddig egyszer engedett csatlakozni a hálózathoz, utána a forget network kellett, aztán megint felismerte és tudott is csatlakozni. Ilyenkor a szükséges 4 sor ki volt töltve (bár a DNS és a router címe megegyezett). Most viszont tudok csatlakozni mindig, tehát nem kell a forget... most viszont a DNS már nincs kitöltve.
I love this game!
-
ladlac
tag
És hogyan veszem ki?
A router beállításai között a dhcp fül alatt a dhcp servernél tudom állítani, hogy enabled, vagy disabled. Eddig az enableden volt, most áttettem a disabledre. De a leírt következő dolgokat hova írom be? Mert iPodon nem igazán lehet, a router beállításainál meg mindehol a 192.168.0. az adott és csak a végére lehet számot írni.
Közben látom, hogy beszerkesztettél egy képet, amit nem jelenít meg, tehát lehet, hogy feleslegesen írom a hsz-t.
Ha elküdöm, utána megnézem. mod: így sem látom a képet.
Jah, és a másodlagos DNS. Amikor csak egy volt oda írva, akkor sem ment a Safari.
Asszem' lassan itt hagyom az egészet a 'csába.
-
EmThor
addikt
privit is olvasd el, ott még hasznosabb infókat találsz.
amúgy meg no para, 8 giga elég!
flac-ból tömörítettem zenét m4a-ba és simán viszi itunes + touch is, faszán szól!
indexes cikket meg felejtsétek el, tegnapi, touch vs samsung y2, aszongya szarul szól a touch, b+ hancu cserélj fülhallgatót!
-
dzsozefo
aktív tag
Kérdés!
Adott a touch tele zenével, de nem az én gépemről lett rátéve, tehát haza hoztam a kicsikét rádugtam gépre itunes bejön és a lényeg h hogyan tudnám a most rajta lévő számokat lementeni? A gépre... most szürke a touch music része tehát nem lehet hozzá férni... illetve usb kapcsolatnál mindig sync és erase kér..
-
kovis
tag
Nézd az apple adhatná az iPhone-t is 300000 ft értékű dolláért is az USA-ban, de nem ő odadja neked 30000-ért és te majd apránként befizetgetve kiegyenlíted a valós értéket, ez mindkettőtöknek jó. Te kapsz egy csomó lehetőséget a teló mellé több ezer perc beszélgetés bla-bla-bla.
Nehogy azt hidd hogy ez egy olcsó szar készülék. 1 éve van piacon az apple telóval de még a multi-touch-hoz hasonlót senki nem tudott alkotni.
Az apple alacsony áron adja a hardware-t és a + szolgáltatásokon és a szoftvereken húzza be a fejlesztés költségeit, termel profitot hogy te rohangálhas egy fasza PMp-vel, de hiába győködünk hisz még nincs is touch-od majd ha lesz akkor bíráld. -
DroneZ^
őstag
töltsd le az apple.com-ról a legujabb, asszem 7.7-es iTunes-t regelsz, megadod az emailcimedet, jelszavadat, nevedet, kitalálsz valami hülyeségeket magyarul, amit benyel. és 3 opcio van a fizetésre, emléxem mert tegnap este regeltem
paypal vagy valamien hitelkartya, valami zöld kártyás ikon. fogalmam nincs mi az. és a harmadik: NONE
Nem kell tul sok ész hozzá... emailcimeddel megerösited. az apple ID pedig az email cimed lesz. 2.0-s firmware-t lehez venni, legálisan, pénzért, az apple-től. Vagy elkezdesz gondolkozni, mit is tegyél
Miután 1x is feltöltötted a 2.0-t, utánna már dijmentesen, upgrade-elheted a firmware-t, az iTunes letölti automatikusan a legfrisseb hivatalos verziot, és feltelepiti.
Csakhogy a legsz4rabb játék is 10 dollár, na ettől kapok hányingert... ingyen meg vicckategóriás programok vannak, pl: BUBORÉKOT RAJZOL A PROGRAM... na ezen sirtam 1 kört...szánalmas.. de remélem egyre több progi lesz, bébicipőben jár még ez az iPod Applications dolog
-
kovis
tag
Tegyük fel 2007 novemberében vettél egy ipod touch-ot.
Januárban kijött az 1.1.3, feltolod, nem változik semmi látszólagos csak a home screen alján egy fémes izén vannak a lenti ikonok.
Akik már 1.1.3-al vettek touch-t, azok megkapták ingyen a 6 új funkciót. Akik mint a fenti feltételezésben már korábban beruháztak szoptak mert 20 USD-be került nekik ha legálisan akarták megszerezni, és persze itthonról egy kis trükköt leszámítva esélytelen legálisan. jailbreakkel csak.
Nem egy olyan emberrel találkoztam aki azt mondta hogy azután vett Mo-on touch-t hogy kijött az 1.1.3., de amíg a polcról el nem fogytak a korábbiak addig ezt adták ki neki és jól besz...a.
Március 1.1.4 ismét semmi továbbra is pénzért kaphatod az újakat vagy szintén jailbreak.
Most 2.0. Megkapsz mindent.Azért hogy tölthess az appstore-ból reggelni kell, de olvass vissza ott le van írva minden precizen.
-
kovis
tag
Ha január vége-február eleje előttről származik a touch nem lesz sem mail, sem goggle,stocks..stb főleg nem rezgő ikonok.
Ezt csak anno 20 dollárért tudta a touch, azoknak akik hamarabb vették meg a fenti időpontnál.
Ilyet meg nem is hallottam ha félig van akkor kapcsol be a rezgő ikonok mód. Ez kicsit vicces mert jailbreak nélkül amúgy se telepíthetsz semmit, főleg nem rakhatsz ki ikonokat a home screenre.
Szerintem szeptember vége fele már úgyis lesz egy csomó szoftverfrissítés, illetve nem kizárt hogy egy új touch jelenik meg (de ez csak feltételezés, miért is ne?), úgy se fogsz visszaállni 1.14-re.
G-mapsel meg wifi nélkül nem sokra mész legfeljebb ha lemented a fényképek közé képkockánként a feltérképezetlen területeket és akkor lesheted a térképet a fotók között.
De persze ezt csak a 2.0 tudja. -
DroneZ^
őstag
hát nekem 1.1.3 volt a legrégebbi, és az is tudta ezt az átrendezést, de csak akkor kapcsol be hamár legalább félig van az elsö oldal ikonokkal, ugytudom.. nekem mindig is engedte, update-et 1.1.4ig bátran felfrissitheted, mert jailbreakelhető... 2.0val még várni kell, bár nekem az van, de bánom hogy felraktam, de visszarakni a régit meg már lusta vagyok
-
mcroberto
tag
Csak pár dologra tudok válaszolni.
Mennyit bír? hát, nálam napi 1 óra zene, napközben wlan on lógok amikor van "ingyen" wifi. lazán kibirja 1 napig. ha sokat baszogatják a haverok akkor napvégére meghal.
Képnézegetés meg überfaxa. Törlés/felrakás iTunes. Gari asszem 1 év. -
kovis
tag
Van egy app ingyenes Remote a neve, az apple maga fejlesztette szóval úgy is fel lehet fogni mintha a 2.0 fw-vel kaptál volna egy free appot.
Tudod a touchal irányítani az itunes-t meg ha van apple tv-t.
Wlan-on csatlakozik a géphez, és ha elindítod a progit kikapcsolt gép mellett akkor a program beindítja a gépet. -
nemma
addikt
Én is Iphone-t akartam, de rájöttem, hogy hülyeség, mert rohadt drága és annyira meg nem jó.
Így vettem egy 16Gb-os Ipod Touch-ot és van mellette egy rendes telefonom, ami tud alapból MMS-t küldeni, BT-n adatot és még a kamera is jobb rajta...mcroberto: Köszi a választ, de a link nem jó
És mindenhez megvan a képem, csak nem tudom feldobni úgy a Touch-ra, hogy a lejátszóban megjelenítse
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Telekom mobilszolgáltatások
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- PlayStation 3
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Óvodások homokozója
- iPhone topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Revolut
- További aktív témák...
- Eladó konfig! Ryzen 7 7800X3D 2TB SSD 64GB DDR5 RX9070XT 16GB!
- Új, makulátlan állapotú Samsung Galaxy Buds FE, fehér, fél év garancia
- Új, makulátlan állapotú Samsung Galaxy Watch7 44mm ezüst, 2 év garancia
- Új, makulátlan állapotú Samsung Z Fold 6 256GB Tengerészkék, független, 2 év garancia
- Használt TP-Link Deco M4 - AC1200 Router (Mesh-ként is használható)
- LG 48C4 - 48" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
- T Phone Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG CROSSHAIR X670E GENE alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Csere-Beszámítás! Asus Prime RTX 5060Ti 16GB GDDR7 Videokártya! Bemutató darab!
- Honor 90 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest