Hirdetés
- Huawei Watch GT 4 - kerek karék
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Megérkezett Magyarországra a Xiaomi Smart Band 9 Pro
- Xiaomi Watch 2 - fast fashion
- Végre hivatalos a legolcsóbb 5G-s készülék
- Oppo Find X5 Pro - megtalálták
- Google Pixel topik
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gáben81
senior tag
válasz thingol #1271 üzenetére
2.0nál.De nem értem most visszaraktam a 7.5ös itunes-t és nem indul el.Most megint rakhatom vissza a 7.7et.Nem megy nekem ez a 2.0 jailbreak.
Ugye visszakell rakni amúgy 7.5öt,azzal 1.1.4-et visszarakni(de már ezt sem tudom),utána vissza a 7.7et és akkor lehet updatelni azt a jailbreakelt iswf fájlt amit thingolék fölraktak?Vagy nem értek semmit...lefüstölt egy panelom
-
Romvr
őstag
válasz thingol #1300 üzenetére
Sajna ilyet nem találtam
amiben szerepel nálam az 1.1.3 az csak safari patchSzerk.: Most tartok ott hogy az agyam eldobom. Töröltem a customizét és felraktam a számmerbórdót. Viszont bármilyen theme-t is töltök be csak az SMBPrefs, a Youtube, az iTunes az Installer és az iPod ikon változik meg (meg a dock és a háttér). A többi ikon marad a régibe. Mi a bánatos miskulanciáért? Hab a tortán hogy a neten találtam egy hasonló problémában küszködő embert akinek csak a weather ikon nem változott, javasolt egy fájl átszerkesztést megcsináltam de úgy sem megy. Kezdek megzakkanni.
[ Szerkesztve ]
"(...) instead of looking out, they look in. Instead of speaking, they listen. Instead of trying to make sense, they make dreams." ~ Thistle-Chaser
-
-
Romvr
őstag
válasz thingol #1342 üzenetére
Éppen csinálok egy sumiboard témát. Egyenlőre csak a vázlatoknál tartok, mert majd csak hétvégén érek rá vele foglalkozni igazán. Studiomax és Photoshop lesz amivel elkészítem.
Amúgy ezt a progit magamnak csináltam, csak gondoltam hátha másnak is kell egy hasonló. Szóval nem célom tömegeket elérni és világot megváltani
[ Szerkesztve ]
"(...) instead of looking out, they look in. Instead of speaking, they listen. Instead of trying to make sense, they make dreams." ~ Thistle-Chaser
-
Uniden
csendes tag
válasz thingol #1345 üzenetére
köszi én is ugy csináltam de elsőre nem akarta az igazát aztán valahogy csak összejött de sehogy nem tudtam downgradelni 1.1.4re, de winpwn 2.0.0.3mmal sikerült JBznem a 2.0s FWt.
más: felraktam podra az openssh-t de nem tudom winscpvel rácsatlakozni beirom az IPjét utána: root/alpine felhasználonév meg jelszó és amikor connectolok azt irja, hogy: Connection Refused. Régen 1.1.4 alatt probléma nélkül tudtam csatlakozni, mi lehet a baj?
-
Uniden
csendes tag
válasz thingol #1379 üzenetére
igaz igaz én voltam a buta a framework mappán belül kerestem a privateframeworkot közbe meg egy mappával feljebb van
nah megis csinálam kicseréltem az engedélyt nem kellett átirnom mert alapbol 755n volt... de még most se tudom hogy kell telepiteni felmásoltam rá a filet az application könyvtárba de nem tudom hogy installáljam
-
Uniden
csendes tag
válasz thingol #1397 üzenetére
igen?! köszi szépen délután kiprobálom majd ha wifi v itunes közelébe jutok
#1398 hmm igazából az ipodba van egy (wifi) jelvevő szoval neked vagy kell venned egy olyan routert ami "sugározza" a wifi jelet és ezáltal az ipoddal rá tudsz csatlakozni vagy pedig bemész nagyobb plázákba vagy netkávézokba esetleg ahol van ilyen "sugárzó" és ott vagy fizetős (ennek nem tudom pontosan a modját hogy hogy zajlik) vagy pedig ingyenes és simán rácsatlakozol, én tanácsolom az otthoni változatot mert ugye csak te használnád akkor nem másik 30ember és nem lesz lassu (am 10-20méter a hatosugara kb.) megprobáltam érthetően le irni de ha valami nem világos kérdezz
-
Uniden
csendes tag
válasz thingol #1408 üzenetére
fuh na megszenvedtem vele vagy 3x raktam fel vlm free cuccot meg különbözö errorokat vágott hozzám de most sikerült müködik szuperül köszi szépen a segitséget
mod: nah elis szoltam magam felraktam egy sima játékot a másolos jogátállitgatos modon nyomtam egy resetet és se az nem indul se az ammi eddig ment:/ de nem akar ez nekem össze jönni....
[ Szerkesztve ]
-
Uniden
csendes tag
válasz thingol #1411 üzenetére
na megprobálom össze foglalni a problémámat mert már elég kuszás :
Volt egy sima 2.0s JBzet podom. töltöttem le egy két játékot amit SSHval rálehet tölteni a podra, felis raktam öket, megvolt a modja hogy másolás után átkell állitani a hozzáférést(mappa:0777, fájlok:0755 ha jol emlékszek). Müködtek is ezek a játékok sőt azota is müködnek.aztán megint töltöttem le egy két programot amit felszerettem volna rakni de *.ipa formátumba volt amivel nem tudtam mit kezdeni...ti segitségeteknek köszönhetően megcsináltam, h a mobilinstallion filet vagy mi a neve cseréljem ki és adjak neki engedélyt megis történt utána itunesbol felraktam az *.ipa fileokat müködött szépen....
mostanság megint töltöttem le egy játékot ez már szintén SSHval másolos tipus, felmásoltam, számokat átfirkáltam, ipod ujra inditás, ikon szépen ottvan megprobálom elindutani és akkor jön a hiba üzenet:"unable to launch" mondtam magamba hogy biztos a progi rossz és nem foglalkozok vele de az ellőte lévő *.ipa-s progikat is "elrontotta" vagyis már azok se indulnak ugyan az a hiba üzenet.... nem tudom hogy miért lehet.. lehet ezt a progit kéne csak elkerülnöm ezzel van a baj? esetleg elállithattam valamit?
Más: FM Rádió nincs véletlenül hozzá? mármint ilyen kis kütyüre gondoltam amit az aljára lehetne dugni lehetőleg kicsi, meg lenne hozzá vlm progi amivel tudnám használni is
Nekem még a gyári folia van rajta és még egyszer nem volt olyan hogy : "hü de nagyon ujjlenyomatos és nem látom tőle a képet" de már sajnos jön fel a sarkánál
-
Trasho
tag
válasz thingol #1522 üzenetére
Na most valaki help
Fent van az OpenSSH a kütyün, updatelve is van (kérte az updatet a cydaból ). Így valaki megtudja mondani hogy usb kábelen hogyan tudok belenyúlni a belsőtérbe (csak hogy ne kelljen wifit használni mert nem tudom konfigurálni...nem tudom miért, de nem megy.)?
Richard.Sawyer™ | |
-
ladlac
tag
válasz thingol #1536 üzenetére
Egész jó a leírás, de a megadott linkről leszedett winpwn nem akar működni. "Az alkalmazás inicializálása nem megfelelő (0xc0000135)...."
Megnéztem a winpwn hivatalos oldalát, ahol már fent van a 2.0.0.4 Azt használhatom, vagy nekem mindeképpen a 2.0.0.3-ra van szükségem? Egyáltalán mi lehet a baja a 2.0.0.3-nak?
-
ladlac
tag
válasz thingol #1542 üzenetére
Köszi, végre találtam egy működő 2.0-s framework-öt. Mostmár hibátlanul megy a winpwn. Bár most nincs időm csinálni, este nekiugrok a costum 2.0 telepítésének.
Egyébként grat a bloghoz, jó ötlet, hasznos dolgokkal. Egy - biztos, ami biztos - kérdésem lenne. 4. pontnál, winpwn használatánál a Touch végig csatlakozik kábelen kersztül? Tehát amikor már a browse ipsw-re kattolok, akkor már hozzá van kötve az iPod a géphez? Logikusan gondolkodva igen, de most még inkább megkérdezek mindent.
Mellesleg megéri feltenni a 2.0.1-et? Mert gondolom, ha fel akarom tenni, akkor megint eltűnik minden az iPodról, akkor feleslegesen nem teszem tele zenékkel. Akkor inkább holnap (vagy amit leírás lesz) felteszem a 2.0 után a custom 2.0.1-et is, aztán jöhetnek rá a cuccok.
-
ß3NC33
tag
válasz thingol #1544 üzenetére
Hali!
Bocsánat, hogy beleszólok, de nekem nem jó.
Eddig 2.0 firmware volt rajta. Most addig sikerült, hogy downgrade-eltem 1.4-re.
De ezután amikor elindítom a winpwn-t, ezt írja ki: "Your iphone is being pwned. Please wait for reboot." Aztán próbáltam volna felrakni a 2.0-t, de ott mar nem reagált semmire.
Mi lehet a gond? -
ladlac
tag
válasz thingol #1551 üzenetére
Eddig WPA-PSK titkosítást használtam, nem volt gond. Most meg ez lenne? Csak mert leszedtem a titkosítást, úgy hogy semmilyen jelszó nem védi a wifi hálózatomat, és egyből felcsatlakozott. Visszatettem, megint semmi. Leszedtem, jó... Így hagyom egy darabig, amíg valaki nem ajánl vmi okosat. Itt nem félek, hogy illetéktelen használja.
1550: Tokot ajánlok mindképpen, megéri. Én egy kristálytokot vettem, full átlátszó műanyag az egész. A képernyőn kívűl mindent véd és alig vastagítja, pont kényelmesen használható.
-
kovis
tag
válasz thingol #1592 üzenetére
Hogy hogyan az számomra is rejtély csak próbáld ki kiakapcsolt gép mellett persze előtte hangold össze az itunessal hogy a touch keresse az itunes library-d.
(#1595) AbsinthexD:
csinálj egy accountot a gmail-nél vagy a yahoo-nál
freemail nem műxik (ha jól tudom)[ Szerkesztve ]
-
-
Romvr
őstag
válasz thingol #1643 üzenetére
Fenti? Ez relatív, mert nekem pl a legújabb hozzászólás mindig a tetején van és úgy megy lefele... de tényleg köszi a linket
-
Davey7
senior tag
válasz thingol #1681 üzenetére
akkor ha meglesz a routerem ezt fogom használni!
xedamin: ezek nagyon alap kérdések és ezekre megtalálod a válszat akár itt a fórumban akár tesztekben. keresgélj(google). Ami itt van teszt a PH!-n az is jó,meg találsz blogbejegyzéseket a logout-ban! Én azokat mindet elolvastam és ezek minimalizálták az ilyen kérdéseim számát!
-
(Darkwood)
őstag
válasz thingol #1791 üzenetére
Hidd el, ha rádugom, akkor csak az Ipod touch kép van ott! Majd d.u. csinálok egy képet!
Én korrekt eladó és vevő vagyok, így elvárom, hogy más is az legyen velem! Ha nem vagy korrekt és átba****, akkor az én szememben egy utolsó patkány vagy és ne találkozz velem az utcán, mert...!
-
(Darkwood)
őstag
válasz thingol #1799 üzenetére
Tehát, akkor hiába van jailbreak-elve a Ipod touch csak installerel lehet progit felrakni app-ból pedig nem!?
Én korrekt eladó és vevő vagyok, így elvárom, hogy más is az legyen velem! Ha nem vagy korrekt és átba****, akkor az én szememben egy utolsó patkány vagy és ne találkozz velem az utcán, mert...!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest