- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Milyen okostelefont vegyek?
- Google Pixel topik
- Nem fogy a Galaxy S25 Edge?
Új hozzászólás Aktív témák
-
kopekicsigo
csendes tag
Látom a wifis kérdésemre nem igazán tudja senki a választ, de se baj, kérdezek mást!
1. Miért ismeri fel képolvasóként a gépem az ipodot, és ez mégis mire jó ez?
2. Van valami ingyenes app, amivel lehetne ingyen sms-t küldeni? (Ha van ilyen, akkor pls egy linket hozzá)Sokszor olvasgatom azt, hogy mindenki várja a Skype-ot iPonera (és így touchra is), mert akkor lehet róla telefonálni, de honnan szereztek be hozzá mikrofont, és mennyiért? Sokan írnak olyat, hogy a Skype ingyenes, de mikor utánanéztem, akkor az volt, hogy igaz nem túl drága, de akkor sem ingyenes.
3. Ez akkor most hogy van?Újra bocs, hogy állandóan kérdezgetek, de ezekre (is) nagyon kiváncsi vagyok, szeretném a touchból a lehető legtöbbet kihozni!
-
kopekicsigo
csendes tag
válasz
kopekicsigo #1797 üzenetére
Úgy tűnik megoldódott a baj
, felraktam egy store-os free app.-ot, utána már ment a TPB-es is! Ha valaki tudja a választ az előző hsz-emben feltett másik 2 kérdésemre az kérem válaszoljon!
-
kopekicsigo
csendes tag
Helló!
Újabb gondom van, most az app.-okkal. Az a baj, hogy felmennek a touchra, de mikor elindítanám, akkor mindegyiknél azt írja ki, hogy "The application "(a progi neve)" cannot be opened" és nem tudok vele semmit sem csinálniLetöltöttem a TPB-ről egy 300-as packot, és kb 20-25-öt próbáltam, de egy sem ment. Az újraindítás nem segített. Ha valaki tudja, hogy mi lehet a baj, akkor kérem írjon!
Thingol azt írta, hogy nem lehet a laptop wifijét használni, hogy megossza a netet, az #1759-ben, de digitair az #1782-ben azt írta, hogy "Wifi tökéletesen müxik, laptopon keresztül oldottam meg WAP és ccproxy-val. (Routerem egyelőre nincs, mert igazából nincs rá szükségem.)" Ez most akkor hogy van, mégis lehet használni, vagy neki valami különleges wifije van? (bocs a hülye kérdésért, de nagyon örülnék, ha kiderülne, hogy thingol tévedett és mégis lehet a laptpopsat használni!)
Erre még nem kaptam választ: A 802.11b/g-s wifi képes a többi típusú wifivel kapcsolatba lépni, egyáltalán mennyire van elterjedve a többi?
Bocs, hogy megint ilyen sokat írtam!
A választ előre is köszönöm!
-
kopekicsigo
csendes tag
válasz
czyprian #1777 üzenetére
Nah, sikerült csatlakoznom az évnyitón az iskolai wifihez. Lassú, de megy! Ha már írtad, kipróbáltam ezt a letakarós dolgot, hát ha letakartam, tényleg egyből elment a net, kösz az ötletet! Nem akartam a többieknek nagyon mutogatni, de csak kiszúrták
mindenki aki nézte csorgatta a nyálát!
Nem volt sok időm, hogy megnézzem, hogy akkor most mi hogy van, de az installerbe belekukkantottam, és ott elég szerény a felhozatal, és azt sem tudom mi micsoda. Mivel azok, amik nektek vannak app-ok nem nagyon vannak a listán, így mit kell ott csinálni, hogy mondjuk egy játékot letöltsek hozzá, vagy hogy azokat töltsem le, amikről itt olvashattam? Van valami leírás arról, hogy melyik progi mire való?
-
kopekicsigo
csendes tag
válasz
kopekicsigo #1775 üzenetére
Kiegészítés:
3. Kell valamit állítgatni az iPodnál, hogy hozzá bírjon csatlakozni egy hotsopothoz, vagy elég csak simán rámenni, a csatlakozásra? (Azért kérdem, mert egy jó pár beállítási lehetőséget látok ott, DNS, IP, stb.) -
kopekicsigo
csendes tag
Egy újabb bajom lenne, az, hogy a nethez nem akar csatlakozni. Több helyen is próbáltam, és a "Unable to join the netwprk "a router neve" aztán rámehetek, hogy dissmiss, ezt még lehet, hogy meg tudom oldani, lehet, hogy a jelszó volt a hibás, mert akinél próbálkoztam nem volt benne biztos, hogy ez volt az (persze olyan helyen is kiírta ezt, ahol nem kért jelszót) A másik meg az volt, hogy csatlakoztam egyhez, de hiába volt meg a kapcsolat, azt írta nem volt net. Lehet, hogy rájönnék magamtól is, de elég messze kell menni, hogy wifihez jussak, így inkább megkérdezem, hogy hátha tudja valaki, hogy mi lehet a baj. A kérdésim:
1 Nem tudja valaki mi a baj?
2. A 802.11b/g-s wifi képes a többi típusú wifivel kapcsolatba lépni, egyáltalán mennyire van elterjedve a többi? -
kopekicsigo
csendes tag
válasz
edwin1325 #1767 üzenetére
Tényleg, újra igaz lett a mondás, hogy olvasd el még egyszer! Nah, sikerült, az a nyomorult net. keretrendszer, (ha ez a neve) elég siralmasan jött, de megcsináltam, JB-zve van, sikerült! Most már csak valahol egy hotspotot kéne találnom
Köszönet mindenkinek, aki segített! -
kopekicsigo
csendes tag
Hát a jelszó probléma megoldva, letöltöttem egy másikat, de a quickpwn-nel van most baj
Rámegyek, hogy elindítsam, és csak egy "Az alkalmazás inicializálása nem megfelelő (0xc0000135). Az alkalmazás befejezéséhez kattintson az OK gombra." szöveget kapok. Letöltöttem egy másikat is, hátha csak a progi hibás, de az is ugyanezt írta ki. Ekkor kiírtam a pendriveomra a quickpwn-t hogy anyám laptopján megnézzem, ott elindult, de azon van egy vírus, amit még az informatikus sem tud neki leszedni, mert bemászott a gépe boot szektorába ha jól tudom, csak egy újratelepítés segíthet, tehát kiírtani sem bírom, és minden pendrivera ki írja magát, és kérdem én, hogy azon úgy, hogy nincs iTunes meg tudom-e csinálni, úgy, hogy ne fertőzze le a touchot, vagy a gépemnek mi lehet a baja, hogy tudnám itt megoldani ezt az iniciálázós problémát? -
kopekicsigo
csendes tag
-
kopekicsigo
csendes tag
Csak azért tettem fel a bétát, mert még régebben olvastam a fórumot, ha találtam valamit, ami hasznosnak tűnik, akkor beraktam könyvjelzőnek, és nem kerestem hogy van-e újabb
Ezt a licenszt hol kérdezi meg? Csak azt kérdezi meg, hogy biztos restorolni akarom. Az update-tel is próbálkoztam de ott csak annyit ír ki, hogy "This version of the iPod software (2.0) is the current version." ezt csak leokézni tudom tehát updatelés is problémás. Erre mi a megoldás, mi a hiba?
-
kopekicsigo
csendes tag
Sziasztok!
Kb 2 hete nyertem egy Touchot, de csak tegnap kaptam meg, 1.1.1-es firmware volt rajta, egyből frissítettem 2.0-ra az itt leírtak szerint:
[link]
Most az a 2.0-ás béta van rajta, amit telepítettem, frissíteném 2.0.2-re, de nem tudom restore-olni, ezt írja ki, mikor rámennék a restorra:
[link]
Lehet, hogy nagyon egyszerű a megoldás, és csak hülye vagyok hozzá, de nagyon megköszönném, ha valaki részletesen leírná, hogy mit csináljak.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Nagyrobogósok baráti topikja
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Energiaital topic
- Mozilla Thunderbird
- Anime filmek és sorozatok
- Radeon RX 9060 XT: Ezt aztán jól meghúzták
- Telekom mobilszolgáltatások
- AMD Radeon™ RX 470 / 480 és RX 570 / 580 / 590
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- További aktív témák...
- PlayStation Network Card (PSN) ajándékkártyák, egyenesen a Sony-tól!
- Bomba ár! Dell Inspiron 15 3511 - i5-11GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 14 M4 MAX 36GB RAM 1TB SSD garanciával hibátlan működéssel
- LG 65C3 - 65" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- Kingmax 1x2GB DDR3-1333 RAM
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged