- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Mobil flották
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Google Pixel 8a - kis telefon kis késéssel
- Huawei P30 Pro - teletalálat
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Google Pixel topik
- Karaktere biztos lesz az első Nothing fejhallgatónak
- iPhone topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
lall3R
csendes tag
-
CHIPman
nagyúr
Ez jó márka? Az ára elég baráti, az Apple hálózati töltő 8k-s árán kicsit meglepődtem, és a Belkin autós töltő 2,5k-s árán is.
Visszatérve a linkelt cucchoz: ezek is USB-kábellel töltenek? -
Mákos7észta
aktív tag
Köszönöm, közben rájöttem, mert az Album Artist dolgot ismertem, csak eddig azért nem működött eddig, mert az ID3tag- eket nem az iTunes- ben állítgattam, hanem az MP3Tag nevű progival, és az ott beállított Album Artist tag- et az iTunes nem nagyon vette figyelembe. Ha viszont a Get Info- ból intézem a dolgot, akkor szépen működik, köszönöm
-
8nemesis8
veterán
Köszi hasznos a link, egészen jól megcsinálták.
Külön van első programot készítőknek leírásAhogyan elnézem alig van róla külső információ, meglehet, hogy apple hozta létre.
Bár ahogyan belenéztem eléggé sok java és c dolog van benne.
Esetleg még tudnál nekem abban segíteni, hogy valami komplexebb leírást vagy könyvet erről.
Magyar oldalon szinte sehol nem találtam erről információt, de hátha te ügyesebb vagy. -
BB64
csendes tag
Normálisan ki van töltve, mert az előző szofton is jó volt, de pl. a The Annual 2009-be minden számnak más az előadója, úgyhogy nem írhatom mindenhova ugyanazt. Ja és ha belemegyek az egyikba, akkor az összeset kihozza abból albumból, csak mindegyik előadótol másol egy albumot.
-
MaTTeS
senior tag
Így már biztos: [link] "The new 32GB and 64GB iPod touch models feature improved performance and support for OpenGL ES Version 2.0, which lets developers create games with superior graphics. So games launch noticeably faster, and you experience richer, more lifelike textures and detail."
Tömören: A 32 és 64 gigás iTouchok kaptak új hardvert (azt ami a 3gs-be is van szerintem), a 8 gigás meg csak árcsökkentést kapott meg alapból 3.1-es szoftal adják ki.
Ebből mi következik? Várjuk a Zune HD-t és leginkább a program felhozatalt és a böngészési sebességét.
-
BB64
csendes tag
Hát nem tudok vmi sok mindent mondani róla, mert sztem vmi kínai noname
Sitecomp Broadband router 54g, a szabványa 802.11g (legalábbis ez villog rajta XD), a biztonsággal kapcsolatban annyi hogy kér WPA-t, és nincs titkosítva, mert a telefonom és a laptopom is megtalálja, és tökéletesen működik.
-
BB64
csendes tag
-
Mark.
csendes tag
Köszönöm neked is.
- A videót sajnálom, mert van pár sorozat részem, amiket nem lenne rossz mappákba rendezni.
- Engedélyeztem iTunes-ban a Geniust, ki is próbáltam a Touch-on egy Evanescence számmal és egész jól működik.
(bár a sok Celine Dion, Brintey Spears és t.A.T.u. számok közé tett egy-két SOAD-ot is, ami nem teljesen az a kategória)
- Akkor az ébresztést ezentúl is a jó öreg Nokiámra bízom, mert az akksi kímélése miatt inkább kikapcsolom éjszakára. -
Tigerclaw
nagyúr
Akkor a drm nélküli sima mp3-at lejátsza? Most fogom a régi nyelvkazettáimat bedigitalizálni.
Video-ból milyen formátumot eszik?Nem értem, hogy miért hagytak le minket a térképről. Próbáltam rendelni ipod touch-ot az apple.com-ról, az "apple.uk"-ról, az amazonról szintén .com, .uk, .de, DE nem szállítanak hozzánk elektronikai cikkeket (pedig ugye előre fizetnék, szóval csak én kockáztatok). Azt se hiszem, hogy a szállítással lenne gond, mert ha nem bíznak a magyar postában, rengeteg nagy nemzetközi futárszolgálat van, amiben gondolom megbízhatnak. Nálunk sajna "magyar árakon" dolgoznak a hivatalos apple forgalmazók. Azt mondjuk nem tudom, hogy nem-e ütközik valamilyen európai uniós szabályozásba, hogy unión belüli kereskedelmi cég szelektál a célországok tekintetében (nem távolság alapján). Ezzel akadályozva a szabad kereskedelmet.
-
Tigerclaw
nagyúr
"...az iTunes Store zenebolti része az, ami Magyarországon nem támogatott..."
Gondolom se zene, se mozi. Azt hiszem, hogy mégsem veszek ipod-ot egyelőre. Nem akarok félig "működő" készüléket venni, marad a régi PDA-m. Fura, hogy a legális zene, video letöltésért dolgoznak a kiadók, de úgy néz ki az Apple ezek szerint nem.
-
Bling95
őstag
elvileg a 8.2-t azért nem jó a 2.2.1-eshez vmi gond lesz miatta a JB-vel
szóval 3.0----->8.2
2.2.1----> 8.1 v 8.0a 3.0 meg nekem nagyon nem vált be én lassabbnak is éreztem plusz a wifi is szarakodott rajta
na de kb 1.5 - 2 óra mulva leszek msn-en és onnantól hajnali 1-2 ig vagyok
szal ha kell help akk megtalálsz -
szorcsika
csendes tag
Persze, hogy ne!!!
Szoval elosszor amikor le JB-keltem akkor nem fejezte be a letoltést, de viszont mindent letorolt a iPodomrol...még szerintem a szoftvert is!!! És ezek után ahányszor beléptem az iTunsba azt irta ki hogy (nem tudom pontosan a szoveget, de leforditottam) Elosszor az ipodora kell rátenni a szoftvert es csak utána tudom használni az iTunst. De az iPodom pedig jelezte hogy dugjam az iTunsba!!! Ezek után amikor Restorolni akartam akkor meg olyamiket irt ki, hogy a network nem csatlakozik, pedig egész végig internetbe voltam dugva!!!!!
Aztán most letoroltem az iTuns és felteszem a 8.2-est, aztán lesz ami lesz....
de tudna valaki mondnai nekem szervizt Peste???? Kérlek nagyon FONTOS LENNE!!!!!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Csere-Beszámítás! Asus Tuf RTX 5070Ti 16GB GDDR7 Videokártya! Bemutató darab!
- Napi 1000 -ft tól elvihető RÉSZLETFIZETÉS BANKMENTES MSI Cyborg 15 A13VE
- BESZÁMÍTÁS! MSI B460M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6650XT 8GB Cooler Master MB600L Chieftec 600W
- iKing.Hu - Xiaomi 14 Ultra - Ultra White - Használt, karcmentes
- Akciós Windows 10 / 11 Pro OEM Licenc Kulcs 100% eredeti, jogtiszta!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest