- Apple Watch
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Íme az új Android Auto!
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- One mobilszolgáltatások
- A lapkakészlet és az akku különbözteti meg a Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro-t
Új hozzászólás Aktív témák
-
Két lehetőséged van, de mindkettőhöz van egy közös lépés: fel kell venned a zenéidet az iTunes Library-be. Ezt megcsinálhatod menüből és drag'n'droppal is.
Utána az egyik lehetőség a szinkronizálás, az iPodot kiválasztva a Music fülön meg tudod határozni, hogy melyik zenéidet tegye fel (én úgy szoktam volt, hogy van egy iPod playlistem, amiben minden benne van, amit fel akarok rakni, és azt szinkronizálom. Aztán ha le akarok venni valamit, kiveszem a playlistből, vagy bedobok új dolgokat, Sync, és kész).
A másik lehetőség az iPodot kiválasztva a kézi irányítás, a "Manually manage music and videos". Ekkor drag'n'droppal tudod a library-ből átpakolni a zenéket.
-
skylinelaca
senior tag
hááát, van ilyen megoldás de nemtudom, lehet h JB kell hozzá, amúgy iTunes... legjobb megoldás és egyben a legrendezettebb is. Egyébként itunes-ban (én így csinálom) létrehozol egy Playlist-et és abba behúzod a zenéket, utána pedig kijelölöd a Music fülön h csak a Playlist-et rakja át.
-
Böngésző - Nincs. De amúgy is, mi a kárnak? Ott a Safari.
snes-gba-ps1-c64 emu - Jailbreak után esetleg.
divx player - Nincs.
google maps - Talán ha jobban megnéznéd az iPodod, ott van alapból rajta
tudományos számológép - Szerintem ilyen az App Store-ban is van."Már megint egy lusta láma"... (Nem én mondtam
) Keress a fórumon a jailbreak szóra, nézegesd a szifon.com-ot meg az itouch.hu-t. A lustasággal sokra nem mész, a megfelelő átalakítást úgyis Neked kell megcsinálnod.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Végleg lenyomta a tévét a streaming az USA-ban
- Egyéni arckép 2. lépés: ARCKÉPSZERKESZTŐ
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Xbox Series X|S
- PlayStation 5
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Elemlámpa, zseblámpa
- OLED TV topic
- Android játékok topikja
- További aktív témák...
- ALIENWARE Area-51 R6 Threadripper Edition 1920X
- Csere-Beszámítás! Ryzen 9 9950X Processzor!
- Jo Nesbo: LEOPÁRD (nem olvasott)
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 8xxx 9xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- AKCIÓ! Sapphire Nitro+ RX 6800 XT 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest