- Kedden érkezik a Galaxy S25 Edge
- iPhone topik
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Fotók, videók mobillal
- 45 wattos vezeték nélküli töltés jön az új iPhone-ba
- VoLTE/VoWiFi
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bling95
őstag
válasz
BloodyEddie #5259 üzenetére
igen, teljes mértékben
-
skylinelaca
senior tag
válasz
BloodyEddie #4680 üzenetére
akkor gondolom nem személyes átvétel volt...
-
Bling95
őstag
válasz
BloodyEddie #4677 üzenetére
Van rá garancia, vagy nézesd meg hogy mi a baja , max nem csináltatod meg
Up: a gomb nekem is kattan
-
skylinelaca
senior tag
válasz
BloodyEddie #4677 üzenetére
dehogy akarom csak aszittem h átvertek, hogy csak annyit mondott a tulaj h "ó csak egy kis szoftverhiba"
-
skylinelaca
senior tag
válasz
BloodyEddie #4675 üzenetére
hát nem árt ha kattan... nekem legalábbis kattan...
mennyiért vetted ezt gépet??
találtam olyan írást ami azt irja h legfrisebb itunes kéne, meg próbálgasd másik usb porttal... de ha a home nem megy akkor...
-
válasz
BloodyEddie #4670 üzenetére
Az elso kritikus problema: nem tudom honnan szedted, de a DFU-t nem igy kell behozni
Dugd ra USB-re, power es home 10 masodperc, power elenged, home meg 8 masodpercig, es kesz.
-
skylinelaca
senior tag
válasz
BloodyEddie #4670 üzenetére
mien itunes van fenn? találtam egy pár külföldi oldalt ami ezzel foglalkozik ....szal mien verzió?
-
skylinelaca
senior tag
válasz
BloodyEddie #4668 üzenetére
pedig elvileg a dfu mód megmentene minden szoftveres gondtól... ha nem megy dfu ban sem akkor nemhiszem h szoftveres lenne.... mit csináltál vele, vagy mi volt az előzménye?
-
válasz
BloodyEddie #3940 üzenetére
Fel tudod tenni (nekem is ott virít a 2G-men), de jailbreak még nincs rá, úgyhogy sok értelme nincs. Főleg 1G-n, mert abban nincs Bluetooth se. (Vezetéktelenítésen gondolkodom, elegem van már az agybadugós fülesekből, ezért van fenn a 3.0.)
Magához a töréshez nem kell. De ahhoz, hogy bármi hasznosat tudj utána csinálni vele, ahhoz már kell a net.
-
válasz
BloodyEddie #3938 üzenetére
A legfontosabb helyen nem kerestél: ebben a topikban. Az első generációs Touch-okat nagyon egyszerű jailbreakelni, csak a QuickPwn kell hozzá, meg egy letöltött 2.2.1-es szoftver. Ha tudsz angolul, kisujjas feladat, nem kell kanállal beléd tömni, mivel a program mindent elmond.
Eltérés amúgy a 2. generációs Touch-oknál van csak, mert azok belülről teljesen más hardverre épülnek, így a hagyományos módszerek nem alkalmasak rá. De ez külön téma.
Apropó, a jailbreakben nincs semmi illegális.
bling95: A QuickFreedom még azelőtt készült, hogy kijött volna a 0.3-as redsn0w, az akkor ismert jailbreak módszert automatizálta - kicserélni pár fájlt a firmware-ben, majd amikor az befagy induláskor, megadott parancsokat küldve neki USB-n kvázi berúgta az operációs rendszert. A redsn0w 0.3 ezt feleslegessé tette, mert mindent magától egyben meg tud csinálni. Persze ettől még a korábbi leírás is használható, de nem hiszem, hogy egy DFU-módban csatlakozásnál meg egy program elindításánál egyszerűbben lehetne. Ebben a videóban, ami az előbb linkelve lett, a srác van vagy 12 éves
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Nintendo Switch bazár (Okosított Nintendo Switch konzolok, játékok, tartozékok)
- Honor Magic5 Lite 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor Magic V2 - Purple - Használt, szép állapot
- Microsoft Surface Pro 7 - Újszerű, dobozban, gyári töltővel, billentyűzettel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged