- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Milyen GPS-t vegyek?
- Magisk
- Itthon is kapható lesz a kerámia Xiaomi Band 10
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
Új hozzászólás Aktív témák
-
alszika
csendes tag
Van elég csatorna a routeremen, azzal nincs gond!
Sajnos ennyire nem értek ezekhez a dolgokhoz. Nem tudom ezeket hol tudom megnéznni. (DHCP, MAC szűrés).
Gondoltam hogy resetelem a routert, de se papirom se cd-m hozzá.
Más géppel nem gond fellépni a hálózatra, ezért talán nem a dhcp a gond. De ehhez tényleg kezdő vagyok. Van valami ötletetek? -
alszika
csendes tag
Segitségre lenne szükségem. 2 hete vettem egy touchot, működik a wifi, mindenhol tudom használni, kivéve otthon. Routerem van, a többi gépen van net. Ha a touchon csatlakozok, beirom a jelszót, minden ok-nak látszik, van jelem is. De ha csatlakozni akarok rajta a nethez, kiirja hogy nincs kapcsolat. A beállitásoknál néha megadja az IP cimet és a subnet mask-ot. De a routert és a DNS-t soha. Hol tudom ezt az adatot megszerezni, vagy egyáltalán ez a probléma?
Előre is köszi!!! -
alszika
csendes tag
Sziasztok!
Én most vettem egy touchot. Megpróbáltam csatlakozni a nethez. Megadtam a jelszavat, csatlakozott, mutatja hogy van jelem. Szóval elvileg minden ok.
De ha rá akarok menni egy weblapra, kiirja hogy nem tud csatlakozni, mert nem talál netet.Elég kezdő vagyok, tudna valaki segiteni!!!
Előre is köszi!!!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Nagyon erős ajánlattá kezd válni a SteamOS
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- TV antenna és jelerősítés
- Milyen videókártyát?
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Linux kezdőknek
- További aktív témák...
- GAMER PC : RYZEN 5 4500 / 16GB DDR4 / ASUS RX 480 8GB / WiFi / Bluetooth / 512GB M.2 SSD / 500GB HDD
- Dell Latitude 7390, 13,3" FHD IPS , I5-7300U CPU, 16GB DDR4, 512GB SSD, WIN 11, ( olvasd végig )
- Acer PREDATOR HELIOS NEO 16 / i9-14900HX / RTX 4070 (140W) / 1 TB SSD / 240HZ
- Topping A70 Pro fejhallgató erősítő
- Topping D70 Pro Octo DAC
- Csere-Beszámítás! Ryzen 9 9950X3D Processzor! 16Mag-32Szál!
- LG 65C3 - 65" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- Olcsó Laptop! Dell Latitude 7280. I5 7300U / 8GB DDR4 / 256GB SSD
- BESZÁMÍTÁS! 32GB (2x16) G.Skill Trident Z RGB 6600MHz DDR5 memória garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! MSI B365M i5 8600 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB CM MASTERBOX Q300L Zalman 600W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged