- Google Pixel topik
- Karaktere biztos lesz az első Nothing fejhallgatónak
- Apple Watch
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Íme az új Android Auto!
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
Új hozzászólás Aktív témák
-
Jhonny06
veterán
válasz
PierNight #4337 üzenetére
Így már nem fog annyit számítani, erre mindig figyelj, ha veszel egy új cuccot. Használat közben meg arra, hogy ha lehetőség van rá, akkor mindig merítsd le teljesen (annyira, hogy már be se kapcsoljon) és csak akkor töltsd fel, szintén teljesen.
Ha több ideig rajtahagyod, az sosem árt.
-
skylinelaca
senior tag
-
skylinelaca
senior tag
válasz
PierNight #4302 üzenetére
én is így vok vele , de én szívesen hordom magamnál plusba a telómat is, amúgy táccsomat rendszeresen iphone nak nézik, szal ezzl nincs is baj.. volt már h a telómat itthon hagytam és csak a táccs volt nálam
hát sokat értem vele
de semmi pénzért nem válnék meg tőle!!!
szerk: amúgy meg olyan szép vékony h tisztára szeretem
-
Trub
tag
válasz
PierNight #4267 üzenetére
Nem kell újrarakni! Teljesen rendben van. De az ipodon nem kéne állítani semmit, mivel úgyis dhcp osztja az ip-címet, teljesen felesleges, csak rosszabb lessz.
Az xp már csak ilyen nyakatekert, nem tudja alapból kezelni a wifi-t (bezzeg a vista). Fel kell rakni hozzá a wifi kártyának a szoftverét.
Onnan pofon egyszerű: ad hoc hálózatot létrehozni, majd ipodon csatlakozni .Ne kérdez, hogy melyik program kell! Ami képet linkeltél, onnan nem lehet semmit állítani, kell lenni a tálcán mellette egy ikonnak.
Ha kell csinálok pár képet nekem hogyan működik.
szerk: remélem ez xp, mert a kép nagyon becsapós
,
-
Trub
tag
válasz
PierNight #4251 üzenetére
Nem kell megijedni. A számítógépház is ráz, ha földeletlen konnektorba dugod. Az erősítőm, és a gitárom is megrázott már.
Egyébként, ha elől "ráz", nagy valószinűséggel hátul is, csak azért nem érzed, mert most le vagy "szigetelve", próbáld megérinteni az ipodot és valami nagy fém tárgyat, ami le van földelve, pl.: konvektor.
-
-
válasz
PierNight #4219 üzenetére
Abszolút semmi befolyása nincs, ez szigorúan a zenéidre vonatkozik.
Érdekes amúgy, azt hiszem Windows-on a No az alapértelmezett, OSX-en meg a YesDe ebben nem vagyok biztos, mindenesetre én nem bánom, ha a rendszerezéssel se kell bíbelődnöm
Természetesen, mivel No-t választottál, a fájlok nem mozdulnak el sehová. A tageket viszont frissíti mindig.
-
Csapi007
veterán
-
gelencser26
tag
-
péter007
senior tag
válasz
PierNight #3914 üzenetére
lehet hogy mondasz valamit....
amúgy ha mástól veszem és betojik de még garis akkor hova kell visszavinnem? a boltba ahol vette vagy van külön ipod szerviz?
csak mert a sony fülhallgatómat a szervizbe kellett vinni ahol kiállítottak egy papírt amivel a bolt viheti vissza a nagykerbe....igazság szerint ez az egyetlen dolog ami visszatart attól hogy magánembertől vegyem...
-
válasz
PierNight #3797 üzenetére
Az iStyle például forgalmazza őket, mint ahogy nem is olyan régen már ajánlottam egy kollégának, csak ismételni tudom magam. Nekem Neo Touch van (ami nincs már az iStyle kínálatában valamiért), ami gyakorlatilag a mintájában különbözik a Rebeltől, de ugyanaz a felépítés és ugyanúgy jár hozzá minden (2 kijelzőfólia, 2 szilikon-"bugyi", sok kis apróság...).
Az 5000 Ft-ot simán megéri, már pusztán a fólia miatt is.
-
gelencser26
tag
válasz
PierNight #3785 üzenetére
A kijelzője tényleg elég strapabíró!
Nekem még nem sikerült rá karcot produkálnom, pedig kijelző védőm nincs és általában zsebben hordom...
Na de a hátulja...
Arra nem, hogy érdemes, hanem egyenesen ajánlott valami tokot szerezni egyből a kibontás után, mert az pillanatok alatt karcos lesz!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Napelem
- Autós topik
- Google Pixel topik
- Path of Exile (ARPG)
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Elemlámpa, zseblámpa
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Bluetooth hangszórók
- További aktív témák...
- Szép Dell Latitude 7320 -60% "Kis Gamer" Üzleti Profi Ultrabook 13,3" i7-1185G7 32/512 FHD IRIS Xe
- LG NanoCell 50NANO759PR
- Samsung Galaxy S23 256GB (garis)
- i7 8700/ 32GB DDR4/ 512GB gen4 SSD/ R5 430 2GBD5/ HP 400G5 SFF/ garancia/ ingyen foxpost
- HUAWEI WATCH GT5 46 mm Active, két hetes készülék, kb 23 hó garancia, ÜZLETBŐL
- ASUS ROG GL552VW - 15.6"FHD IPS - i7 i7-6700HQ - 8GB - 128GB SSD + 1TB HDD - GTX 960 4GB -
- AKCIÓ! Gigabyte H610M i5 12400F 32GB DDR4 512GB SSD Intel ARC A770 16GB Rampage SHIVA 650W
- LG 55C4 - 48" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
- HP ProBook 430 G4 Pentium 4415U (bios jelszavas)
- Beszámítás! Apple Mac Studio M2 MAX 2023 32GB 512GB SSD számítógép garanciával, hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest