- One mobilszolgáltatások
- Telekom mobilszolgáltatások
- Nem várt platformon a OnePlus Nord 5
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Samsung Galaxy A34 - plus size modell
- Samsung Galaxy XCover7 Pro - burokban született One UI
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Jhonny06
veterán
válasz
PierNight #4337 üzenetére
Így már nem fog annyit számítani, erre mindig figyelj, ha veszel egy új cuccot. Használat közben meg arra, hogy ha lehetőség van rá, akkor mindig merítsd le teljesen (annyira, hogy már be se kapcsoljon) és csak akkor töltsd fel, szintén teljesen.
Ha több ideig rajtahagyod, az sosem árt.
-
skylinelaca
senior tag
-
skylinelaca
senior tag
válasz
PierNight #4302 üzenetére
én is így vok vele , de én szívesen hordom magamnál plusba a telómat is, amúgy táccsomat rendszeresen iphone nak nézik, szal ezzl nincs is baj.. volt már h a telómat itthon hagytam és csak a táccs volt nálam
hát sokat értem vele
de semmi pénzért nem válnék meg tőle!!!
szerk: amúgy meg olyan szép vékony h tisztára szeretem
-
Trub
tag
válasz
PierNight #4267 üzenetére
Nem kell újrarakni! Teljesen rendben van. De az ipodon nem kéne állítani semmit, mivel úgyis dhcp osztja az ip-címet, teljesen felesleges, csak rosszabb lessz.
Az xp már csak ilyen nyakatekert, nem tudja alapból kezelni a wifi-t (bezzeg a vista). Fel kell rakni hozzá a wifi kártyának a szoftverét.
Onnan pofon egyszerű: ad hoc hálózatot létrehozni, majd ipodon csatlakozni .Ne kérdez, hogy melyik program kell! Ami képet linkeltél, onnan nem lehet semmit állítani, kell lenni a tálcán mellette egy ikonnak.
Ha kell csinálok pár képet nekem hogyan működik.
szerk: remélem ez xp, mert a kép nagyon becsapós
,
-
Trub
tag
válasz
PierNight #4251 üzenetére
Nem kell megijedni. A számítógépház is ráz, ha földeletlen konnektorba dugod. Az erősítőm, és a gitárom is megrázott már.
Egyébként, ha elől "ráz", nagy valószinűséggel hátul is, csak azért nem érzed, mert most le vagy "szigetelve", próbáld megérinteni az ipodot és valami nagy fém tárgyat, ami le van földelve, pl.: konvektor.
-
-
válasz
PierNight #4219 üzenetére
Abszolút semmi befolyása nincs, ez szigorúan a zenéidre vonatkozik.
Érdekes amúgy, azt hiszem Windows-on a No az alapértelmezett, OSX-en meg a YesDe ebben nem vagyok biztos, mindenesetre én nem bánom, ha a rendszerezéssel se kell bíbelődnöm
Természetesen, mivel No-t választottál, a fájlok nem mozdulnak el sehová. A tageket viszont frissíti mindig.
-
Csapi007
veterán
-
gelencser26
tag
-
péter007
senior tag
válasz
PierNight #3914 üzenetére
lehet hogy mondasz valamit....
amúgy ha mástól veszem és betojik de még garis akkor hova kell visszavinnem? a boltba ahol vette vagy van külön ipod szerviz?
csak mert a sony fülhallgatómat a szervizbe kellett vinni ahol kiállítottak egy papírt amivel a bolt viheti vissza a nagykerbe....igazság szerint ez az egyetlen dolog ami visszatart attól hogy magánembertől vegyem...
-
válasz
PierNight #3797 üzenetére
Az iStyle például forgalmazza őket, mint ahogy nem is olyan régen már ajánlottam egy kollégának, csak ismételni tudom magam. Nekem Neo Touch van (ami nincs már az iStyle kínálatában valamiért), ami gyakorlatilag a mintájában különbözik a Rebeltől, de ugyanaz a felépítés és ugyanúgy jár hozzá minden (2 kijelzőfólia, 2 szilikon-"bugyi", sok kis apróság...).
Az 5000 Ft-ot simán megéri, már pusztán a fólia miatt is.
-
gelencser26
tag
válasz
PierNight #3785 üzenetére
A kijelzője tényleg elég strapabíró!
Nekem még nem sikerült rá karcot produkálnom, pedig kijelző védőm nincs és általában zsebben hordom...
Na de a hátulja...
Arra nem, hogy érdemes, hanem egyenesen ajánlott valami tokot szerezni egyből a kibontás után, mert az pillanatok alatt karcos lesz!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Formula-1
- One mobilszolgáltatások
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Honda topik
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Ventilátorok - Ház, CPU (borda, radiátor), VGA
- Telekom mobilszolgáltatások
- Nem várt platformon a OnePlus Nord 5
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- További aktív témák...
- ThinkBook 16p Gen3 16" QHD+ IPS Ryzen 5 6600H RTX 3060 16GB 512GB NVMe ujjlolv gar
- ThinkBook 16p Gen3 16" QHD+ IPS Ryzen 5 6600H RTX 3060 16GB 512GB NVMe ujjlolv gar
- HP Probook 640 G2 (14FHD/i3-G6/8GB/256SSD/Magyar/Win11) - Szép!
- AMD Ryzen 5 5500 - Új, 3 év garancia - Eladó!
- Kamerarendszerek telepítése //// Gyengeáramú hálózatok kiépítése //// Informatikai segítségnyújtás
- BESZÁMÍTÁS! Nintendo Switch 32GB V2 játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro+ 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 65C4 - 65" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - 1000 Nits
- Országosan a legjobb BANKMENTES részletfizetési konstrukció! Dell G15 5530
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest