- MIUI / HyperOS topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Fotók, videók mobillal
- One mobilszolgáltatások
- Nem minden Nothing Phone (3) születik egyenlőnek
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Instagram közösségi fényképezés
Új hozzászólás Aktív témák
-
PierNight
aktív tag
válasz
wmarci #11685 üzenetére
szia, az az újra csomagoltat jelenti. szállítmányozás közben esetleg eltört a tok, vagy sérült valami és ilyenkor vissza küldik és újracsomagolják (tudtommal) és szerintem nem éri meg
kb 40ezer ft annyiért itthon is kapsz. Én is tervezem a vételt, de már kivárom az új generációt hátha az alap modell 16gb-os lesz és akkor jóval olcsóbban jövök ki mintha most venném meg a 4-es 32gb-ost (nem elég a 8) ha pedig nem, akkor ugyan ennyiért megkapom az új modellt. Szerintem te is várj egy kicsit még
-
PierNight
aktív tag
nem kell rá!
youtubeon van rengetek tesztvideó hogy milyen jól bírja a kijelző az éles dolgokat
( szikével stb karcolgatják és semmi
)
más: 11kor levettem az ipodot a töltőről 16 órát volt fennt és azóta használom akisn még semmi nem ment le, szóval szerintem sikerült
köszönöm a tippet!
visszaállítottam rendszert hogy újra kalibráljam a wifit újra jó minden, pod érzékeli a gépet,gép a podot de mégsem indul semmi ipodon
add-hock megvolt, beállítottam a speciálisnál amit kell, elküld minden adatot az ipodnak ki is jelzi hogy van wifi de egyzerüen még mindig nem tudok netezni
ötlet???
-
PierNight
aktív tag
az a rossz h mindenki mást mond és nem lehet tudni mi a helyes eljárás az aksi védelme érdekében
este 11kor lehúzom a picikét
-
PierNight
aktív tag
-
PierNight
aktív tag
válasz
skylinelaca #4327 üzenetére
ebay-en! az anyag nagyon jó! azt nem mondom hogy minőségi termék mert nem
elől a széleken nem simul hozzá teljesen ipodhoz de kb 800ft-ot megért postával együtt
nem is karcolódik meg semmi
egyébként lehet nem is adom el :$ mert kaptam egy jó tippet és kipróbálom és ha beválik akkor marad a tács -
PierNight
aktív tag
nah emberek ha valaki szeretne venni ipodot akkor nálam van
írjatok PÜ-t
Ipod -
PierNight
aktív tag
válasz
skylinelaca #4307 üzenetére
igen ez a 2 nokia nekem is a favoritom
csak kicsit többe kerül
bár ha eltudnám adni a 2 telefonom meg az ipodot akkor metudnám venni az 5800-at
/jéé kvázi tag lettem
dejó
/
-
PierNight
aktív tag
válasz
skylinelaca #4305 üzenetére
milyen telefonokat ajánlanátok? mert nézegettem az éjjel jó párar az érintőképernyőről nem mondok leezek jöttek szóba nálam:lg kp500,lg ku990,Samsung S5230! mindenképp olyan 50 ezer környékén szeretnék venni!
ha tudtok valami jót ne tartsátok magatokba ;)
-
PierNight
aktív tag
válasz
skylinelaca #4303 üzenetére
igen az tény hogy gyönyörű
lehet később meg is fogom bánnide 1 biztos ha bele halok is egyszer lesz egy iphone-om
-
PierNight
aktív tag
én meg lehet eladom a touchom
nem az én világom...zavar hogy külön kell hordoznom telefon mellet. -
PierNight
aktív tag
Nem igazán vagyok álmos ezért elkezdtem keresgélni youtube-on jó megoldásokat asztali ipod tartóra home made módra xD
megcsináltam azt az origamisat de nem túl stabil, ezért tovább kutakodtam!
és megtaláltam ezeket:best1
best2holnap meg is csinálom =)
Gondoltam megosztom veletek, biztos másnak is tetszeni fog -
PierNight
aktív tag
tudnátok nekem segíteni?
regeltem egy US-es accuontot itunes-on és amit ott leszedek appokat nem teszi fel ipodra :S csak azokat amiket már leszedtem régebben a magyar regemmel és töröltem ipodon!
hogy lehet megoldani, hogy mostantól az amcsi itunes-ról tölthessek?
(egyébként röhej, hogy egy csomó app ott ingyenes nálunk meg fizetni kell érte :S) -
PierNight
aktív tag
hátúl nem rázott
segítsetek pls! csináltam wifit ipodon látja is! rácsatlakozok, kipipálja de nincs net :S pedig baloldalt felül kijelzi a "radart" de semmi :S nem tudom hogy kell kinéznie ha 100%-oan rajta van de a kis lakatnak szürkének kell lennie? (ipodon,wifi menüpontban)szerk: és ipodon a beálításoknál melyikeket kell kitölteni? automatikusan kitőltődött az ip adress, a subnet mask és ennyi! ezenkívül alul a HTTP proxynál melyikre kell állítani? jah és felül?
DHCP,BootP,Static?
-
PierNight
aktív tag
basszus most vettem észre h ráz az ipodom
bevan dugva gépbe és a fém része ráz(van rajta tok és még csak msot sikerült véletlen hozzáérnem a fém részhez!) gondolom ez nem túl normális jelenség :S
szerk: nah bedugtam hátúl és ott nem ráz :S érdekes! még jó hogy észrevettem! tönkre is mehetett volna :S
-
PierNight
aktív tag
az úgy jó ha az adatkábelt amit kaptam hozzá rádugom egy usb-s adapterre és úgy töltöm? nem lesz baja?
-
PierNight
aktív tag
jó nektek
én tegnap 2x próbáltam a 3.0-n a jb-t nem ment! aztán 2.2.1-en összejött de egyenlőre nem tudom megcsinálni hogy tört appokat tegyek rá mert nincs wifi (dolgozok a porblémán) aztán este visszatettem a 3.0-t meg szedtem le jó pár free app-ot! így elviselhető
de mindenképp akarom a jb-t mert annyi jó game van
-
PierNight
aktív tag
nah beszart a pod xD bese kapcsol meg semmi! régebben láttam hogy valahogy vissza lehet hozni de sehol nem találom :S valaki pls segítsen! a jb végén amikor fut a narancs a tácson utána már nem történt semmi és azóta fekete minden
-
PierNight
aktív tag
köszi szépen! mindjárt kipróbálom ha végzett a 2.2-vel
-
PierNight
aktív tag
updatelem az ipodot és ezt nem értem :
Amint megvan, töltsétek le az alábbi file-t ( - [iPod touch 2G (3.0/7A341)] - ), majd iTunes-on belül Shift + Restore (Mac esetében Option + Restore), és tallózzátok be a fentebb letöltött file-t.Hol van ez a restore dolog? :S a 3.0-át már leszedtem! most szedi a 2.2-t itunes-on!
-
PierNight
aktív tag
sikerült! olvastam commentbe ha nincs none akkor egy free app-ot "vegyünk" meg
neked is ezt ajánlom ;) -
PierNight
aktív tag
ajj el is csesztem amit írtam!
szóval bankkártyával nem akarok regelni és a listában nincs ott h none! pedig minden leírásba az van :S -
PierNight
aktív tag
segítsetek nem tudok regelni itunes-ba!!! megjött a podom és leírás alapján csináltam meg minden de bankkártya nélkül akarok regelni de nekem nincs ott a none :S mit csináljak?
-
PierNight
aktív tag
nah ezt most nem értem! begyűjtötte a zenéket a gépről ugye és azt irja 226 van...amikor van a gépen vagy 800 :S
biztos buta kérdés: hogy tudok képet hozzá adni a számokhoz? mert gondoltam ezeket megcsinálom ma este -
PierNight
aktív tag
hát inkább magam szeretném ezt elrendezni!
köszi a választ!
egyébként azért kérdeztem mert nem voltam benne biztos milyen befolyással lesz késöbb ha jb-zni akarok vagy ilyesmi! és gondoltam ma felteszem hogy holnap mikor megjön a tács már csak rákelljen dugnomszerk: most begyüjti az összes fáljomat és ha azt ott megváltoztatom(teszem azt átnevezem,sorbarendezem) az akkor a gépemen is megváltozik vagy csak az itunsba?
-
PierNight
aktív tag
amikor feltelepítem az ituns-t a végén meiket válasszam?
-yes, keep my iTunes Music folder organized
-no, i'll change the file and folder names myself -
PierNight
aktív tag
ezt én is olvastam hogy a cydia nem megy de állítólag a 3.1-ben már minden menni fog rendesen
-
PierNight
aktív tag
itouch.hu-n szépen össze van foglalva minden!
sok sikert!
-
PierNight
aktív tag
hűűh holnap vagy szerdán már nálam lesz a pod
teljesen kész vagyok idegileg xD
ezeket a tokokat nézzétek meg[link]
-
PierNight
aktív tag
nah ha minden jól megy kedd-szerdán nekem is meglesz már
1 hete meglehetett volna de a paypal közbe szólt :@
pár apró kérdés: aksival hogy bánjak hogy sokáig bírja? mindig maxra tölteni/hagyni tök lemerülni? stb lécci fejtsétek ki -
PierNight
aktív tag
nah én ilyenre gondoltam
http://macsense.com/product/justmobile/ST-101.htm
és "csak" 40$ lehet majd veszek egyettde még körbe nézek
-
PierNight
aktív tag
nah ma vettem 2 tokot ebay-en
esetleg tudnátok valami linket dobni asztali tartóról? ilyen "álványos" kéne h a levegőben a tács... előre is thx
-
PierNight
aktív tag
válasz
skylinelaca #3960 üzenetére
lol
én meg regel kb fél órát még abba a hitben voltam h nekem mevan a podom hisz éjjel nyomkodtam
(még kómás voltam) és tök bolldogan kelltem
-
PierNight
aktív tag
válasz
skylinelaca #3958 üzenetére
gratu!
nekem is lehet már szerdán itt lesz de legkésőbb péntek!!! ma éjjel is vele álmodtam xD de msot sokkal precizebben! játszottam rajta és neteztem
és olyan volt mintha tényleg a kezemben lett volna
-
PierNight
aktív tag
hát meg ott a copy paste is a 3.0-n
nekem az nagyon jól fog jönni
aztán azt se felejtsük el hogy pl az újabb játékok app-ok jobban futnak majd a 3.0-n! -
PierNight
aktív tag
igen majd picit késöbb
de úgyis ha bejön a tört verzió akkor az össze iphone és ipod oldal megírja
-
PierNight
aktív tag
nekem mindenképp kell egy tok mert én a telóimat is kb napi szinten leejtem lerugom stb xD a 2-3 hónapos cuccok úgy szoktak kinézni...
de erre vigyáznom kell valahogy mert ha érintőképernyőre esik akkor szinte baszhatom is :S
-
PierNight
aktív tag
én azt nem vágom minek kellet ilyen szar anyagból megcsinálni a hátulját....ha már az eleje szinte karcolhatatlan...mondjuk jobbmintha a képernyő karcolódna ilyen könnyen
-
PierNight
aktív tag
sikerült "beszereznem" egyet
teszveszen volt hírdetve 45-ért és azonnali elvitellel 50-ért. azt írja új 2gen 8gb-os.
aztán írtam neki 40ér oda adod? aszondja oda, üssem leleütöttem
csak a baj hogy a pénzem csak jövő héten jön megaddig kikell bírnom valahogy.
-
PierNight
aktív tag
válasz
gelencser26 #3822 üzenetére
ez is igaz.meg uye lapos is,kicsi aksi
-
PierNight
aktív tag
válasz
gelencser26 #3808 üzenetére
okés elnézést kérek akkor! azt hittem csak piszkálsz
-
PierNight
aktív tag
szerintetek 40ezerér bontatlan 1g 8gb-os megéri megvenni?
-
PierNight
aktív tag
válasz
gelencser26 #3804 üzenetére
hűh fantasztikus xD annyira magyar lesz h ki is nő belőle a bill ugye?
mér kell a "kezdőket" bántani? -
PierNight
aktív tag
olvasgattam minden féle tesztet és azt írja 22órát képes zenélni meg 4-5 órát netezni,filmetnézni! a 2g-s verzión is így van?
szerk: egyébként ha nem magyart veszek lehet tenni rá magyar felületet ugye? -
PierNight
aktív tag
válasz
gelencser26 #3796 üzenetére
jó én kb annyit láttam eddig az egészből hogy 4-5 ezerért árulják a tokokat aztán rátalltam erre és nem is dráán (a többihez képest) de nekem most ez a Rebel Touch nagyon bejön
itthon nem lehet valahol rendelni? (néztem google-n..)
-
PierNight
aktív tag
nah nézegettem tokokat és itt vannak nagyon jók, olcsón
http://digitalbridge.hu/index.php?r=1305&l=hu -
PierNight
aktív tag
köszönöm srácok
bárcsak a hátúlja is ilyen jó lenne...
ma van a nagy bemutató napja...kíváncsi leszek az árakra
eyébként melyiket érdemesebb vanni? 1g v 2g? árban azért olcsóbb az 1g. -
PierNight
aktív tag
sziasztok gondolkodom rajta hogy veszek egy ipod touch-t és nézegettem róla vidiket persze és rátaláltam erre:
[link]
tényleg ennyire bírja a megpróbáltatásokat?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Vélemény: nem úgy tűnik, de Lip-Bu Tan most menti meg az Intelt
- Így nézz tévét 2025-ben: új ajánlások, régi szabályok
- MIUI / HyperOS topik
- Vezetékes FEJhallgatók
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Fotók, videók mobillal
- One mobilszolgáltatások
- BIOS-t frissítenél? Jól gondold át!
- További aktív témák...
- Csere-Beszámítás! Számítógép PC Játékra! I5 14400F / RTX 4060ti 16GB / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- Microsoft Surface Laptop 3 - 15 col - Fekete
- Eredeti Lenovo 300W töltők - ADL300SDC3A
- Bomba ár! Dell Latitude E7250 - i5-5GEN I 8GB I 256SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Új monitor állvány - csak össze lett szerelve
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest