Hirdetés
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- iPhone topik
- Netfone
- Telekom mobilszolgáltatások
- Visszatérnek a Samsung tervezte CPU-magok és GPU az Exynos 2800-ban?
- Apple iPhone 11 - népalma
- Minden a BlackBerry telefonokról és rendszerről
- Mobil flották
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- A lapkakészlet és az akku különbözteti meg a Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro-t
Új hozzászólás Aktív témák
-
Atlantis
veterán
Hello!
Adva vagyon egy 1. vagy 2.gen iPod nano (2007-es). A gond az vele, hogy nem akarja tölteni magát USB-ről, fel sem ismeri az iTunes. A kijelzőn egy "Very low battery, Please wait" felirat van.
Fali töltővel elindul, működik rendesen, de amint kihúzom, szép lassan pár másodpercen belül eltűnik minden. Hiába töltöttem egész éjjel, reggel a "Feltöltve" felirat fogadott, ennek ellenére amint kihúzom a töltőt konnektorból, a jelenség ugyanaz.Mi lehet a baja? Döglött az akksi? De akkor USB-ről még mennie kéne, nem?
Hozzá tartozik még, ugyanerről az USB-portról és kábellel az iPhone vidáman töltődik és szinkronizál.
-
Atlantis
veterán
Használ valaki iTunes-t 64 bites XP-n? Felment ugyan, de minden indításnál kiírja, hogy telepítsem újra, ha CD-t akarok grabbelni(nem akarok iylet, de idegesít, hogy nem indul "pöccre"). Honnan lehet 64 bites telepítőt beszerezni?
Más: Hogy van megoldva több iPod kezelése egy iTunes-szal? Nem akar mindent össze-vissza szinkronizálni?
-
Atlantis
veterán
G3-ast is azért adtam el, mert kevés volt a basszus(ugyanezzel a Cx300-zal), plussz még az említett problémák is mellé jöttek.
Hangzásom kár vitatkozni, tudom, hogy rosszul vagyok összerakva, nekem a Sony féle Megabass és a Audigy 2 tönkretette a fülemet. Egyszerűen szeretem, ha nagyon üt a mély, de a magas is megvan. Ezért a Koss Plug fülese sem volt megoldás.
El tudom fogadni, hogy másoknak ennyi basszus bőven elég, mint amit a G3, vagy akár a nano tud, de számomra ugyanolyan gyenge mindkettő. -
Atlantis
veterán
Ahogy érzed...
Én nem mérésekből indulok ki. Szubjektive a nano-n szebbek a magas hangok, a szövegek jobban érthetőek, sokkal tisztább a sztereo hatás és nyoma sincs fehérzajnak, ami a G3-on megvolt. Természetesen ugyanaz a füles és EQ egyiknél sincs bekapcsolva és a zenéim is ugyanazok. Az EQ egyébként gyengébb a nano-n. Én nem szoktam megvetni a hangzásmódosítók használatát, de az iPod-on kikapcsoltam, mert érezhetően többet árt, mint használ.
Szóval ha több mély lenne...majdnem tökéletes lenne.
Maga ketyere sokkal minőségibb, mint a G3, nincs joy, vékonyabb, fém, teljesen sima a hátulja (a G3 nyakban, ing alatt hordva hajlamos volt tépni a mellszőrzetem, amitől néha furcsán viselkedtem
, másrészt mivel vastagabb, ki is dudorodott). Ami bosszantó a nano-n, hogy igazán megoldhatták volna a gombok világítását rajta, mert sötétben elég nehézkes ''kitapogatni'', mivelhogy laposak. -
Atlantis
veterán
válasz
üzenetére
Jobbat vártam. A hangerő nekem elég, viszont a mélyhang nem az igazi ezzel sem. Ellenben ilyen szép magashangot, tiszta sztereo hatást és minden nem odaillő háttérzajtól mentes hangzást más mobil lejtászótól még nem hallotam, sőt ebben veri még a gépem is.
Maga lejátszó gyönyörű, imádom, a menü logikus. Messze az iTunes a legbonyolultabb az egész iPod mizériában, de az is megszokható.
Valahogy semmi nem tud úgy mélyet kiadni, mint az Audigy2, pedig az is csak egy chip.
Kezdem azt hinni, a fülemmel van a baj, valami nagyon elrontotta ''mélyérzékelőmet''.
Sianis: Kapott egy Brando alu-tokot, én nyakba akasztva akarom használni. Viszont nagyon passzentosnak tűnik, nem tudom, tényleg az volt-e a szándék, hogy úgy kelljen belefeszegetni. -
Atlantis
veterán
Ne vedd magadra, valakinek kell lenni elsőnek.

Amúgy én még új vagyok az Apple világban, 20 perce hozták meg a nano-m és egyelőre alig merem megfogni is.
szerk.: Érdekes program ez az iTunes. Sokat fogunk még küzdeni egymással. A közel 1 éves Xp-men még semmi másnak nem sikerült eddig kék halált előidéznie.
Razor1: nálam is tapasztalhatók ugyanazok a tünetek. -
Atlantis
veterán
Adok egy kiemelést ennek a topicnak.
Ha minden jól megy, hamarosan én is klubtag leszek egy nano-val, úgyhogy jövök majd a jobbnál jobb kérdéseimmel.
-
Atlantis
veterán
phil, szokjál le arról, hogy smileyból készített sormintákkal díszíted a hozzászólásaid.
Új hozzászólás Aktív témák
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Úgy állhat le a 16 GB-os GeForce RTX 5060 Ti gyártása, hogy közben nem áll le
- Autós topik
- iPhone topik
- Totális káosz a gyártók 12V-2x6 tápkonnektorhoz való hozzáállása
- Netfone
- Telekom mobilszolgáltatások
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- Házimozi belépő szinten
- További aktív témák...
- Philips Sonicare Diamond Clean HX922W ultrahangos elektromos fogkefe + fogkefék
- Mi Vacuum Cleaner mini kézi porszippantó
- ÚJ ASUS TUF Gaming M4 WL Bolti ár:16k INGYEN FOXPOST
- Szinte ÚJ ASUS ROG STRIX Impact II Electro Punk Bolti ár:20k INGYEN FOXPOST
- ÚJ (Hiányos) ASUS ROG Harpe Ace Aim Lab Edition Bolti ár:40k INGYEN FOXPOST
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest