Hirdetés
- Az év utolsó napján előbújt pár Galaxy S26 dummy
- Eddigi legjobb DxOMark helyezésével zárta 2025-öt a Vivo
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- iPhone topik
- Redmi Note 14 5G - jól sikerült az alapmodell
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- One mobilszolgáltatások
- Fotók, videók mobillal
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
Új hozzászólás Aktív témák
-
verser233
senior tag
Sziasztok!
Ipod classic megvásárlásán gondolkodom. Ismerkedem előtte az iTunes programmal.
Van egy olyan füle, hogy "importing" és azon belül "import using" ahol többféle hangformátum közül lehet választani, ez nekem itt alapból AAC, és a kérdésem az, hogy ez az import ez csak a cd-ről begrabbelt zenékre vonatkozik vagy a letöltött mp3-akra is érvényes?Valahol olvastam, hogy néhány ipod tulajnak torzít dinamikusabb, rockosabb számoknál az ipodon a zene? Ez minek tudható be? Lejátszónak? iTunes hibás beállítás? -
verser233
senior tag
Sziasztok!
Az ipod video 60gb-áshoz miket kapok a csomagban?, úgy hallottam hogy hálózati adaptert nem, tehát csak usb-n keresztül tudnám tölteni. Igaz ez?? -
verser233
senior tag
Sziasztok!
Azt szeretném megkérdezni, hogy az ipod 30gb-osnak (5. generációs), van benne rádió? csak mert egyik helyen azt olvastam, hogy nincs, másikon meg hogy van
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Dell 3490 Intel i5-8250 laptop (hibás)
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X13 G1- i5-10310U I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- Bontatlan! Mega AKCIÓ! 2028.12.11 Gari! Apple Macbook Air 15.3 M4! 10C/16GB/256GB
- CoolerMaster MM710 53gr pehelykönnyű gamer egér eladó
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest