Hirdetés
- Milyen okostelefont vegyek?
- Mobil flották
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Google Pixel topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- A Dreame megmutatta, hogy valójában mekkora - porszívótól az autóig - CES
- Android szakmai topik
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
Új hozzászólás Aktív témák
-
majom2
senior tag
ja, a 3d artwork tényleg látványos... egészen addig amig bele nem futsz 1 bugba: otthon teljesen ok volt minden, de a melóban már nem. feltettem egy ''válogatás'' albumot, erre az istenbarma az összes számot külön albumként látta... eredmény: 40 ugyanolyan album a 3d-ben... elég szánalmas volt. ja, és nem a tag-ekkel volt a gond.
aztán
win 2k-n nem volt hajlandó zenét felmásolni egyáltalán!!! töröli lehetett, de feltenni semmit... könyörgöm, hogy lehet ilyen szart kiadni? kipróbálták ezt egyáltalán? ugyh 7-es le, 6.0.5 fel és violá, minden működik... újra. pedig már betojtam h a firmware-t cseszték el, mert frissítettem azt is akkor már 1.2-re... szerencsére ezzel nem volt gond.
otthon (win xp) a Calendar szinkronja még mindig nem működik, ugyh ott is nagyon érik az uninstall. szóval innen üzenem a appel-nél dolgozó sok kis balféknek akik ezért felelősek h bekaphatják.
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Xbox Series X|S
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Óra topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- Kingdom Come: Deliverance I-II.
- Veszprém és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Mobil flották
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Apple iPad Pro 13 2024 M4 16GB/2TB WiFi tablet garanciával hibátlan működéssel
- DELL PowerEdge R740 rack szerver - 2xGold 6130 (16c/32t, 2.1/3.7GHz), 64GB RAM, 10Gbit HBA330, áfás
- Thermal Grizzly Aeronaut paszta 3,9g /BONTATLAN/Több darab/Számlával/
- Honor 200 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Akció! HP ZBook Firefly 14 i7-1165G7 16GB 512GB Nvidia Quadro T500 4GB 14" FHD 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest